Spis og skål det nye år ind på en af Københavns nyeste og smukkeste restauranter. Madklubben Østerbro åbner i storslåede omgivelser på førstesalen af den gamle “PARK”-bygning i starten af januar 2018. På nytårsaften kan du og dine gæste nyde en 4-retters menu komplet med gode vine, midnatsbobler og førsteparkets udsigt til fyrværkeriet over byen fra den store terrasse. Efter middagen holder cocktailbaren åben, og arrangementet slutter kl. 01.

I festaftenens ånd har vi kreeret en sublim nytårsmenu der indeholder alt det som en graciøs og gennemført nytårsfejring bør. Nyd en frisk Yellowfin-tuntatar med avocado, chili, lime, ingefær og soya efterfulgt af en saftig 250g oksetournedos med knuste kartofler, glaserede karotter og trøffelsauce. Slut middagens (samt 2017) af med manér med en syndig Gateau Marcel serveret med delikat hasselnøddeis. Hvis ikke det er nok til at kickstarte nytårsgejsten, skal middagens 5 nøje udvalgte glas vin samt et glas Champagne Grand Cru fra André Clouet nok sørge for at hjælpe jer godt på vej mod det nye år.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne til en skarp pris på 1000 kr. pr. snude ved at klikke her. Medbringer I ungerne? No worries. Restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til blot 250 kr. lige her.