Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Seneste nyt fra Steak Royal:


Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Foto: Rasmus Kramer Schou, AOK.dk

Dårligt har støvet lagt sig fra annonceringen af Madklubben Frederiksberg, som åbner i historiske lokaler på Solbjerg Plads i slutningen maj, før vi er klar med flere store nyheder. Vi kan nu afsløre, at Madklubben har overtaget de tidligere ”Park”-lokaler i Østerbro Stadions smukke og ikoniske bygning direkte ud til Østerbrogade.

Her åbner vi efter planen Tony’s Østerbro med 150 pladser i sommeren 2017, selskabslokaler med plads til op imod 250 gæster ikke længe derefter, og i slutningen af året slår Madklubben Østerbro så dørene op til en uimodståelig madoplevelse, hvor 350 gæster vil kunne spise på samme tid.

De gode folk fra Berlingskes københavnerguide, AOK.dk har den fulde historie, og du kan læse meget mere om vores vilde planer i deres artikel lige her.

Håndværkerne er allerede i fuld sving på Østerbro, og der er nok at tage fat på. Med en fortid som restaurant, café, diskotek, gentlemen’s club, skydebane, kebabpusher og meget, meget mere, skal vi bruge nogle måneder på at forvandle det mildest talt nedslidte interiør (se stemningsbilledet nedenfor) til et strømlinet Madklubben-tempel fyldt med velsmagende oplevelser til yderst sympatiske priser.

Vi glæder os til at vise jer resultatet!

Park Madklubben Østerbro

Topbloggere sælger ud af loppegodterne på Steak Royal

Topbloggere sælger ud af loppegodterne på Steak Royal

Scor lækre secondhand-fund til forårsgarderoben, når en stærk forsamling af Danmarks mest toneangivende bloggere, modeller og modekendere sælger ud af tøj, sko og accessories på Steak Royal søndag den 30. april.

”Loppeladies”, som de 9 dejlige damer tilsammen kalder sig, består af blogger Frederikke fra fredesblog.dk, model Freja Wewer, blogger Desirée Hamilton, Gannis internationale PR-ansvarlige Alexandra Bernardini, blogger Trine Kjær fra trineswardrobe.com, Baum und Pferdgartens PR-chef Josephine Bredsted, DJ og model Emilie Lilja, model Veneda Budny og Sidsel Alling, som både er kommunikationschef for Mads Nørgaard og driver bloggen fashionpolish.dk.

Tilsammen har de forskellige loppeladies næsten 400.000 følgere på Instagram, så der er gode muligheder for at score et lækkert outfit eller en taske, du måske tidligere har spottet på de sociale medier. For at holde shoppeenergien på sit højeste, sørger Steak Royal for gratis kaffe.

Der er åbent fra kl. 10 til 14, entréprisen er 0 kroner og du kan betale med MobilePay i alle boderne. Vi ses på søndag på Regnbuepladsen 3 – lige ved siden af Københavns Rådhus. Du kan følge med i de seneste updates ovre på det officielle Facebook-event.

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

I starten af maj er det 10 år siden, at den første Madklubben-restaurant slog dørene op i Store Kongensgade nr. 66. Her ligger den fortsat, og interessen for at spise fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser er på ingen måde aftaget i styrke.

Der er sket meget på de 10 år, og Madklubben-familien består nu af præcis lige så mange steder: 10 forskellige af slagsen. Samtidig går vi og brygger på en række spændende, nye projekter, og vi har besluttet, at vores første runde fødselsdag skal fejres ved at sætte fokus på, hvor Madklubben er på vej hen i fremtiden.

Derfor inviterer vi til tre anderledes ”Madklubber” på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i slutningen af april og starten af maj. Her sætter vi fokus på nogle af de temaer og projekter, der kommer til at præge udviklingen af Madklubbens koncepter. Det kommer blandt andet til at handle om Mellemøsten, socialt ansvar, bæredygtighed, plantebaseret mad og fremtidens gastronomiske talentmasse.

