Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Smiley: Se Steak Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Nu har vi tændt op under billetsalget til nytårsaften

Nu har vi tændt op under billetsalget til nytårsaften

Slut 2017 af med et brag på en af Madklubbens restauranter i København. Vores dygtige kokke har udviklet et festfyrværkeri af menuer, som kan indtages i vores smukke lokaler fra så lidt som 500 kr. pr. snude. Hvis man kender bare en smule til nytårspriserne på hovedstadens spisesteder, så ved man også, at det er lidt af et scoop.

Mens nogle af vores restauranter kører med menuer til 500 kr. og mulighed for tilkøb af vinmenu på siden, har andre steder valgt at inkorporere drikkevarerne som en fast del af menuen, hvorfor prisskiltet her er 1.000 kr. pr. person. På Alabama Social og Bar Next Door giver de den ekstra gas med gode vine og cocktails i lange baner til henholdsvis 1.200 kr. og 1.400 kr. i alt.

Få det fulde overblik over årets sidste aften på Madklubbens restauranter her, og få sikret jeres pladser allerede i dag. Vi ved af erfaring, at de ryger hurtigt. Billetter til Hanzō og Madklubben Østerbro sættes til salg i løbet af de kommende uger.

Hyldest til en klassiker: Steak Royals cuvette er guf for livsnydere

Hyldest til en klassiker: Steak Royals cuvette er guf for livsnydere

Hos Madklubben gør vi meget ud af at hylde the stars of the season, når vi tilpasser vores menuer årstidernes specialiteter. Dog glemmer vi aldrig kærligheden til menukortets faste klassikere.

Rådhusklokkerne bimler og bamler, mens folk krydser Regnbuepladsen i det københavnske mylder. Midt på pladsen finder du Steak Royals oase, og i vores smukke restaurant får gæsterne serveret sæsonens grønt, dagens fisk og skønne side orders. Men fortvivl ej. I det klassiske steak house holder vi også meget af vores specialitet – kød – og i Steak Royals version af netop oksecuvetten, holdes der fast i det bedste fra den møre fætter.

Vores sydamerikanske steg serveres medium. En perfekt, lyserød kulør, der værner om et saftigt og velsmagende stykke kød. On the side assisterer vores sprøde, saltede fritter, og for blot en flad 10’er ekstra svøbes de ind i trøffel.

Og nu hvor vi går en køligere tid i møde, kan du med fordel spise dig til en ekstra vinterfrakke, for traditionen tro afsluttes herligheden ikke før, at bearnaisen er på bordet. Den harmoniske sammenføring af smør og estragon udgør prikken over i’et i den eksemplariske kombination.

Det bedste af det hele? Oksecuvetten bliver kvit og frit en del af din 3-retters byg-selv-menu til blot 300 kr.

Og hey! Faktisk elsker vi oksecuvetten så højt, at vores søskenderestauranter Madklubben Steak, Madklubben Vesterbro og Bistro Royal ligeledes serverer deres fortolkning af ”the golden oldie.”

Tag del i madglæden og book dit bord på vores hjemmeside her!

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Okay, så vi ved godt, at du muligvis tænker ”Hvorfor pokker reklamerer de for jul allerede?”, mens sveden begynder at pible af din pande, og du gruer for, hvor længe der mon går, før stormagasinerne er svøbt ind i glaskugler, og supermarkederne bugner af nougat og pebernødder.

Bare rolig, der er stadig et godt stykke tid endnu. Men det er til gengæld nu, der skal bookes bord, hvis du vil være sikker på at få den perfekte dato og det perfekte tidspunkt til julemiddagen med kollegaerne, vennerne eller familien.

Vi har i år samlet alle vores spisesteder på én julet hjemmeside (ja okay, vi overvejede dalende sne og gran i kanten, men for alles skyld er det nok bedst at tage det mere stille og roligt). Her kan I, der er en gruppe på 10 gæster eller flere, gå på opdagelse i klassiske og mere moderne julemåltider og lade jer friste af madbeskrivelserne såvel som de ualmindelig sympatiske priser.

Vi ses på madklubben.dk/jul, og vi ses på Madklubbens restauranter til jul.

Steak Royal og skønne drag queens inviterer til Pride-lounge med gratis bobler

Steak Royal og skønne drag queens inviterer til Pride-lounge med gratis bobler

Copenhagen Pride har indtaget København og malet byen i alle regnbuens farver. Fra den 15. til den 18. august kan du på Madklubbens restaurant Steak Royal opleve en lang række spændende debatter med rødder i problemstillinger fra et LGBTQIA-perspektiv.

