Skal du til stand-up-show i Ørestaden i løbet af de næste par dage? Vi mener ikke, at sådan en oplevelse bør ske på tom mave, hvorfor vi inviterer indenfor til spektakulær stand-up-middag på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade.

Her kan du varme op til en aften i grineflippets tegn, alt imens du nyder en elegant og strømlinet spiseoplevelse med alt lige fra tatar, torsk og tærte til fisk, søde dessertsyndere og cocktails på menuen. I comedy’ens tegn slår vi dørene op ekstraordinært tidligt, hvorfor du i ro og mag kan nyde en 1, 2 eller 3-retters middag allerede fra kl. 17.00 både fredag og lørdag. Og skulle du i stedet være en af dem, der skal se show kl. 15.00 nu på lørdag d. 27. oktober? Så skal det da heller ikke afholde dig fra at spise en middag på Madklubben Bistro-de-Luxe efterfølgende, når latteren har lagt sig og sulten kicker ind!

”Men Store Kongensgade? Jeg skal jo til Ørestad,” tænker du måske? Her minder vi dig om, at Madklubben Bistro-de-Luxe ligger blot en smuttur fra metroen på Kongens Nytorv, hvorfor grineflip, latterbomber og mavekramper kun er en metrotur på 10 minutter væk. Med andre ord: Du kan snildt nå både det ene og det andet, inden showet skydes igang!

Skynd dig at booke dit bord på Madklubben Bistro-de-Luxe ved at klikke lige her. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen en munter og mundvandsdrivende middag i Store Kongensgade!

Psst! Kan du ikke få nok af comedy? Så se Anders Matthesen til Madklubbens store julefrokoster på Østerbro, hvor vi byder indenfor til middag, show, drinks, DJ og dansegulv en række lørdage i de kommende julemåneder. Du kan læse meget mere om Madklubbens julefrokoster på Østerbro lige her.

show show show