Overvejelserne har været mange, testforløbene har været velsmagende og det endelige resultat er blevet lige i øjet. I hvert fald hvis vi selv skal sige det. Efter mange års sultne forespørgsler fra vores gæster, lancerer vi onsdag den 18. april muligheden for at hente eller få leveret take away fra flere af Madklubbens spisesteder.

I første omgang springer vores amerikanske sydstatsspiseri, Alabama Social, vores napolitanske pizzapusher, Gran Torino, og vores grøntfokuserede tag-selv-bord, FOOD CLUB, ud i tilværelsen som to-go-restauranter ved siden af den normale restaurantdrift.

Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via restauranternes hjemmeside, via en mobil-app og ikke mindst direkte fra vores dygtige samarbejdspartneres hjemmesider. Det bliver de garvede folk fra Takeout og de nye drenge i klassen fra Wolt, som kommer til at stå for levering af mad fra hver af de tre populære restauranter.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om menuudvalget ”to go” fra Alabama Social, Gran Torino og FOOD CLUB. Indtil da kan du godt begynde at oparbejde en solid sult, så du er helt klar, når vi går i luften med ærlig og smagspakket take away fra onsdag den 18. april.