Søndagshygge kan betyder mange ting. Nogle foretrækker en hel dag i sengen, og andre vil ud at opleve. Man kan jo sagtens kombinere begge dele, da Tony’s på Havnegade først åbner fra 17.30!

Med søndagshygge på Tony’s Havnegade, mener vi hygge i verdensklasse. Dette betyder selvfølgelig Italiensk comfort food! Her går vi op i kvalitet, hygge og smagfuld mad. Alle er velkomne, og selv de mindste kan finde noget på menuen – vi har nemlig også en børnemenu.

På Tony’s er du blot få meter fra vandet. Her er stemningen mere intim i vores smukke lokaler, men samtidig har vi også udeservering, hvor du kan nyde sommervarmen. Vi mener selv at vi er en oplagt destination til dit søndagsmåltid – en perfekt måde at slutte weekenden af på!

Vores menu byder på lækre sommerretter, med både nye forretter, hovedretter og desserter på menukortet. Start med grønne og hvide asparges med selskab fra citronolie, moden parmesan og rosmarin, eller med en vaskeægte Insalata Caprese, der vist ikke behøver yderligere præsentation. Herefter kan du nyde en lækker og cremet risotto med grønne ærter, mynte og mascarpone, for til sidst at runde aftenen af med Tony’s cheesecake med ricotta, friske jordbær og crunch.

Blev du sulten??

Book dit bord til søndagshygge på Tony’s Havnegade lige her! Vi ses til Italiensk comfort food!