Sommeren har ramt Sortedam Dossering. Planterne på fortovet strutter af liv, hipsterne indtager kolde øl og sprøde beats på Dronning Louises Bro, og Bar Next Door er klar med et nyt udvalg af uimodståelige cocktails til mere end fair priser. Ja, faktisk koster alle kreationerne kun 85 kr.

Det nye barkort byder på temaer som ”Classics”, ”Staff Favorites” og ”Drunken Creations”. Du kan med andre ord sætte læberne til udødelige evergreens, flydende kærlighedserklæringer til vores hårdtarbejdende ansatte på baren og naborestauranterne Alabama Social, Gran Torino og Madklubben Nørrebro, samt kreative og smagsmættede drinks frit fra bartendernes krøllede fantasi.

Gå på opdagelse i hele udvalget her, og se et udpluk af de nye cocktails længere nede. Skål og på gensyn!

Milky Miguel: En let cremet og yderst forfriskende blanding. Som at tage en tår af Playa del Carmen. Calle 23 Blanco Tequila, vaniljesojamælk, Kahlua, Orgeat-mandelsirup og lime:

Bar Next Door

Italicus Spritz: Endnu en sommer, endnu en spritz, endnu en omgang tømmermænd. Italicus Rosolio di Bergamotto, Pellegrino Limonata, mousserende vin:

Bar Next Door

The Red Apparat: Vi har en overflod af skønne, rødhårede mennesker, der arbejder hos Madklubben. Dette er vores hyldest til dem. Virtuous vaniljevodka, Lillet Blanc, roasmarinsirup, citron og jordbær:

Bar Next Door

Herb-Herb Sour: Som at tage en spadseretur gennem din bedstemors have og dufte til alle de friske urter… med et glas sprit i hånden. Four Roses Bourbon, Chartreuse, citron/timian-sirup, citron og æggehvider:

Bar Next Door

Grasshopper: En grøn og cremet klassiker lavet på Giffard Crème de Cacao, Giffard Crème de Menthe og fløde:

Bar Next Door