Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Smiley: Se Steak Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Interview: Thomas er ny restaurantchef på Madklubbens “skjulte perle”

Interview: Thomas er ny restaurantchef på Madklubbens “skjulte perle”

Vi har her på hjemmesiden tidligere præsenteret jer for Steak Royals restaurantchef, Mads Gramkow, i interviewet med “den polerede gadedreng“. Tiden flyver, vinden vender og nye projekter sættes i gang. Mads drager nu til det smukke, Østerbro, og giver stafetten videre til sin højre hånd Thomas Gregersen, der står klar til at tage over i restauranten ved Rådhuspladsen.

Med grå skyer, der varsler lun juni-regn, søger københavnerne på Kongens Nytorv i læ til en sen frokost. Vi befinder os i søsterrestauranten Bistro Royals hyggelige omgivelser med diskret baggrundsmusik og en fornemmelse af sommerferie. Her sidder vi ansigt til ansigt med den ny-udklækkede restaurantchef fra Steak Royal til en kop kaffe og en snak om fortid, forventninger og fremtidsdrømme.

Stort tillykke med din nye stilling! Hvordan er du endt her?

”Mange tak. Jeg kom egentlig til København for at arbejde i kommunikationsbranchen, men blev efter et års tid slået omkuld af en svær depression. Sygdomsforløbet medførte nogle midlertidige begrænsninger rent arbejdsmæssigt, og derfor var jeg nødt til at søge en anden karrierevej, og her var jeg så heldig at få mulighed for at arbejde deltid på Steak Royal, uden nogen tidligere erfaring. Et år senere er jeg her stadig, men i en noget andet rolle, og det skyldes i høj grad gode mentoregenskaber og stor tiltro fra ledelsen”

Hold da op! Hvad er det lige præcis Steak Royal kan?

”Jeg søgte hos Madklubben, da jeg var vild med hele konceptet. Men nu er jeg glad for, at jeg endte på Steak Royal. Steak Royal er lidt af en skjult perle i en del af det turistprægede København, som jeg ikke selv var så kendt i førhen. For at adskille os lidt fra eksempelvis Madklubben Steak og Bistro Royal, gør vi her meget ud af at fastholde den klassiske steak-house-indretning, som jeg er vild med. Rent internt forsøger jeg som restaurantchef at medbringe de bedste kommunikative egenskaber fra min uddannelse, for at give mine medarbejdere de bedst mulige arbejdsforhold.”

Manden bag restaurantchefen – hvis han var et dyr, hvad var han så?

”Sidst jeg blev spurgt om det, svarede jeg vist en gnu. Jeg er lidt fascineret af det dyr… men hvis jeg skal vælge nu, ville jeg nok kategorisere mig selv som en struds. Jeg er meget hurtig og arbejdsom når jeg er ”på” professionelt som restaurantchef. I privaten kan jeg derimod godt stikke hovedet i jorden, koble af og holde mig lidt for mig selv.”

Hvis du nu skulle sige lidt om dine bedste og værste evner?

”Jeg har en dårlig evne til at påtage mig for mange opgaver, men heldigvis har mit sygdomsforløb lært mig at uddelegere og efterlade ansvar. Jeg arbejder ikke kun med at udvikle mig selv, men lægger lige så meget vægt på at udvikle og stole på mine medarbejdere. De skal have det godt, for det er i sidste ende dem der driver vores forretning.  At jeg går op i mine medarbejders trivsel er nok også en af mine bedste evner, hvis jeg selv skal sige det.”

På death row får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal bestå af. Hvad ville du vælge, hvis det var dig?

”Svamperisotto! Og så er jeg vild med rødvin. Så et virkelig godt glas rødvin skulle der også til – nok en italiensk. Men hvis jeg skulle vælge ud fra Steak Royals nuværende menukort, skulle det være vores jordbærpavlova. Den er ikke så tung, og så smager den bare af sommer!”

