Vi er i fuld gang med at bygge både restaurant og hjemmeside i Aarhus. Lige om snart åbner vi for bookinger, men som en lille teaser kan du allerede nu gå på opdagelse i det menukort, der kommer til at ligge på bordene, når vi officielt slår dørene op i Toldkammeret fra tirsdag den 15. maj.

Du kan glæde dig til et væld af Madklubben-klassikere inspireret af især det danske og franske køkken. Sving forbi til en enkelt ret med en øl på siden, eller sammensæt din egen 3-retters middag fra så lidt som 225 kr. Som altid hos Madklubben er der plads til livsnyderen, der vil opgradere med mørbrad, god vin og andre lækre sager for lidt ekstra kroner og ører, såvel som den studerende, der spiser på et strammere budget, men stadig vil have smæk for skillingen

Se hele menukortet til Madklubben Aarhus ved at klikke her!

Flere af de idéer, som Aarhusianerne skrev på væggene til vores pop-up på Klostertorvet under Festugen i 2016 er også kommet med på kortet. Der er både blevet plads til luksustarteletter, burger, sprøde fritter, tatar, chilimayo, risotto (dog lavet på perlebyg) og masser af béarnaise. På den flydende front er der – som ønsket – prisvenlige cocktails af høj kvalitet og sågar et ”Aarhus-sæt” i form af en iskold Ceres Top og en Arnbitter på siden.

Vi er lige straks klar med det fulde vinkort, cocktailsmenu, selskabsmenuer og onlinebooking. Følg med her på siden og på restaurantens Facebookside. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Madklubben Aarhus!