Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Smiley: Se Steak Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Gode, glade og geniale medarbejdere er ikke noget, der bare hænger på træerne. Men hos Madklubben har vi samlet et helt exceptionelt team– noget som vi naturligvis bør hylde! Derfor har ledelsen valgt at invitere alle vores skønne medarbejdere på en bid god mad og en festlig skål mandag aften på 2. pinsedag.

Festlighederne bliver afholdt på en af ugens stille dage, men ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært aftenlukket på alle vores restauranter. Men mad og drikke skal der jo til! Derfor kan du fra morgenstunden og hele dagen frem til kl. 15 nyde både morgenmad og frokost på vores yndlingshjørne hos Bistro Royal. Book et bord på Bistro Royal her!

Men der skal jo ikke meget til, før vi savner selskabet fra vores dejlige gæster, hvorfor vi allerede dagen efter er klar til at slå dørene op for vores restauranter igen. Vi takker for forståelsen, og glæder os til at byde velkommen indenfor med fremragende mad til fair priser. Rigtig god weekend!

Skal du i teateret? Start aftenen ud med vores teatermenu på Steak Royal

Skal du i teateret? Start aftenen ud med vores teatermenu på Steak Royal

Tivoli boomer af fabelagtig teater, musicals samt ballet, og hos Steak Royal på Regnbuepladsen holder vi sådan af at huse spændte teatergæster til middag, inden aftenen fortsætter på den anden side af Rådhuspladsen i Tivolis koncert- og glassal.  Dette har ført til en god idé: Hvorfor ikke lave en særlig teatermenu til en ekstra god pris? Heldigvis er der ikke langt fra tanke til handling på vores internationale steakhouse, hvorfor du allerede nu kan prøve vores nye teatermenu på Steak Royal.

Ankom mellem kl. 17.30 og 18.00 til en udsøgt middag for kun 250 kr.,og med en tidsgaranti der lyder, at du sagtens kan nå at være færdig tids nok til at spadsere den korte tur til Tivoli, før tæppet går. The cherry on top er også det danske forår, der så småt giver tegn til, at vi (forhåbentlig) ikke skal vente længe, før, at vi kan nyde udendørsservering på brostenene for foden af Rådhustårnet, som holder styr på tiden for dig.

Hvad får jeg at spise?

Hovedret:
Steak au Frites – 200g entrecôte med varme, sprøde pommes frites og béarnaise.

Dessert:
Coupe Royal med karamelis, hasselnødder, knuste Oreos og saltet karamel.

Hvad koster det?
Vores 2-retters teatermenu koster 250 kr.

Hvordan gør jeg?
Book et bord på Steak Royal nemt og hurtigt online her. Vælg ankomst enten kl. 17.30, 17.45 eller 18.00. Husk at skrive ”Teatermenu” i kommentarfeltet.
Vi glæder os til at servere dig en hyggelig og velsmagende start på aftenen hos Steak Royal.

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.

Nyd historiske herligheder i cocktailbaren på Steak Royal

Nyd historiske herligheder i cocktailbaren på Steak Royal

Hos Steak Royal på Regnbuepladsen finder du vores raffinerede restaurant i to plan. Hvad du måske ikke ved, er at vi i kælderen gemmer på en intim cocktailbar? Her langer vi drinks over disken, uanset om du ønsker en enkelt cocktail til din middag eller et first stop før en vild aften ude. Vores drikkekort byder på et bredt udvalg af udsøgte cocktails. Her eksperimenterer vi med nye påfund, men hylder også de kære klassikere. Mød bl.a.:

Gin & Tonic
Vidste du, at Gin & Tonic i tidernes morgen var livredder for flere briter? I 1700-tallet oplevede britiske tropper malarias onde, i takt med at de satte kurs mod Indien. Medikamentet herimod ved navn ”kinin” skulle drikkes i et bittert tonikum, som briterne hurtigt opdagede kunne gøres lækkert, hvis de mixede det med vand, sukker, lime og gin. I dag udelader vi (heldigvis) ”kinin”, men leger lidt i baren og serverer både “Gin og Tonics”, “Sloe G&T” og “Cucumber G&T”.

Dark’n’Stormy
Gin & Tonic er ikke den eneste drink, der opstod i sygdommens ånd. Hvis du er stor tilhænger af Gosling’s rom, kender du måske allerede historien. Men kort fortalt blandede søofficere i 1809 James Goslings mørke rom med ginger beer for at bekæmpe den tærende søsyge. Her skabte de en kreation, der hurtigt viste sig at smage helt genialt. Vores hypotese er, at det må have været en dark and stormy nat, hvorpå de første gang smagte herligheden.