UDSOLGT! Søndag d. 30 april kl. 18: ”Den Grønne Madklub”:

Madklubbens kokke lader kødet ligge for en dag og kaster sig i stedet over grøntsager, planter og urter i alskens afskygninger. Glæd dig til en overdådig middagsoplevelse, der både tager hensyn til miljøet, kroppen og pengepungen. Madklubben er ikke på vej til at blive en vegetarrestaurant, men vi vil fremover gøre langt mere ud af den plantebaserede mad på tværs af vores spisesteder.

Pris: 200 kr. pr. kuvert for 4 retter ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 7. maj kl. 18: ”Den Ansvarlige Madklub”:

Snart påbegynder Madklubben et samarbejde med firmaet entrée, som hjælper flygtninge og migranter med at blive integreret på jobmarkedet gennem ansættelser på københavnske restauranter. Projektansatte og ledere fra entrée hjælper Madklubbens kokke med at tilberede og servere et mellemøstligt festmåltid, der også fungerer som optakt til åbningen af vores kommende restaurant Bazaar.

Pris: 300 kr. pr. kuvert for 10-15 retter serveret på fade til deling ekskl. drikkevarer
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

UDSOLGT! Søndag den 14. maj kl. 18: ”Den Talentfulde Madklub”:

I Madklubbens køkkener knokler dygtige kokke – både de færdigudlærte og dem, der er under uddannelse. Vi hepper på fremtidens talentmasse og giver derfor kokkelever fra en række af Madklubbens restauranter frie tøjler til at tilberede en storslået middag, hvor intet kommer til at mangle.

Pris: 500 kr. pr. kuvert for en tastingmenu med min. 5 retter inkl. velkomstbobler og vinmenu.
Hvor: Madklubben Bistro-de-Luxe, Store Kongensgade 66
Billetter: UDSOLGT!

Madglad blogger giver Steak Royal 8 ud af 10 stjerner

Madglad blogger giver Steak Royal 8 ud af 10 stjerner

Når man driver restaurant, er det altid spændende, når der kommer anmeldere forbi. Hvad ender det med? Kan man mon score de eftertragtede 6 stjerner? Den slags klassiske anmelderrammer behøver byens madglade livsstilsbloggere dog ikke at bekymre sig om. For hvorfor begrænse sig til 6 stjerner, når man kan kaste mange flere afsted?

Det må Nouw-bloggeren Sophie Valentina have tænkt, og det er vi topglade for. Det har nemlig gjort det muligt for Steak Royal at modtage intet mindre end 8 stjerner i Sophies seneste restaurantanmeldelse.

Det er især hovedretten – en fedtmarmoreret rib eye fra kornfodret Uruguaysk kvæg – der får lykkebarometeret til at slå ud:

”Bøffen på Madklubben var FANTASTISK!! Det er MEGET længe siden, jeg har fået så lækker en bøf! Sindssygt mørt, stegt perfekt medium, super lækker glasering. Det spillede virkelig!”

Også desserten i form af signaturretten ”Coupe Royal” med karamelis, nødder og Oreo’s bliver fremhævet:

”Der er ikke en finger at sætte på NOGET omkring desserten! Den smagte SÅ godt og der blev spist op! Rub og stub. Lige ned i løgneren.”

Foruden maden lægger Sophie også i sin anmeldelse stor vægt på indretningen. Vi har da også gjort ekstra meget ud af designet og møblerne på Steak Royal, der emmer af international klasse, fransk luksus og skandinavisk hygge på én og samme tid (altså hvis vi selv skal sige det, ik’.)

”Restauranten har meget plads. Der er vel plads til ca 60 mennesker ovenpå, og man kan også sidde nedeunder. Men trods der kan være, og der er, mange mennesker, så er der stadig en dæmpet lyd og virkelig god service.  Rigtig fin og klassisk opdækning og i ’stue/gade’ etagen, kan man se direkte ind til kokkene. Jeg vil uden tvivl besøge dem igen, og til sommer kan man sidde udenfor, med frontrow udsigt til Rådhustårnet og nyde en masse, lækker rosé.”

Læs hele Sophie Valentinas 8-stjernede anmeldelse af Steak Royal her.