Men der skal også være plads til fest og løssluppenhed, og derfor inviterer Steak Royal og de skønne damer fra Vesterbro Drag Udlejningsservice – bedre kendt som Haus of VDU – til ”midnight cocktail hour” fredag den 18. august.

Det sker fra kl. 23-01, når artisterne til den storslåede Drag Night har lipsynchet på sidste vers ovre på Rådhuspladsen. Herefter byder vi velkommen i kælderen på Regnbuepladsen lige ved siden af, hvor den står på bobler, cocktails, glitter, glam, disco, drag og lårkorte kjoler.

Melder du dig til eventet på Facebook, giver vi et glas gratis bobler ved ankomst. Baren er åben med et væld af cool cocktails, kolde øl og vin i litervis. Vi ses til et par dekadente midnatstimer i kælderloungen, hvor vi – til sprøde beats – skal skåle for mangfoldigheden og retten til at være fierce uanset køn, påklædning og seksuel orientering.

Vi lægger hus til en ny debatscene under Copenhagen Pride

Vi lægger hus til en ny debatscene under Copenhagen Pride

August i København er lig med Copenhagen Pride. Mange kender den store mangfoldighedsfest for sin basdundrende parade gennem byen og de stort anlagte shows på Rådhuspladsen. Men Priden har også en mere seriøs side, som udfolder sig på Regnbuepladsen lige ved siden af Rådhuset.

Her kan man fra tirsdag den 15. august til og med fredag den 18. august gæste en lang række vigtige og brandvarme debatter i det til lejligheden opsatte telt midt på pladsen. Men debatprogrammet har i en årrække haft vokseværk og været på udkig efter endnu en scene.

Her kommer Steak Royal ind i billedet. Madklubbens elegante restaurant ligger lige ved siden af Pridens debattelt, og derfor har vi i år tilbudt de hårdtarbejde ildsjæle at udvide med en scene i vores kælder. De bløde sofaer og den dunkle belysning indbyder til fordybelse, ro og eftertanke. Mellem teltet og restauranten vil du kunne snuppe en pause i udendørsmøblerne, der står omkranset af blafrende regnbueflag og med parasol-overdækning, hvis vejret skulle drille.

Kom til Pride-debat hos Steak Royal og bliv klogere på emner som queer-teologi, seksuelle rettigheder, døde homoer i dansk litteratur, livet som forældre til transkønnede børn og meget, meget mere. Du kan se hele debatprogrammet for Pride-ugen her.

PS. Fik vi nævnt, at Steak Royal også sørger for gratis kaffe til alle debatter? Vi ses til Copenhagen Pride 2017!

Dress to impress: Økologiske og bæredygtige uniformer til vores tjenere

Dress to impress: Økologiske og bæredygtige uniformer til vores tjenere

En god smag i munden handler ikke kun om at finde og tilberede de rigtige råvarer. Det handler også om, hvordan vi som virksomhed påvirker vores omverden. Indrømmet, hos Madklubben er vi på ingen måde frelste, men vi arbejder hele tiden på at finde nye tiltag og måder – store såvel som små – hvorpå vi kan fortsætte med at gøre det, vi elsker, men bare en lille smule grønnere.

Et godt eksempel er de polo shirts, vores tjenere på Tony’s Østerbro, Bistro Royal og Steak Royal er iklædt. De kommer fra vores gode venner, Nikolaj og Kevin, ovre hos Savvy Copenhagen. Missionen er klar: De to herrer vil producere økologisk, bæredygtigt og fairtrade tøj, som stadig er cool og sidder, som det skal. I alt har Savyy Copenhagen hele 6 forskellige certifikater som garanti for, at uniformerne efterlader en god smag i munden. Altså billedligt talt, ikke.

Læs mere om Savvy Copenhagen og tjek deres udvalg af lækre produkter til mænd og kvinder ud her.

Tony's Østerbro

Interview: Thomas er ny restaurantchef på Madklubbens “skjulte perle”

Interview: Thomas er ny restaurantchef på Madklubbens “skjulte perle”

Vi har her på hjemmesiden tidligere præsenteret jer for Steak Royals restaurantchef, Mads Gramkow, i interviewet med “den polerede gadedreng“. Tiden flyver, vinden vender og nye projekter sættes i gang. Mads drager nu til det smukke, Østerbro, og giver stafetten videre til sin højre hånd Thomas Gregersen, der står klar til at tage over i restauranten ved Rådhuspladsen.