White Russian
White Russian er det nyeste påfund af vores 3 favoritter her. Den populære vodkadrink var en af de første i 1930-erne, da vodka begyndte at vise sig i vesten. Man skelner imellem henholdsvis to ”russere”: En hvid og en sort. Hvad der adskiller de to cocktails, er hvor vidt ”det hvide” blandes i mixturen. På Steak Royal holder vi særligt at vores ”hvide russer” med Kahlúa, Absolut vanilje vodka og masser af (hvid) sødmælk.

Er du blevet tørstig? Gå på opdagelse i vores fulde drikkekort lige her, og reserver et bord til en hyggelig aften ude ved at klikke her. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dejlige drinks og et mageløst måltid på Steak Royal!

 

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Store planer for 2018: Disse nye Madklubben-projekter kan du glæde dig til i år

Foto: Aarhus Toldkammer, udlånt af Aarhus Update

2017 var et fantastisk år for vores københavnske restaurantfamilie. Vi bød velkommen til Madklubben Frederiksberg i en gammel togstation, slog dørene op til Tony’s Østerbro og stilfulde selskabslokaler i den ikoniske ”PARK”-bygning på Østerbrogade, genåbnede asiatiske Hanzō på Værnedamsvej og indviede Madklubben Nørrebro i en baggård under Irmahønen.

Nu har 2018 meldt sin ankomst, og det bliver endnu et år, som kommer til at byde på nye restauranter og forandringer af gamle kendinge. Få det fulde overblik her:

Madklubben Østerbro: Sidste etape af vores store forvandlingsprojekt i den historiske PARK-bygning ved Østerbro Stadion åbnede i starten af januar i form af Madklubben Østerbro. Book bord, og læs meget mere om den nye, smukke restaurant ved at klikke her.

FOOD CLUB: 22. januar slår vi dørene op til et helt nyt koncept i Madklubben-regi: FOOD CLUB. I Madklubben Nørrebros tidligere lokaler vil den stå på et tag-selv-bord, hvor du forsyner dig med mad og drikke. Prisskiltet vil lyde på 250 kr. fra søndag til torsdag og 300 kr. på fredage og lørdage. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. Prisen inkluderer alle drikkevarer. Tag-selv-bordet vil byde på gedigne retter med et udpræget fokus på frilandskød, økologi og bæredygtighed. Følg med i udviklingen af FOOD CLUB her.

BAZAAR: I foråret 2018 byder vi velkommen til restaurant Bazaar i det gamle posthus i Dronningens Tværgade. Det bliver en stilet og uimodståelig hyldest til det mauriske køkken, som andre måske kender som berberkøkkenet eller det arabiske køkken. Sagt på en anden måde er det en fabelagtig madkultur, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Få et indblik i udviklingen af restauranten via BAZAARs Facebook-side og læs mere på restaurantbazaar.dk.

Madklubben Aarhus: I maj 2018 åbner vi vores allerførste restaurant i Jylland, når vi rykker ind i smukke lokaler på havnen i “Smilets By”. Nærmere bestemt i Aarhus Toldkammer på Hack Kampmanns Plads. Glæd dig til en storslået og stemningsfuld Madklubben-filial à la postnummer 8000. I den fredede bygning får vi plads til 200-250 gæster indenfor og et tilsvarende antal under åben himmel. Konceptet bliver ærlig og god mad med 1 ret fra 125 kr., 2 retter fra 200 kr. og 3 retter fra 225 kr. Læs mere om projektet hos Aarhus Update her, og følg med i udviklingen af restauranten på Facebook her. Du kan også kigge forbi Madklubben Aarhus’ hjemmeside her.

Mystery project på Vesterbro: På årets første dag, kunne vi afsløre, at vi i løbet af 2018 åbner et nyt projekt i nabobutikken til Madklubben Vesterbro, som i mange år har huset en lille lampeforretning. Hvad vi nærmere har af planer for lokalerne, kan vi først sige mere om senere i 2018. Stay tuned!

Vil du følge med i seneste nyt fra Madklubbens restauranter? Følg os på Instagram her, og hold dig opdateret på nyheder fra vores appetitvækkende blog ved at klikke her.

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2018. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens en enkelt slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores 14 restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Bistro-de-Luxe:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Vesterbro:
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Steak:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Frederiksberg:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket
4. januar: Lukket

Bistro Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent fra kl. 11.
31. december: Åbent fra kl. 11-16. Herefter nytårsmiddag.
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Steak Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Havnegade:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Nørrebro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Gran Torino:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Alabama Social:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bar Next Door:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent 

Hanzō:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Lukket
29. december: Lukket
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Sidste chance: Se her, hvor du stadig kan få plads nytårsaften

Sidste chance: Se her, hvor du stadig kan få plads nytårsaften

Åh, du kære julemåned, hvor bliver du af? Tiden flyver, snart viser kalenderen d. 24. december og før at vi ved af det, står vi endnu en gang og skal tage hul på et nyt og spændende år.

