Uanset om du har ferie eller er fanget på kontoret, er det vigtigt at huske på sundhedseksperternes råd: Stay hydrated! Men fortvivl ej – uanset om du er til det feminine, maskuline, søde, stærke, friske, klassiske eller moderne, har Steak Royal din ryg.

En (is)kold fadøl:
IMG_8669

Fadøl rimer på Steak House, og selvom vi på Steak Royal året rundt tapper fadøl fra vores anlæg, giver det en helt speciel følelse at servere den solskinsfarvede drik i disse måneder. Vores glas kommer direkte fra fryseren, så hvis du er blevet træt af lunkne øl fra dit våde festivaltelt, tilbyder vi her en ægte kold ”fadbamse”.

Et glas kold rosé:
IMG_8664

Ak ja. En sommer-kliché uden lige – Men ikke uden grund! De lyserøde dråbers symfoni af vanilje, hvide blomster og vores absolutte favoritbær: jordbær er et læskende bud på at kurere din sommertørst. Og når den lyserøde vin serveres iskold i det fineste solskin, er scenen sat for en udødelig sommerstund, som vi har længtes efter i de kolde vintermåneder.

Lillet Vive & Lillet Hugo:
IMG_8647

Når vi ikke selv kan komme til syden, må vi bringe syden til os. – Og vi mener, at drinks i aftensolen på Regnbuepladsen er et helt ok kompromis. På Steak Royal inspireres vi af elementer fra verden over og mixer dem sammen i fabelagtige, farvestrålende og forfriskende sommercocktails. I vores Lillet Vive byder vi velkommen til et sommerlig mix af jordbær, agurk og mynte. Eller hvad med søsterdrinken Lillet Hugo, der både tilbyder noter af hyldeblomst fra bedstemors have samt et twist af lime fra en tropisk strand?

Gå på opdagelse i hele udvalget af mad og drikkevarer på Steak Royal her, og book bord til dit næste besøg nemt og hurtigt online ved at klikke her.

Skrevet af Monica Liv Neerdal, sommerpraktikant hos Madklubben.