Fakta:

Navn: Thomas Gregersen
Alder: 31 år
Uddannelse: Cand.Ling.Merc i International Erhvervskommunikation, Aarhus School of Business
Bopæl: Vestamager
Secret side: Guitarspil og sang i smug

Thomas Gregersen

Dansk topblogger anbefaler et sommerbesøg på disse Madklubben-restauranter

Dansk topblogger anbefaler et sommerbesøg på disse Madklubben-restauranter

Foto: Michael Falgren

Hvor skal man spise? Hvor skal man drikke? Hvor skal børnene lege? Hvor skal man gå i byen? Det er blot nogle af de spørgsmål, der ligger til grund for den nye, store sommerguide fra den danske blogger Cecilie Rubini aka. Sneglcille.

Cecilie har hele 8 skriveår på bagen, og netop blevet en del af det nystartede og håndplukkede blogger/influencerfællesskab Confetti CPH. Hendes sans for kvalitetsbevidste, uimodståelige og til tider også skæve oplevelser skinner igennem i den fristende vejviser ”På ferie i København: Med og uden børn.”

I guiden har Cecilie – med egne ord – samlet ”alle sine favoritsteder”. Vi er topstolte over, at Madklubbens restaurantfamilie nævnes som et must, når aftensmaden skal indtages i hovedstaden. Selv om der linkes til hele oversigten over vores spisesteder, giver Sneglcille 4 af vores restauranter et ekstra skud kærlighed:

” Der er mange at vælge imellem, men mine favoritter er Steak Royal, Bistro Royal, Gran Torino og Tony’s. På de to første SKAL I bestille Coupe Royal til dessert.”

I tvivl om, hvad en Coupe Royal lige er? Tjek vores hyldestartikel til den syndige dessert, der mikser is, karamel, nødder og Oreos. Du kan læse mere om hver enkelt af Cecilies 4 Madklubben-anbefalinger ved at klikke på de forskellige restaurantnavne i citatet ovenfor.

Guide: Her er sommerens dejligste drikkevarer hos Steak Royal

Guide: Her er sommerens dejligste drikkevarer hos Steak Royal

Uanset om du har ferie eller er fanget på kontoret, er det vigtigt at huske på sundhedseksperternes råd: Stay hydrated! Men fortvivl ej – uanset om du er til det feminine, maskuline, søde, stærke, friske, klassiske eller moderne, har Steak Royal din ryg.

En (is)kold fadøl:
IMG_8669

Fadøl rimer på Steak House, og selvom vi på Steak Royal året rundt tapper fadøl fra vores anlæg, giver det en helt speciel følelse at servere den solskinsfarvede drik i disse måneder. Vores glas kommer direkte fra fryseren, så hvis du er blevet træt af lunkne øl fra dit våde festivaltelt, tilbyder vi her en ægte kold ”fadbamse”.

Et glas kold rosé:
IMG_8664

Ak ja. En sommer-kliché uden lige – Men ikke uden grund! De lyserøde dråbers symfoni af vanilje, hvide blomster og vores absolutte favoritbær: jordbær er et læskende bud på at kurere din sommertørst. Og når den lyserøde vin serveres iskold i det fineste solskin, er scenen sat for en udødelig sommerstund, som vi har længtes efter i de kolde vintermåneder.

Lillet Vive & Lillet Hugo:
IMG_8647

Når vi ikke selv kan komme til syden, må vi bringe syden til os. – Og vi mener, at drinks i aftensolen på Regnbuepladsen er et helt ok kompromis. På Steak Royal inspireres vi af elementer fra verden over og mixer dem sammen i fabelagtige, farvestrålende og forfriskende sommercocktails. I vores Lillet Vive byder vi velkommen til et sommerlig mix af jordbær, agurk og mynte. Eller hvad med søsterdrinken Lillet Hugo, der både tilbyder noter af hyldeblomst fra bedstemors have samt et twist af lime fra en tropisk strand?

Gå på opdagelse i hele udvalget af mad og drikkevarer på Steak Royal her, og book bord til dit næste besøg nemt og hurtigt online ved at klikke her.