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Åbningstider i påsken 2017: Ægge alt er, som det plejer

Okay, okay, så måske hare vi ruget lidt for længe over titlen på denne oversigt. Vi driver ikke gæk med dig, næh, i bund og grund vil vi bare fortælle, hvordan påskedagene påvirker åbningstiderne på enkelte af Madklubbens restauranter.

Som bekendt holder kun en kylling lukket i påsken, og derfor er der ikke tale om de store ændringer i forhold til normalen. Det betyder, at du også kan mæske dig i fremragende mad til yderst sympatiske priser i løbet af de forårsfriske helligdage. Flere af vores restauranter holder normalt søndagslukket, hvilket vi ikke piller ved:

Hyldest til en klassiker: Hos os kan du få en uimodståelig bøf bearnaise

Hyldest til en klassiker: Hos os kan du få en uimodståelig bøf bearnaise

Indenfor gastronomien findes der ”makkerpar”, som får sød magi til at opstå på smagsløgene: Jordbær og chokolade, champagne og østers, skinke og ost, remoulade og ristede løg, ja, listen kunne sagtens fortsættes, men på den ultimative trone finder du: Bøf og bearnaise.

Den cremede men alligevel syrligt, friske franske sovseklassiker lægger sig omkring kødets møre, salte fibre som en dyne af velsmag og formår samtidig at skære igennem de umami-mættede og fedtholdige proteiner. Det lyder måske poetisk og kompliceret, men oplevelsen kan opsummeres temmelig kort: Det smager skide godt!

Du kan få bøf bearnaise på flere af restauranterne i Madklubben-familien, og mens et sted som Bistro Royal på Kongens Nytorv serverer retten i form af en skær-selv-cuvettesteg med sauce på siden, kan du på Madklubben Vesterbro score en portionsanrettet rib eye på 300 gram i selskab med sprøde fritter og silkeblød bearnaise.

Madklubben Steak i Pilestræde og på Steak Royal ved Rådhuspladsen kan bearnaisen frit tilvælges til lige præcis den bøf, du sulter efter. Skal det være en mørbrad? En striploin? En Flat Iron Steak? Eller måske en overdådig Cöte de Boeuf? Valget er dit!

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Hjælp os med at blive nomineret til Byens Bedste 2017

Byguiden Alt Om København – i folkemunde kendt som AOK.dk – har endnu engang tændt op under den traditionsrige Byens Bedste-prisuddeling. Selvom der stadig er et stykke tid til, at læserafstemningen sparkes igang, kan du allerede nu nominere dine favoritsteder til en plads i slutfeltet.

Det gør du ved at tagge Instagram-billederne fra dine yndlingsspots i byen med #ByensBedste17 – men skynd dig, for nomineringsperioden løber kun frem til og med torsdag den 6. april.

Vi håber, at du har lyst til at hjælpe en eller flere af vores restauranter eller barer med at blive nomineret til Byens Bedste 2017. Naturligvis kun, hvis du har haft en super oplevelse hos os – ”ærlighed smager bedst” er trods alt vores slogan.

Hvis vi selv skulle sige det (og det skal vi jo!), så kunne kategorien ”Byens Bedste Nye Restauraurant” da sagtens rumme Madklubben Nørrebro og Steak Royal, mens “Byens Bedste På Budget” næsten kalder på deltagelse fra Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Steak, Gran Torino eller Tony’s. Bistro Royal og Alabama Social kunne begge være oplagte kandidater til ”Byens Bedste Brunch/Morgenmad”, mens både Bar Next Door og baren på Madklubben Vesterbro snildt kunne indfinde sig i kategorien ”Byens Bedste Cocktailbar”.

Hvis du er enig i en eller flere af overstående forslag, så skynd dig over på Instagram og hashtag dine tidligere eller kommende pletskud fra Madklubben-familien med #ByensBedste17 – så krydser vi fingre i mellemtiden!

Ugens craving: Coupe Royal med is, nødder og knuste Oreos

Ugens craving: Coupe Royal med is, nødder og knuste Oreos

Hvis du har spist på Bistro Royal på Kongens Nytorv eller på søsterrestauranten Steak Royal ved Rådhuspladsen, har du muligvis stiftet bekendtskab med den legendariske husdessert, Coupe Royal. Den syndige isdessert serveres i en klassisk ”Mint Julep”-metalkop og er på få år blevet en uundværlig afslutning på måltidet for mange af vores stamgæster.