Med grå skyer, der varsler lun juni-regn, søger københavnerne på Kongens Nytorv i læ til en sen frokost. Vi befinder os i søsterrestauranten Bistro Royals hyggelige omgivelser med diskret baggrundsmusik og en fornemmelse af sommerferie. Her sidder vi ansigt til ansigt med den ny-udklækkede restaurantchef fra Steak Royal til en kop kaffe og en snak om fortid, forventninger og fremtidsdrømme.

Stort tillykke med din nye stilling! Hvordan er du endt her?

”Mange tak. Jeg kom egentlig til København for at arbejde i kommunikationsbranchen, men blev efter et års tid slået omkuld af en svær depression. Sygdomsforløbet medførte nogle midlertidige begrænsninger rent arbejdsmæssigt, og derfor var jeg nødt til at søge en anden karrierevej, og her var jeg så heldig at få mulighed for at arbejde deltid på Steak Royal, uden nogen tidligere erfaring. Et år senere er jeg her stadig, men i en noget andet rolle, og det skyldes i høj grad gode mentoregenskaber og stor tiltro fra ledelsen”

Hold da op! Hvad er det lige præcis Steak Royal kan?

”Jeg søgte hos Madklubben, da jeg var vild med hele konceptet. Men nu er jeg glad for, at jeg endte på Steak Royal. Steak Royal er lidt af en skjult perle i en del af det turistprægede København, som jeg ikke selv var så kendt i førhen. For at adskille os lidt fra eksempelvis Madklubben Steak og Bistro Royal, gør vi her meget ud af at fastholde den klassiske steak-house-indretning, som jeg er vild med. Rent internt forsøger jeg som restaurantchef at medbringe de bedste kommunikative egenskaber fra min uddannelse, for at give mine medarbejdere de bedst mulige arbejdsforhold.”

Manden bag restaurantchefen – hvis han var et dyr, hvad var han så?

”Sidst jeg blev spurgt om det, svarede jeg vist en gnu. Jeg er lidt fascineret af det dyr… men hvis jeg skal vælge nu, ville jeg nok kategorisere mig selv som en struds. Jeg er meget hurtig og arbejdsom når jeg er ”på” professionelt som restaurantchef. I privaten kan jeg derimod godt stikke hovedet i jorden, koble af og holde mig lidt for mig selv.”

Hvis du nu skulle sige lidt om dine bedste og værste evner?

”Jeg har en dårlig evne til at påtage mig for mange opgaver, men heldigvis har mit sygdomsforløb lært mig at uddelegere og efterlade ansvar. Jeg arbejder ikke kun med at udvikle mig selv, men lægger lige så meget vægt på at udvikle og stole på mine medarbejdere. De skal have det godt, for det er i sidste ende dem der driver vores forretning.  At jeg går op i mine medarbejders trivsel er nok også en af mine bedste evner, hvis jeg selv skal sige det.”

På death row får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal bestå af. Hvad ville du vælge, hvis det var dig?

”Svamperisotto! Og så er jeg vild med rødvin. Så et virkelig godt glas rødvin skulle der også til – nok en italiensk. Men hvis jeg skulle vælge ud fra Steak Royals nuværende menukort, skulle det være vores jordbærpavlova. Den er ikke så tung, og så smager den bare af sommer!”

Fakta:

Navn: Thomas Gregersen
Alder: 31 år
Uddannelse: Cand.Ling.Merc i International Erhvervskommunikation, Aarhus School of Business
Bopæl: Vestamager
Secret side: Guitarspil og sang i smug

Thomas Gregersen

Dansk topblogger anbefaler et sommerbesøg på disse Madklubben-restauranter

Dansk topblogger anbefaler et sommerbesøg på disse Madklubben-restauranter

Foto: Michael Falgren

Hvor skal man spise? Hvor skal man drikke? Hvor skal børnene lege? Hvor skal man gå i byen? Det er blot nogle af de spørgsmål, der ligger til grund for den nye, store sommerguide fra den danske blogger Cecilie Rubini aka. Sneglcille.

Cecilie har hele 8 skriveår på bagen, og netop blevet en del af det nystartede og håndplukkede blogger/influencerfællesskab Confetti CPH. Hendes sans for kvalitetsbevidste, uimodståelige og til tider også skæve oplevelser skinner igennem i den fristende vejviser ”På ferie i København: Med og uden børn.”

