Nem, sund, farverig, nærende, økologisk, bæredygtig og velsmagende takeaway. Lyder det som noget for dig? Saml vegetaren, veganeren, kødæderen, den kræsne, den sultne og den madglade til en social spiseoplevelse, og lad FOOD CLUB sørge for de mætte maver. Vores mangfoldige tag-selv-bord ”got you all covered”, uden du skal bekymre dig om forbehold, men blot koncentrere dig om dine fristelser. Med takeaway à la FOOD CLUB kan du og dine nærmeste nemlig hver udvælge jeres favoritter i vores madboks udgjort af tre salater, en varm ret, brød og sauce for den favorable pris á 115 kr.

Og bedst af alt? Med en beliggenhed blot et stenkast fra både Dronning Louises Bro, søerne og Fælledparken er der nok af muligheder til at nyde vores takeaway i det fri med selskab fra gode venner, kæresten, studiegruppen, familien og en god flaske vin (selvfølgelig!). Er du mere til en rolig stund på sofaen? Tro os – vi kender det! Også her vil dine udvalgte retter fra buffeten være den perfekte date til en hyggelig hjemmeaften.

FOOD CLUBs takeaway kan tages med ”to go” direkte fra restauranten, eller fragtes nemt og hurtigt til dit dørtrin. Ud over alle sommerretterne fra tag-selv-bordet, kan du ligeledes opgradere din middag (og drikke vennerne godt glade) med et udvalg af både sodavand, øl, bobler og vin. Gå på opdagelse i udvalget, og bestil din mad ved at klikke her. Har du din smartphone ved hånden? Log på din WOLT-app, og bestil mad fra FOOD CLUB derfra just as easy. Velbekomme!

takeaway takeaway takeaway