Spis og skål det nye år ind på en af Madklubbens største restauranter. Madklubben Østerbro åbnede i storslåede omgivelser på førstesalen af den gamle “PARK”-bygning i starten af januar 2018. På nytårsaften kan du og dine gæste nyde en 4-retters menu komplet med gode vine, velkomstbobler og førsteparkets udsigt til fyrværkeriet over byen fra restaurantens store tagterasse.

I festaftenens ånd har vi kreeret en sublim nytårsmenu der indeholder alt det som en graciøs og gennemført nytårsfejring bør. Nyd en cremet hummersuppe med rimmet kammusling, fennikel, bronzefennikel og hummerolie efterfulgt af rørt oksetatar med trøffelcreme, syltede bøgehatte, lilla chips og rød brøndkarse, før aftenens hovedret bestående af 250 g. stegt oksemørbrad med behørig garniture serveres. Slut middagens (samt 2018) af med manér med en intens chokoladekage med cremeux-creme, sprød chokolade og hengemte bær. Hvis ikke det er nok til at kickstarte nytårsgejsten, skal middagens 4 nøje udvalgte glas vin samt et glas Veuve Cliqouet NV-Champagne nok sørge for at hjælpe jer godt på vej mod det nye år.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne til en skarp pris på 1200 kr. pr. snude ved at klikke her. Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

madklubben madklubben madklubben