Som i mange andre madmæssige sammenhænge er vores Coupe Royal en anretning, der på én gang er fuldstændig simpel og fuldstændig uimodståelig. Så nem, at du sikkert sagtens kunne lave den derhjemme selv, men den smager bare bedre, når den serveres som et velkendt, iskoldt kys på munden efter middagen på en smuk restaurant.

En Coupe Royal består af cremet karamelis, en saltet karamelsauce lavet på kondenseret mælk krydret med havsalt, ristede og hakkede hasselnødder og mandler og sidst men ikke mindst en crumble lavet på de karakteristiske, mørke Oreo-kiks. Ja, faktisk forsøger vi at undgå madspild ved simpelthen at købe alle de kikserester fra Oreo-fabrikken, der ellers ville gå til spilde under produktionen.

Uanset om du vil nyde din Coupe Royal på Bistro Royal eller Steak Royal, koster den kun en flad halvtredser. På Bistro Royal fås den sågar til frokost. Velbekomme!

Coupe Royal på Bistro Royal og Steak Royal

Københavnerstang og legendarisk hummer: Oplev Steak Royals nye menukort

Københavnerstang og legendarisk hummer: Oplev Steak Royals nye menukort

Siden Steak Royal åbnede på Regnbuepladsen lige ved siden af Københavns Rådhus for snart et år siden, har restauranten været garant for elegant og ukompliceret madlavning. Inspirationskilderne til menuen er kommet fra ind- såvel som udland, og forårskortet anno 2017 understreger da også, at Steak Royals kokke er ligeså forelskede i København som i resten af den vide verden.

Udvalget af hovedretter med saftige bøffer og frisk fisk piller vi ikke det store ved, men til gengæld er der nye lækkerier at finde blandt forretterne og desserterne.

Glæd dig til en lun belgisk vaffel bagt med dild og toppet med stenbiderrogn, sprøde calamari med aïoli, cremet burrata-mozzarella med blodappelsin og korianderfrø, hummer ”Tiger Lee” inspireret af mesterkokken Daniel Letz’ legendariske opskrift fra sin tid på Kong Hans med brunet smør, soja, ingefær og forårsløg og ikke mindst ispindeklassikeren Københavnerstang genfortolket som en forførende isdessert med vanilje, ananas og hvid chokolade.

På Steak Royal sammensætter du selv din perfekte 3-retters middag fra kun 300 kr. Det er et fund til prisen, når man tager beliggenheden, indretningen og madens kvalitet i betragtning. Gå på opdagelse i hele det nye menukort her, og se de nye retter præsenteret i billeder herunder:

STENBIDERROGN med mandel-creme fraiche på en lun belgisk vaffel bagt med dild:Stenbiderrogn på Steak Royal

BURRATA: frisk mozzarella med korianderfrø, olivenolie og blodappelsin:
Burrata på Steak Royal

RÅSTEGT HUMMER “Tiger Lee” med brunet smør,  ingefær, soja og forårsløg: Hummer Tiger Lee på Steak Royal

RIB EYE ca. 350 g, fedtmarmoreret, kornfodret fra Uruguay med rødvinssauce: Rib Eye på Steak Royal

“KØBENHAVNERSTANG” med vaniljeis, ananas og hvid chokolade:Københavnerstang på Steak Royal

Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Hvis der er noget, Københavnerne elsker til hverdag, så er det kaffe. Hvis der der er noget, Københavnerne elsker til weekend, så er det cocktails. Den perfekte kombination ligger ligefor: Espresso Martini!

Blandingen af vodka, Kahlua og friskbrygget espresso resulterer i en cremet, sødlig og kraftig drink, der fungerer som et tiltrængt knytnæveslag lige i sanseapparatet, når du skal op i gear igen efter middagen eller bare trænger til et energiboost på byturen.

Espresso Martini hører til blandt favoritterne hos flere af medlemmerne i vores store Madklubben-familie. Se på listen nedenfor, hvor du kan sippe din Espresso Martini, samt hvor meget den koster.

Skål, og god weekend!