Tivoli boomer af fabelagtig teater, musicals samt ballet, og hos Brasserie Royal på Regnbuepladsen holder vi sådan af at huse spændte teatergæster til middag, inden aftenen fortsætter på den anden side af Rådhuspladsen i Tivolis koncert- og glassal.  Dette har ført til en god idé: Hvorfor ikke lave en særlig teatermenu til en ekstra god pris? Heldigvis er der ikke langt fra tanke til handling på vores internationale steakhouse, hvorfor du allerede nu kan prøve vores nye teatermenu på Brasserie Royal.

Ankom mellem kl. 17.30 og 18.00 til en udsøgt middag for kun 250 kr.,og med en tidsgaranti der lyder, at du sagtens kan nå at være færdig tids nok til at spadsere den korte tur til Tivoli, før tæppet går. The cherry on top er også det danske forår, der så småt giver tegn til, at vi (forhåbentlig) ikke skal vente længe, før, at vi kan nyde udendørsservering på brostenene for foden af Rådhustårnet, som holder styr på tiden for dig.

Hvad får jeg at spise?

Hovedret:
Steak au Frites – 200g entrecôte med varme, sprøde pommes frites og béarnaise.

Dessert:
Coupe Royal med karamelis, hasselnødder, knuste Oreos og saltet karamel.

Hvad koster det?
Vores 2-retters teatermenu koster 250 kr.

Hvordan gør jeg?
Book et bord på Brasserie Royal nemt og hurtigt online her. Vælg ankomst enten kl. 17.30, 17.45 eller 18.00. Husk at skrive ”Teatermenu” i kommentarfeltet.
Vi glæder os til at servere dig en hyggelig og velsmagende start på aftenen hos brasserie Royal.