Som vi nævnte her, deltager Madklubben i år i Smagens Time på tre udvalgte restauranter. Vores kære Aarhusianer er naturligvis en af de tre, for de kære små skal da ikke snydes for en social spiseoplevelse i smilets by!

Vores ønske med arrangementet er at give børnene en unik spiseoplevelse på egen hånd – for her er forældre forbudt! Årets tema lyder: ”Alt godt fra planteriget”, så vi vil med køkkenets kreationer forsøge at udvide børnenes madhorisont og skærpe appetitten på andet end pasta og røde pølser, når vi leger med årets Smagens-Time-menu, hvor der vil blive præsenteret både nye og velkendte børnelivretter i en ”grøn” forklædning.

Og Smagens Time på Madklubben Aarhus er noget helt særligt. Her har vi nemlig afsat hele restauranten til det spændende arrangement, hvilket betyder, at intet mindre end 250 skønne unger er velkomne til at tage del i fornøjelserne onsdag d. 10. oktober kl. 16.30 – 18.00.

Vi sørger naturligvis for godt værtskab og underholdning, men arrangementet kan umuligt blive en succes uden ungernes opbakning og deltagelse. For bag hele arrangementet ligger nemlig et ønske om at bidrage til et godt formål:   “Smagens Time” er sat i værk af Claus Meyer og The Melting Pot Foundation, som ved at skabe aktiviteter med mad, madhåndværk og entreprenørskab i højsædet ønsker at øge livskvaliteten for forbedre fremtidsmulighederne blandt udsatte og marginaliserede befolkningsgrupper i Danmark. Altså gavner disse indsatser bl.a. børn og unge personer med kriminel baggrund, flygtninge og indvandrere. Det er en indsats, vi ønsker at støtte i Madklubben, og er hvorfor vi har sagt ja til at deltage. Er du nysgerrig på at høre mere om The Melting Pot Foundation og deres arbejde? Så kan du klikke lige her.

Her kan du score billetter til dine kid og hvem ved – måske en søster, veninde eller fodbold-kammerat? Prisen per snude lyder på 165 kr. med 3 retter og drikkevarer inkluderet. Vi glæder os til en skøn dag i endnu skønnere selskab på Madklubben Aarhus!

Aarhus