Hos Madklubben gør vi meget ud af at hylde the stars of the season, når vi tilpasser vores menuer årstidernes specialiteter. Dog glemmer vi aldrig kærligheden til menukortets faste klassikere.

Rådhusklokkerne bimler og bamler, mens folk krydser Regnbuepladsen i det københavnske mylder. Midt på pladsen finder du Steak Royals oase, og i vores smukke restaurant får gæsterne serveret sæsonens grønt, dagens fisk og skønne side orders. Men fortvivl ej. I det klassiske steak house holder vi også meget af vores specialitet – kød – og i Steak Royals version af netop oksecuvetten, holdes der fast i det bedste fra den møre fætter.

Vores sydamerikanske steg serveres medium. En perfekt, lyserød kulør, der værner om et saftigt og velsmagende stykke kød. On the side assisterer vores sprøde, saltede fritter, og for blot en flad 10’er ekstra svøbes de ind i trøffel.

Og nu hvor vi går en køligere tid i møde, kan du med fordel spise dig til en ekstra vinterfrakke, for traditionen tro afsluttes herligheden ikke før, at bearnaisen er på bordet. Den harmoniske sammenføring af smør og estragon udgør prikken over i’et i den eksemplariske kombination.

Det bedste af det hele? Oksecuvetten bliver kvit og frit en del af din 3-retters byg-selv-menu til blot 300 kr.

Og hey! Faktisk elsker vi oksecuvetten så højt, at vores søskenderestauranter Madklubben Steak, Madklubben Vesterbro og Bistro Royal ligeledes serverer deres fortolkning af ”the golden oldie.”

Tag del i madglæden og book dit bord på vores hjemmeside her!