Men ved du endnu ikke, hvordan du skal runde 2017 af samt byde 2018 velkommen? Så foreslår vi, at du tager et smut forbi Madklubbens webshop, hvor du kort tid endnu kan finde ledige billetter til en raffineret nytårsmiddag på en af vores restauranter. Men skynd dig – præcis som nytårsfyrværkeri har billetsalget været en eksplosiv affære indtil nu, og flere spisesteder har allerede meldt udsolgt!

Få det fulde overblik over vores restauranter og billetsalget på Madklubbens webshop lige her.

Once in a lifetime firmaoplevelse i 2018: Middag efterfulgt af VM i ishockey

Once in a lifetime firmaoplevelse i 2018: Middag efterfulgt af VM i ishockey

I maj måned 2018 er Danmark vært ved VM i ishockey – det største sportsevent på dansk jord nogensinde. Oplevelser af den kaliber må man aldrig tage til på tom mave, og derfor har Madklubbens restaurantfamilie indgået et unikt samarbejde med Rungsted Seier Capital og VM-selskabet omkring pakkeløsninger, der både byder på god mad, ishockey i verdensklasse og andre lækre sager.

Har du en flok kollegaer, leverandører eller kunder som fortjener én på opleveren? Så skøjt fluks over på www.vm2018.is for at se udvalget af pakker, der kan føre jer forbi spisesteder som Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Østerbro, Madklubben Steak, Bistro Royal, Steak Royal, Tony’s og Alabama Social.

Vælger i ”Business Executive”-løsningen fra 985 kr. ekskl. moms, får I transport til en kamp i Royal Arena sammen med en ishockeyspiller, som forklarer regler, taktik og udstyr m.m. undervejs. Efter braget på isen, køres I til udvalgte vinbarer i København, hvor der er reserveret plads til en hyggelig afslutning på aftenen.

Priserne afhænger af: 1) Hvor I vil spise, 2) Hvilke pladser I vil sidde på i Royal Arena og 3) Hvilken kamp I vil se. Alt er gjort let for jer, og du kan som vært allerede i dag gå på opdagelse blandt de mange pakkeløsninger, som er skræddersyet til 10 gæster ad gangen, ved at klikke lige her.

Spis til under halv pris: Madklubbens Adventskalender indtager 4 populære restauranter

Spis til under halv pris: Madklubbens Adventskalender indtager 4 populære restauranter

“Når alle andre skruer op for priserne i december, skruer vi ned fire søndage i træk. Det er vores julegave til Madklubbens fantastiske gæster.”

Sådan lyder det kort og godt, når Madklubbens stifter og indehaver, Anders Aagaard, skal forklare grundtanken bag den voldsomt populære adventskalender, der har taget Københavns borgere og besøgende med storm i både 2015 og 2016. Her har hundredevis af heldige gæster kunnet sætte sig til rette og spise en søndagsmiddag til under halv pris.

Den søde højtid nærmer sig igen, og billetsalget til dette års ombæring af Madklubbens Adventskalender starter snart. Hele 51% rabat bliver der at hente i 2017, når Steak Royal, Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Frederiksberg og Madklubben Steak slår dørene op til uhørt prisvenlig julehygge for madelskere.

Da fjerde søndag i advent i år falder på selveste juleaften, har vi valgt at rykke adventskalenderen en uge frem, så datoerne hedder den 26. november, 3. december, 10. december og 17. december. Traditionen tro sættes billetterne til hver af de fire søndage til salg ad fire omgange. Nærmere bestemt onsdagen før hver søndag. Det kommer til at ske via shop.madklubben.dk.

Du kan danne dig det fulde overblik over de medvirkende restauranter, menuer og billetsalgsdatoer herunder:

Søndag den 26. november: Steak Royal på Regnbuepladsen
Billetter sættes til salg onsdag den 22. november kl. 10. UDSOLGT!
Menu: Cæsarsalat, flat iron steak og ris à l’amande.
Normalpris: 325 kr.
Adventskalenderpris: 160 kr.

Søndag den 3. december: Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade
Billetter sættes til salg onsdag den 29. november kl. 10. UDSOLGT!
Menu: Jordskoksuppe, saftig gris og ris à l’amande.
Normalpris: 225 kr.
Adventskalenderpris: 110 kr.

Søndag den 10. december: Madklubben Frederiksberg på Solbjergvej
Billetter sættes til salg onsdag den 6. december kl. 10. UDSOLGT!
Menu: Oksetatar, andeconfit og sundae.
Normalpris: 225 kr.
Adventskalenderpris: 110 kr.

Søndag den 17. december: Madklubben Steak i Pilestræde
Billetter sættes til salg onsdag den 13. december kl. 10 på dette link. 
Menu: Røget laks, striploin steak og julesundae. (OBS! DENNE MENU KAN IKKE LAVES VEGETARISK.)
Normalpris: 325 kr.
Adventskalenderpris: 160 kr.