Madklubbens mellemøstlige perle Restaurant Bazaar i Indre By disker op med fantastisk mad, vin og cocktails, når vi rammer årets sidste dag! Læn jer tilbage og bliv taget med på en rejse gennem Mellemøsten, når vi serverer både mezze, mellemret, forret, hovedret samt dessert. Altså er der rig mulighed for at få lagt en god bund, før nytårsfesten fortsætter på Dandy lidt længere nede ad gaden, hvor du som Bazaar-gæst får både fri entré og garderobe på aftenen.

Bazaar er stedet for dig, der elsker alt der rimer på social dining, smukke lokaler og et smagfuldt gastronomisk fyrværkeri på tallerkenen. Nytårsscenen er sat af Bazaars smukke lokaler i det gamle posthus i Dronningens Tværgade, hvor vi har pyntet op til nytår med veloursofaer, gubistole og Mellemøstens mystik.

I anledningen af årets sidste aften disker vi op med en festmenu uden lige. Glæd dig til bl.a. ceviche af limemarineret torsk, akhdir, grøn chili og agurk, grillet hummer med creme på piquillopeber, ristede cashews og koriander, mezze – et udvalg af små mellemøstlige snacks – og vi kunne blive ved! Til din middag kan du varme godt op til dans og Dandy med vores skræddersyede vinmenu samt en ”Coco White”-cocktail til din dessert.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for den favorable pris af 1400 kr. inkl. skræddersyet vinmenu og cocktail til desserten.
Din nytårsbillet til Bazaar inkluderer også fri entré og garderobe på Dandy, hvor du fra kl. 23.00 kan fortsætte festen til langt ud på natten, når vi siger tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

Bazaar Bazaar Bazaar