Sommer, grill og godt kød går hånd i hånd – specielt hos Madklubben Steak. Derfor er sommeren naturligvis også flyttet ind på vores moderne steakhouse i Pilestræde. Her er menuen spækket med en masse nye fristelser, som virkelig får munden til at løbe i vand!

Til forret kan du glæde dig til en salat af sommerens tomater, hvor både parmesancreme, bøffelmozzarella og merian spiller ind. Alternativt stegt kammusling med sauce af muslingefumé, ærtepuré og fennikel? Til hovedretter tilbyder vi et væld af udskæringer, bøffer og møre venner, men har også både dansk unghanebryst, kalvekotelet, torsk og lammeculotte på menuen. Søde desserter kommer du naturligvis ikke udenom, og for at hylde den danske sommer serverer vi både en sundae med friske jordbær, en chokoladekage à la Kæmpeeskimo samt (selvfølgelig!) en rødgrød med fløde.

Tag et kig på alle nyhederne lige her, eller sving forbi Pilestræde 23 og smag for dig selv. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Madklubben Steak!

Madklubben Steak

Stegt kammusling med sauce af muslingefumé, ærtepuré og fennikel

Madklubben Steak

Rørt kalvetatar med nye løg, estragonmayonnaise og trøffelchips

Madklubben Steak

150g pocheret torsk i smør og citrontimian – her serveret med asparges med bacon og nye løg samt hjertesalat med mormordressing

Madklubben Steak

Strawberry Sundae med friske jordbær, chokolade perler og jordbærchokolade

Madklubben Steak

Rødgrød med fløde med syltede og friske bær, vaniljefløde og hvid chokolade

Madklubben Steak

Chokoladekage à la Kæmpeeskimo med vaniljeis, solbærsauce og chokoladeflager