FOOD CLUB kan vi ikke få hænderne ned over sol, grønne træer og højt sommerhumør på Sortedam Dossering. Men noget af det bedste ved de skiftende årstider er sæsonens forskellige, fristende råvarer. På vores spisekort tager vi nu officielt afsked med vinterretter og rodfrugter, og i køkkenet leger vi i stedet med en masse forårsgrønt og danske delikatesser.

På vores forårs-opfriskede menu finder du bl.a. vores farverige nye salat – en perfekt kombination af sød vandmelon, friske mynteblade, saltet fetaost og sprøde rødløg. En ny veganerfavorit byder vi velkommen med vores grillede broccoli tilberedt i røget paprika og pyntet med saltede mandler. Et dansk sommerhit med farve som solskin hylder vi i vores ristede kartofler med løvstikke, og de dejligste flashbacks fra barndommen mindes vi, når vi hakker rødgrøds-farvede rabarber, og serverer vores syndige søde rarbarber og æble crumble-dessert.

Uanset om vejret holder stik eller ej, træder vores nye menu i kraft fra den kommende uge, for NU er der altså dømt forårs- og forsommerfornemmelser på FOOD CLUB. Kan du ikke vente? Tag et sneak peek på vores forårsmenu ved at klikke her! Du kan læse mere om vores sociale, bæredygtige og økologiske spisekoncept samt booke et bord via vores hjemmeside www.FOOD-CLUB.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen til farverige fornøjelser på FOOD CLUB!