Wakey, wakey eggs and bakey! Vores amerikanske spiseri ved Søerne og Dronning Louises Bro, Alabama Social, har været tidligt oppe for at kreere et nyt morgenmadskort. Det erstatter ikke den populære brunchmenu, som stadig gælder lørdage og søndage, men er derimod skabt til hverdagsmorgener for livsnydere.

Fra mandag til fredag mellem kl. 8 og 11 kan du nu få serveret morgenmad, der blander det bedste fra USA og Europa. Glæd dig til avocadomadder med blødkogte, økologiske æg, sprødstegt bacon, saftige pølser, modnet ost, skyr med friske bær og alskens slags bagværk lige fra croissanter over rugbrød til ristede bagels med pisket smør.

Du sammensætter selv din perfekte morgenmadsmenu, og priserne på de forskellige småretter starter fra bare 20 kr. Du kan gå på opdagelse i alle de morgenfriske lækkerier på menukortet lige her.

Hvad venter du på? Skriv til veninderne, inviter forretningsforbindelsen på morgenmøde eller drop bare selv forbi til en god kop kaffe og et veltillavet måltid fra starten af dagen. Vi ses på Alabama Social til hverdagsmorgenmad!

IMG_3605 IMG_3606