Skrevet af Monica Liv Neerdal, sommerpraktikant hos Madklubben.

Jordbær, jordbær, jordbær: Guide til fire af vores sødeste sommerdesserter

Jordbær, jordbær, jordbær: Guide til fire af vores sødeste sommerdesserter

De er søde, de er røde, de er bløde. Sæsonen for danske jordbær er sparket i gang, og på flere af Madklubbens restauranter kan du sætte skeen i desserter med det skønne bær, som vist faktisk rent biologisk set er en nød. Og så alligevel ikke, for det er alle kernerne i overfladen, der er nødder, mens frugtkødet bare holder sammen på dem. Det korrekte ord er en flerfoldssamfrugt eller – lidt mere i øjenhøjde – en såkaldt “falsk frugt”.

Anyways, det er en helt anden snak, og vi må hellere holde fokus på det, det hele handler om: Syndige, sukkerholdige og smask-uimodståelige sommerdesserter. Gå på opdagelse i 4 forskellige af slagsen i billeder herunder:

Madklubben Bistro-De-Luxe i Store Kongensgade
Jordbær med honningguf, flødeis og jordbærsaft
50 kr.

IMG_8726

Steak Royal ved Rådhuspladsen
Jordbærpavlova med sprød marengs, jordbærcoulis og mynte
En del af din byg-selv-menu med 3 retter fra 300 kr.

Madklubben Bistro-de-Luxe

Madklubben Steak i Pilestræde
Strawberry Sundae med vaniljeis, jordbærsauce og chokoladecrumble
En del af din byg-selv-menu med 3 retter fra 300 kr.

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro på Vesterbrogade
Panna Cotta med sprød marengs, rabarber og jordbær
50 kr.

Madklubben Vesterbro

Kender du vores nye kok? Så giver vi dig et gavekort som tak

Kender du vores nye kok? Så giver vi dig et gavekort som tak

Vi har fuld fart på hos Madklubbens restauranter, og alene i 2017 åbner vi 5 nye af slagsen plus en særskilt afdeling til selskaber og events. Derfor har vi brug for endnu flere hænder i vores køkkener, som er kendt og elsket for at servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser.

Kender du den rette kandidat? Vi søger kokke både til vores nuværende og kommende restauranter, og som tak får du mulighed for at komme og opleve, hvordan din anbefaling klarer sig i køkkenet. Du modtager nemlig et gavekort på hele 1.000 kr., hvis det munder ud i en ansættelse. Det er en lidt anderledes måde at sige ”tak” på, men vi håber, at det virker.

Prik din kokkeven på skulderen, og få ham eller hende til at sende sin ansøgning med CV og billede til job@madklubben.dk  – husk at få personen til at nævne i ansøgningen, hvem der har anbefalet vedkommende at søge jobbet. På den måde kan du få dit velfortjente gavekort, hvis det fører til en fast ansættelse på en af vores restauranter.

Tusind tak for hjælpen – lad jagten begynde!

Flammehav: Her kan du fejre Sankt Hans Aften efter middagen

Flammehav: Her kan du fejre Sankt Hans Aften efter middagen

Der findes mange måder at fejre Sankt Hans på i København, men fælles for dem alle er, at selv et flammende kæmpebål kan virke uinteressant, hvis det betragtes på tom mave. Derfor har vi lavet en guide til dig, der gerne vil spise fremragende mad til yderst sympatiske priser efterfulgt af ild, brandtaler og midsommersang.

Tony’s: Ofelia Plads

Et par minutters gang fra vores new yorker-italienske storfavorit, Tony’s, finder du den nyanlagte Ofelia Beach, som er byens nye kulturelle legeplads direkte ud til Københavns Havn ved siden af Skuespilhuset. Her står den på børneopera, dansekoncert, båltale ved Lisbeth Knudsen og toner fra Søs Fenger. Underholdningen starter kl. 18, talen finder sted kl. 21:20, og bålet tændes på vandet kl. 21:30.

