Copenhagen Pride har indtaget København og malet byen i alle regnbuens farver. Fra den 15. til den 18. august kan du på Madklubbens restaurant Steak Royal opleve en lang række spændende debatter med rødder i problemstillinger fra et LGBTQIA-perspektiv.

Men der skal også være plads til fest og løssluppenhed, og derfor inviterer Steak Royal og de skønne damer fra Vesterbro Drag Udlejningsservice – bedre kendt som Haus of VDU – til ”midnight cocktail hour” fredag den 18. august.

Det sker fra kl. 23-01, når artisterne til den storslåede Drag Night har lipsynchet på sidste vers ovre på Rådhuspladsen. Herefter byder vi velkommen i kælderen på Regnbuepladsen lige ved siden af, hvor den står på bobler, cocktails, glitter, glam, disco, drag og lårkorte kjoler.

Melder du dig til eventet på Facebook, giver vi et glas gratis bobler ved ankomst. Baren er åben med et væld af cool cocktails, kolde øl og vin i litervis. Vi ses til et par dekadente midnatstimer i kælderloungen, hvor vi – til sprøde beats – skal skåle for mangfoldigheden og retten til at være fierce uanset køn, påklædning og seksuel orientering.