Endelig kan vi løfte sløret for FOOD CLUBs menu til vores åbningsaften d. 22. januar. Vi har én regel: Vi vil servere sæsonens bedste råvarer samt lækre retter til dig, uanset om du er vegetar, veganer, pescetar, flexitar eller bare er utrolig glad for kød.

Selvom vores menu byder på flere varianter af fisk samt lyst og rødt kød, skal det ikke være løgn, at menukortet faktisk alligevel har overvægt af vegetariske og veganske retter. ”Plantebaseret kost? Så må du vel kun spise gulerødder?”. Ja, vi kender alle fordommene og spørgsmålene, men på FOOD CLUB behøver det bestemt ikke være kedeligt at spise hverken vegetarisk eller vegansk. Tværtimod har vores kokke en fest med at lege med det utrolige spektrum af smagsnuancer og nuancer, som de plantebaserede retter tilbyder.

I buffeten finder du et væld af farverige og sunde retter med alt lige fra økologisk falafel lavet på edamamebønner og kikærtemel, kulgrillet øko-blomkål tilberedt med Mellemøstens krydderier og biodynamisk mozzarella til perle-cousocus med grillet peberfrugt, hvidløg, chili, krydderurter og granatæble. Og selvom kalenderen viser januar måned, og sæsonen står i sundhedens tegn, så synes vi altså ikke, at du skal snydes for buffetens smagfulde syndere. Hvordan lyder cremet perlebygotto, Mac`n’Cheese lavet med cheddar, trøffelflødekartofler eller sprøde fritter, som du kender dem bedst?

Vær opmærksom på, at udvalget i menuen er dynamisk, hvorfor vi ikke kan garantere, at alle elementer altid er at finde på tag-selv-bordet. Dog tør vi godt love dig, at der helt sikkert nok skal være noget, uanset hvad du er til!

Se vores sneak peek på menuen lige her.