Steak Royal: Tivoli

Start aftenen med lækker mad på Steak Royal ved Rådhuspladsen, som – trods navnet – også byder på masser af skønne retter med fisk, skaldyr og grøntsager. Herefter kan du spankulere over i Tivolis fortryllende gamle have på den anden side af H.C. Andersens Boulevard, hvor bålet tændes på Tivoli Søen kl. 21:15. Er du i humør til mere underholdning, står legendariske Gnags for aftenens ombæring af Fredagsrock fra kl. 22.

Madklubben Nørrebro, Gran Torino, Alabama Social: Blågårds Plads

Tænd op efter middagen på vores italienske pizzapusher, Gran Torino, den amerikanske sydstatsbasker, Alabama Social, eller svært populære Madklubben Nørrebro til Sankt Hans Fest på Blågårds Plads. Du finder pladsen blot 5 minutters gang fra hver af de tre restauranter, som ligger side om side langs Sortedam Dossering ved Søerne først på Nørrebro. Der er musikalsk underholdning fra kl. 18:30, og båltale, båltænding og fællessang finder sted fra kl. 20:45.

Madklubben Frederiksberg: Frederiksberg Have

En af byens mest storslåede Sankt Hans-fester løber af stablen i smukke Frederiksberg Have blot 10 minutters gang fra vores nyåbnede restaurant, Madklubben Frederiksberg, som du finder i den gamle togstation på Solbjerg Plads lige ved Frederiksberg Metrostation. Børneprogrammet starter allerede kl. 17, mens voksenprogrammet med masser af musik tager fart fra kl. 19:30. Frederiksbergs borgmester, Jørgen Glenthøj, holder båltale kl. 21:35, kl. 21: 45 sættes der fut i brændebunken og derefter holdes der liv i den musikalske ild med et væld af spændende optrædener.

Glædelig Sankt Hans anno til alle vores gæster. Pas godt på jer selv derude i det betagende flammehav.

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Lørdag den 17. og søndag den 18. juni kl. 12-16 gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager.

Vi har ryddet op og ryddet ud på en lang række af vores restauranter, ligesom vi sælger ud af interiør fra de restauranter, vi har overtaget i løbet af året med henblik på åbning af nye Madklubben-koncepter. Det gælder blandt andet Bonden & Adelen i Ny Adelgade og Café Metropolitain på Frederiksberg, samt møbler og minder fra både kebabrestauranten, natklubben og selskabslokalerne i det tidligere PARK på Østerbro.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på en lang række designklassikere – heriblandt Børge Mogensens ikoniske ”Folkestol” og den industrielle ”Adam”-barstol skabt af danske Frama. Mangler du en lækker lampe, kan du også finde belysning fra eksklusive brands som Gubi og Louis Poulsen.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Det er først til mølle, og alle køb skal tages med øjeblikkeligt, ligesom vi heller ikke sætter ting til side. Du kan til loppemarkedet betale med kontanter eller kreditkort.

Loppemarkedet finder sted i det gamle posthus i Dronningens Tværgade 21, hvor vi til efteråret åbner den mellemøstlige restaurant Bazaar. Meld dig til eventet ovre på Facebook, hvor vi vil sørge for updates på varer, priser og køens længde både før og under loppemarkedet.

Spis på Bistro Royal, Tony’s og Madklubben Bistro-de-Luxe på én og samme aften

Spis på Bistro Royal, Tony’s og Madklubben Bistro-de-Luxe på én og samme aften

Kender du det? Du vil gerne ud og spise, men du har simpelthen så svært ved at vælge. Skal det være Italiensk? Fransk? Eller måske moderne dansk? Søndag den 20. august behøver du ikke at vælge, for her har du nemlig mulighed for at spise på hele tre forskellige restauranter på én og sammen aften.

