Har du hørt, at Madklubben deltager i Smagens Time i år? Tre restauranter er med i puljen, og Bazaar er ingen undtagelse!

Bazaar glæder vi os til at huse en flok dejlige unger til en smagfuld og social spiseoplevelse, når vi med årets tema sætter ”alt godt fra planteriget” i fokus – vores hjertebarn! Her vil vi lege i køkkenet, så vi d. 10. oktober kl. 16.30-18.00 står klar med en komplet 3-retters menu med både sødt og salt i højsædet.

Og udover de dejlige børn, glæder vi os også til at byde foredragsholder og ernæringsekspert Christian Bitz velkommen. Christian Bitz er til daglig del af det skønne ambassadørkorps bag Smagens Time, og vil under arrangementet gå rundt og hilse på ungerne, sprede godt humør og gøre dagen til noget helt særligt. Vi vil ligeledes byde på ungerne på lidt af en prøve, når vi skyder arrangementet i gang med en smagstest af en masse forskellige grøntsager. Efter middagen vil ungerne blive sendt godt på vej med en lille gave som et minde om en smagfuld spiseoplevelse!

Du kan score billetter til Smagens Time på lige her. Prisen på 165 kr inkluderer 3 retter samt drikkevarer, og ved at deltage støtter du og ungerne The Melting Pot Foundation, der ved at skabe aktiviteter med mad, madhåndværk og entreprenørskab i fokus arbejder for at øge livskvaliteten og forbedre fremtidsmulighederne blandt udsatte og marginaliserede befolkningsgrupper i Danmark og udvalgte udviklingslande. Du kan læse mere om Smagens Time ved at klikke her.

Vi glæder os til Smagens Time på Bazaar!

Smagens Time