På vores sydstatsrestaurant Alabama Social serverer vi soulfood uanset hvad årstiden siger. Nu er vi nået til sommer (yes!), og det kan i den grad smages på vores nye menu, som vi vil give et fristende sneak peek på i indlægget her.

Til forret kan du glæde dig til en Alabama Salad med pære, gedeost, ristede pekannødder og honningvinaigrette. Eller er du måske mere til Creamy Ceviche med råmarineret helleflynder,  koriander, chili, kokosmælk, ananas og sprøde majs?  Til hovedret er godt kød jo i spotlight, men vi serverer naturligvis også både pandestegte helleflynder med røget muslingesauce samt majsfriteret confit af kylling serveret med BBQ-sauce. Og hvad er soulfood uden dessert? Nyd vores Peach Cobber Sundae med fersker, iscreme, mynte og crumble eller giv den gas med vores Chocolate ’n’ Strawberries, hvor vi frister med jordbærtærte, hvid chokoladecreme og mørk chokoladeis.

Tag et kig på alle nyhederne lige her, eller sving forbi Sortedam Dossering, og smag forret, hovedret og dessert på egen hånd for blot 325 kr.
Vi glæder os til at se dig til soulfood på Alabama Social!
soulfood

“Alabama Salad” af salat, pære, gedeost, ristede pekannødder og honningvinaigrette

soulfood

“Creamy Ceviche” med råmarineret helleflynder, koriander, chili, kokosmælk, ananas og sprøde majs

soulfood

Alle side orders udgjort af sprøde fritter med chipotle-mayo, majsbrød med cajun-smør, “Alabama raw slaw” og majskolber

soulfood

“Steak Tartare” med syltede asparges, kartoffelchips og peberrodsmayo

soulfood

“Peach Cobbler Sundae” med ferskner, iscreme, mynte og crumble

soulfood

“Chocolate ‘n’ Strawberries”: Jordbærtærte, hvid chokoladecreme og mørk chokoladeis