Jo, den er god nok. I anledning af Copenhagen Cooking & Food Festival inviterer vi til Food Crawl i indre København, hvilket kort og godt betyder, at du får lov til at spise forret på én restaurant, hovedret på en anden og dessert på et helt tredje spisested. De deltagende restauranter er Bistro Royal på Kongens Nytorv, Tony’s i Havnegade og Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade – alle beliggende i gå- eller cykelafstand fra hinanden.

Se stemningsvideoen fra sidste års store Food Crawl på Nørrebro her:

Billetterne er allerede sat til salg og går som varmt brød. En plads på Madklubbens Food Crawl koster kun 300 kr. og inkluderer et glas velkomstbobler. Du kan vælge mellem forskellige ankomsttidspunkter på hver af aftenens 3 forskellige ruter, som hedder:

Forret på Bistro Royal – Hovedret på Madklubben Bistro-de-Luxe – Dessert på Tony’s

eller

Forret på Madklubben Bistro-de-Luxe – Hovedret på Tony’s – Dessert på Bistro Royal

eller

Forret på Tony’s – Hovedret på Bistro Royal – Dessert på Madklubben Bistro-de-Luxe

Kender du nogle, der ville elske at besøge tre forskellige restauranter på én og samme aften? Så læs mere om eventet og køb billet her. Husk også, at vi afholder Food Crawl på Nørrebro ugen efter, søndag den 27. august, hvor Gran Torino, Alabama Social og Madklubben Nørrebro deltager.

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Mandag den 5. juni. 2. pinsedag. Grundlovsdag. Fars Dag. Kært barn har mange navne, og i år føjer vi endnu en titel til listen: Dobbeltfødselsdag!

Vi har nemlig inviteret alle medarbejderne fra vores store restaurantfamilie til fest i anledning af, at Madklubbens første restaurant fylder 10 år samme år, som Madklubbens grundlægger og indehaver, Anders Aaagaard, fylder 40. Det fejres med et kæmpe gilde, hvor vi alle skal spise godt, drikke godt, danse grimt og koble af. Det synes vi ærlig talt, at vi har fortjent.

Men fortvivl ikke, hvis du havde glædet dig til at spise ude den 5. juni. Vi har nemlig skaffet lidt ekstra assistance, så Madklubben Vesterbro alligevel kan holde åbent og servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser. Tjek menukortet ud her, og book bord nemt og hurtigt online.

OBS! Bistro Royal holder desuden lukket for morgenmad tirsdag den 6. juni, så vores festramte kollegaer får en chance for at komme sig. Tak for forståelsen.

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Foto: Rasmus Kramer Schou, AOK.dk

Dårligt har støvet lagt sig fra annonceringen af Madklubben Frederiksberg, som åbner i historiske lokaler på Solbjerg Plads i slutningen maj, før vi er klar med flere store nyheder. Vi kan nu afsløre, at Madklubben har overtaget de tidligere ”Park”-lokaler i Østerbro Stadions smukke og ikoniske bygning direkte ud til Østerbrogade.

Her åbner vi efter planen Tony’s Østerbro med 150 pladser i sommeren 2017, selskabslokaler med plads til op imod 250 gæster ikke længe derefter, og i slutningen af året slår Madklubben Østerbro så dørene op til en uimodståelig madoplevelse, hvor 350 gæster vil kunne spise på samme tid.

De gode folk fra Berlingskes københavnerguide, AOK.dk har den fulde historie, og du kan læse meget mere om vores vilde planer i deres artikel lige her.

Håndværkerne er allerede i fuld sving på Østerbro, og der er nok at tage fat på. Med en fortid som restaurant, café, diskotek, gentlemen’s club, skydebane, kebabpusher og meget, meget mere, skal vi bruge nogle måneder på at forvandle det mildest talt nedslidte interiør (se stemningsbilledet nedenfor) til et strømlinet Madklubben-tempel fyldt med velsmagende oplevelser til yderst sympatiske priser.

Vi glæder os til at vise jer resultatet!

Park Madklubben Østerbro