På udkig efter hyggelig stemning, festlige nytårsfornemmelser og lækker mad til små penge? Så er Madklubben Aarhus en stærk spiller i forbindelse med din nytårsaftensmiddag anno 2018. Vær med til en nytårsaften i fuldt format, når vi byder indenfor i vores storslåede lokaler på Hack Kampmanns Plads. Tag plads i vores nytårsrammer med et råt og industrielt præg udgjort af egetræsborde med bestik i krukker, spisebordsstole fra J.L. Møllers Fabrik i Højbjerg samt klassiske designs af Børge Mogensen og Hans J. Wegner. Lokalet bidrager med højt til loftet og udkig til åbent forretskøkken samt cocktailbar og skaber en ophøjet stemning.

Vores særligt komponerede 5-retters menu byder både på alt lige fra 4 sublime snacks til at kickstarte nytårsfejringen til fristelser som ceviche af torsk, cremet hummerbisque, helstegt oksemørbrad fra Himmerland for ikke at glemme vores uundværlige Gateau Marcel til at slutte festmåltiddet af med!

Tag del i nytårsfestlighederne for blot 700 kr. ved at klikke her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til 300 kr. lige her! På hjemmesiden finder I også praktisk info samt luksuriøse tilkøbsmuligheder som vores skræddersyede vinmenu eller hummerhale til din bisque.

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

aarhus aarhus aarhus