I guiden har Cecilie – med egne ord – samlet ”alle sine favoritsteder”. Vi er topstolte over, at Madklubbens restaurantfamilie nævnes som et must, når aftensmaden skal indtages i hovedstaden. Selv om der linkes til hele oversigten over vores spisesteder, giver Sneglcille 4 af vores restauranter et ekstra skud kærlighed:

” Der er mange at vælge imellem, men mine favoritter er Steak Royal, Bistro Royal, Gran Torino og Tony’s. På de to første SKAL I bestille Coupe Royal til dessert.”

I tvivl om, hvad en Coupe Royal lige er? Tjek vores hyldestartikel til den syndige dessert, der mikser is, karamel, nødder og Oreos. Du kan læse mere om hver enkelt af Cecilies 4 Madklubben-anbefalinger ved at klikke på de forskellige restaurantnavne i citatet ovenfor.

Guide: Her er sommerens dejligste drikkevarer hos Steak Royal

Guide: Her er sommerens dejligste drikkevarer hos Steak Royal

Uanset om du har ferie eller er fanget på kontoret, er det vigtigt at huske på sundhedseksperternes råd: Stay hydrated! Men fortvivl ej – uanset om du er til det feminine, maskuline, søde, stærke, friske, klassiske eller moderne, har Steak Royal din ryg.

En (is)kold fadøl:
IMG_8669

Fadøl rimer på Steak House, og selvom vi på Steak Royal året rundt tapper fadøl fra vores anlæg, giver det en helt speciel følelse at servere den solskinsfarvede drik i disse måneder. Vores glas kommer direkte fra fryseren, så hvis du er blevet træt af lunkne øl fra dit våde festivaltelt, tilbyder vi her en ægte kold ”fadbamse”.

Et glas kold rosé:
IMG_8664

Ak ja. En sommer-kliché uden lige – Men ikke uden grund! De lyserøde dråbers symfoni af vanilje, hvide blomster og vores absolutte favoritbær: jordbær er et læskende bud på at kurere din sommertørst. Og når den lyserøde vin serveres iskold i det fineste solskin, er scenen sat for en udødelig sommerstund, som vi har længtes efter i de kolde vintermåneder.

Lillet Vive & Lillet Hugo:
IMG_8647

Når vi ikke selv kan komme til syden, må vi bringe syden til os. – Og vi mener, at drinks i aftensolen på Regnbuepladsen er et helt ok kompromis. På Steak Royal inspireres vi af elementer fra verden over og mixer dem sammen i fabelagtige, farvestrålende og forfriskende sommercocktails. I vores Lillet Vive byder vi velkommen til et sommerlig mix af jordbær, agurk og mynte. Eller hvad med søsterdrinken Lillet Hugo, der både tilbyder noter af hyldeblomst fra bedstemors have samt et twist af lime fra en tropisk strand?

Gå på opdagelse i hele udvalget af mad og drikkevarer på Steak Royal her, og book bord til dit næste besøg nemt og hurtigt online ved at klikke her.

Skrevet af Monica Liv Neerdal, sommerpraktikant hos Madklubben.

Jordbær, jordbær, jordbær: Guide til fire af vores sødeste sommerdesserter

Jordbær, jordbær, jordbær: Guide til fire af vores sødeste sommerdesserter

De er søde, de er røde, de er bløde. Sæsonen for danske jordbær er sparket i gang, og på flere af Madklubbens restauranter kan du sætte skeen i desserter med det skønne bær, som vist faktisk rent biologisk set er en nød. Og så alligevel ikke, for det er alle kernerne i overfladen, der er nødder, mens frugtkødet bare holder sammen på dem. Det korrekte ord er en flerfoldssamfrugt eller – lidt mere i øjenhøjde – en såkaldt “falsk frugt”.

Anyways, det er en helt anden snak, og vi må hellere holde fokus på det, det hele handler om: Syndige, sukkerholdige og smask-uimodståelige sommerdesserter. Gå på opdagelse i 4 forskellige af slagsen i billeder herunder:

Madklubben Bistro-De-Luxe i Store Kongensgade
Jordbær med honningguf, flødeis og jordbærsaft
50 kr.

IMG_8726

Steak Royal ved Rådhuspladsen
Jordbærpavlova med sprød marengs, jordbærcoulis og mynte
En del af din byg-selv-menu med 3 retter fra 300 kr.

Madklubben Bistro-de-Luxe

Madklubben Steak i Pilestræde
Strawberry Sundae med vaniljeis, jordbærsauce og chokoladecrumble
En del af din byg-selv-menu med 3 retter fra 300 kr.

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro på Vesterbrogade
Panna Cotta med sprød marengs, rabarber og jordbær
50 kr.

Madklubben Vesterbro