Påsketid er lig med afslapningstid – i hvert fald for de fleste af os. Hvis du ikke planlægger en sviptur ud af landet eller skal nyde helligdagene i et sommerhus udenfor byen, så er der stadig rig mulighed for at få en smule feriestemning på programmet inden for Københavns grænser.

Et godt bud på påskeferiehygge ”staycation style” kunne være at bestille bord til brunch på Alabama Social. Den serveres normalt kun om søndagen, hvilket vil sige, at der selvfølgelig er amerikanske sydstatslækkerier på menuen både palmesøndag den 9. april og påskesøndag den 16. april. Men oven i hatten forlænger vi weekendstemningen med en dag og serverer også brunch på Alabama Social 2. påskedag mandag den 17. april fra kl. 10 til 15.

Vi kan næsten ikke komme i tanke om noget, der lyder skønnere end at holde søndag på en mandag. Hop over i vores galleri af de lækre brunchretter fra Alabama Social og bliv fristet, tjek det fulde menukort ud her og tøv ikke med at bestille bord til ”formiddags-gone-eftermiddags-chill” før din nabo. Der bliver rift om pladserne hos Nørrebros favoritamerikaner!