Indrømmet, der har ikke været meget solskin og varme i vejrgudernes sommerkøkken anno 2017, men til gengæld kan du sende sanserne på tur til Louisiana, Alabama, Georgia og Mississippi, hvis du booker bord til en middag på Madklubbens amerikanske favorit lige ud til søerne på Nørrebro, Alabama Social.

Hvis vejret arter sig, kan du tage plads ved et af bordene på fortovet. Det er først til mølle ved henvendelse til en tjener, og det er ikke muligt specifikt at reservere et bord udendørs. Hvis det drypper lidt fra oven, eller alle pladser er besat udenfor, hersker sommerstemningen à la Sydstaterne heldigvis også indendørs i såvel indretning som musik og duft.

Alabama Social

Lige nu kan du blandt andet sætte gaflen i forretter som oksetatar med chipotle og cheddar eller ceviche med kammusling, torsk, lime og chili: Alabama Social

Begge dele går fantastisk med en (eller flere) af husets cocktails. Prøv for eksempel den lyderøde sommerforfører ”Rose Hib Duchess” med gin og hybenroselimonade, en solgul ”Lynchburg Lemonade” med Jack Daniels, Mountain Dew og appelsinlikør eller ”Fitzgerald” med gin, citron og hjemmelavet myntesirup serveret i et højt martiniglas:

Alabama Social

Til hovedret kan du vælge mellem hele 6 forskellige retter, men en af sommerens storfavoritter er vores ”Baby Back Ribs” marineret i røget BBQ-sauce. Indtag dem med en iskold Miller og en portion ristede sommergrøntsager med bacondressing på siden:

Alabama Social

Ingen sommermiddag uden en sød afslutning. Valget er dit: Skal det være en æble/rabarbercrumble med vaniljeis, mørk chokoladebrownie med jordbær og flamberet skumfiduscreme eller en portion hvid chokolademousse med hindbærsorbet og marengs?:

Alabama Social

Tjek hele sommermenuen anno 2017 fra Alabama Social ud her, og book bord til din næste sydstatssmagsrejse online lige her.