Skal du være med til vores “Grim buffet”, med fokus på bæredygtighed og mindre madspild? Vores event mandag d. 27 august er netop kommet online på Copenhagen Cooking, og de har en tendens til at ryge hurtigt. Så skal du være sikker på en plads til vores bæredygtige tag-selv-bord, med FOOD CLUBEAT GRIM & TOO GOOD TO GO, kan du sikre dig en billet lige her. 

Ikke alle frugter og grøntsager passer til butikkernes skønhedsidealer. Omkring en sjettedel af al dyrket frugt og grønt går til på gårdene, hvor man i nogle tilfælde kasserer op mod hver anden enhed. Hver anden! Alene i Danmark bliver det til 160.000 tons om året. Det er altså noget af en kampvægt!
Man anslår at op mod 21% af verdens ferskvandsressourcer, og 28% af dyrkbare landområder, bruges til at fremstille mad, vi ikke spiser.

På FOOD CLUB på Nørrebro sætter de to kvinder bag EAT GRIM, Carolin Schiemer og Petra Kaukua, fokus på problemet. EAT GRIM leverer uskønne frugter og grøntsager til restauranter, samt til private, i form af måltidskasser. Råvarerne vil denne aften indgå i et storslået og grønt tag-selv-bord, som viser, at grimme ingredienser sagtens kan blive til smukke smagsoplevelser. Derudover vil der være lækkert overskudsbrød og drikkevarer fra Too Good To Go. Al mad, vin, saft, øl, sodavand, kaffe og te er inkluderet i prisen.

Derudover har i 1.5 time til at spise jer igennem de vegetariske og veganske retter på buffeten. Efter buffetten vil TOO GOOD TO GO stå klar med en lille goodiebag med overraskelser, samt lidt overskyndende mad, som du kan få med hjem. På den måde bliver middagen bæredygtig hele vejen igennem, fordi alt mad fortjener at blive nydt. Så bliver selv den sidste kartoffel en heldig kartoffel!

Vil du følge med i eventet på facebook, så kan du finde det lige her.

Hele gildet foregår d. 27 august & koster 250,- pr. person. Billetten kan købes lige her – Vi glæder os til at se dig til en fantastisk aften!