Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Smiley: Se Steak Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Spis til under halv pris: Madklubbens Adventskalender indtager 4 populære restauranter

Spis til under halv pris: Madklubbens Adventskalender indtager 4 populære restauranter

“Når alle andre skruer op for priserne i december, skruer vi ned fire søndage i træk. Det er vores julegave til Madklubbens fantastiske gæster.”

Sådan lyder det kort og godt, når Madklubbens stifter og indehaver, Anders Aagaard, skal forklare grundtanken bag den voldsomt populære adventskalender, der har taget Københavns borgere og besøgende med storm i både 2015 og 2016. Her har hundredevis af heldige gæster kunnet sætte sig til rette og spise en søndagsmiddag til under halv pris.

Den søde højtid nærmer sig igen, og billetsalget til dette års ombæring af Madklubbens Adventskalender starter snart. Hele 51% rabat bliver der at hente i 2017, når Steak Royal, Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Frederiksberg og Madklubben Steak slår dørene op til uhørt prisvenlig julehygge for madelskere.

Da fjerde søndag i advent i år falder på selveste juleaften, har vi valgt at rykke adventskalenderen en uge frem, så datoerne hedder den 26. november, 3. december, 10. december og 17. december. Traditionen tro sættes billetterne til hver af de fire søndage til salg ad fire omgange. Nærmere bestemt onsdagen før hver søndag. Det kommer til at ske via shop.madklubben.dk.

Du kan danne dig det fulde overblik over de medvirkende restauranter, menuer og billetsalgsdatoer herunder:

Søndag den 26. november: Steak Royal på Regnbuepladsen
Billetter sættes til salg onsdag den 22. november kl. 10. på dette link.
Menu: Cæsarsalat, flat iron steak og ris à l’amande.
Normalpris: 325 kr.
Adventskalenderpris: 160 kr.

Søndag den 3. december: Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade
Billetter sættes til salg onsdag den 29. november kl. 10 på dette link.
Menu: Jordskoksuppe, saftig gris og ris à l’amande.
Normalpris: 225 kr.
Adventskalenderpris: 110 kr.

Søndag den 10. december: Madklubben Frederiksberg på Solbjergvej
Billetter sættes til salg onsdag den 6. december kl. 10 på dette link.
Menu: Oksetatar, andeconfit og sundae.
Normalpris: 225 kr.
Adventskalenderpris: 110 kr.

Søndag den 17. december: Madklubben Steak i Pilestræde
Billetter sættes til salg onsdag den 13. december kl. 10 på dette link. 
Menu: Røget laks, striploin steak og julesundae.
Normalpris: 325 kr.
Adventskalenderpris: 160 kr.

Oplev et gastronomisk festfyrvækeri med nytårsmiddag på Steak Royal

Oplev et gastronomisk festfyrvækeri med nytårsmiddag på Steak Royal

Slut året af på behørig maner med rådhusklokkerne som nabo og en 4-retters gourmetmenu med tilhørende vine på bordet. Elegante Steak Royal ved Rådhuspladsen byder på sublim indretning og lækkerier som hummer, carpaccio, saftig rib eye og signaturdesserten ”coupe royal”.

Skal det være storslået, smukt og sofistikeret? Så er det Steak Royals pragtfulde lokaler, der skal huse jeres nytårsmiddag i år! Her er stilen ren, humøret højt og maden en udsøgt affære. På Regnbuepladsens ”royale” steakhouse er stemning pompøs og prangende men servicen nærværende og i øjenhøjde.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for 1.000 kr. pr. person, hvilket inkluderer både mad og vin. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til blot 250 kr. lige her! Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

Ekstravagant julefrokost af internationalt format på Steak Royal

Ekstravagant julefrokost af internationalt format på Steak Royal

Med Rådhustårnet som genbo finder du Steak Royal midt på Regnbuepladsen på en af byens mest centrale placeringer. En elegant restaurant af internationalt format, hvor en luksuriøs julestemning vil herske på begge etager.

Uanset om julen skåles ind på mande-manér i fadøl og sang eller sippes til i cocktails og smalltalk, garanterer vi ægte julefrokost-stemning med stor cocktailbar, langborde og central beliggenhed! Besøg vores strømlinede stueetage med smukke marmorborde, lækkert lysindfald og stilfulde Børge Mogensen-stole. Glem ej at kigge ned i kælderen, hvor intime spisebåse, dæmpet belysning og kernelæder spiller op til en lækker, luksuriøs og livlig julefrokost.

Drys din jul med trøffel, og dyp den i god sovs – det er et mantra, vi kan relatere til! Vores forretter har smagselementer fra hele verden, og hovedretterne fokuserer på, hvad vi har mest kært: Lækkert kød og saftige bøffer. Vores julemenu er tilberedt med autentisk julestemning, og giver jer mulighed for at sætte tænderne i vores lobster dog med briochebolle, pocheret hummer, citronmayo og puløg, andebryst fra Berberie i Frankrig eller ris à la mande med amerenakirsebær, hvid chokolade og mandler.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 7. november.

Shop dine “Insta-drømme” hos Loppeladies på Steak Royal

Shop dine “Insta-drømme” hos Loppeladies på Steak Royal

I april 2017 overtog en håndfuld af Danmarks mest indflydelsesrige bloggere, modeller og modekendere Steak Royals smukke lokaler på Regnbuepladsen i København og solgte ud af deres ekstravagante garderober. Nu gentager de successen og slår dørene op til et brag af et loppemarked søndag d. 29. oktober.

”Loppeladies” består af de 8 kendte kvinder: DJ & model Emilje Lilja, blogger Emily Salomon, Baum und Pferdgartens PR-chef Josephine Bredsted, stylist og blogger Trine Kjær, Frederikke fra fredesblog.dk, Gannis internationale PR-ansvarlige Alexandra Barnardini, blogger Desireé Hamilton og Sidsel Alling, der er kommunikationschef for Mads Nørgaard og driver bloggen fashionpolish.dk.

Kig forbi til en kop kaffe på Steak Royals regning og shop løs fra kl. 10 – 14. Med små 300.000 følgere på Instagram kan du næsten ikke undgå at have “mødt” de dejlige damer på de sociale medier. ”Insta-outfittet” du sukkede efter i sidste uge? Ja, nu kan det måske blive dit! Og med en entrépris på 0 kr. har du mere plads i budgettet til alle de lækre varer. Alle boder accepterer mobilepay.

Vi glæder os til at se jer søndag d. 29. oktober på Regnbuepladsen 3. Hvis du ikke kan finde os, kig efter vores kære nabo, Københavns Rådhus, og du vil ikke undgå at se os. Læs mere og få alle updates i det officielle Facebook-event.

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Okay, så vi ved godt, at du muligvis tænker ”Hvorfor pokker reklamerer de for jul allerede?”, mens sveden begynder at pible af din pande, og du gruer for, hvor længe der mon går, før stormagasinerne er svøbt ind i glaskugler, og supermarkederne bugner af nougat og pebernødder.

Bare rolig, der er stadig et godt stykke tid endnu. Men det er til gengæld nu, der skal bookes bord, hvis du vil være sikker på at få den perfekte dato og det perfekte tidspunkt til julemiddagen med kollegaerne, vennerne eller familien.

Vi har i år samlet alle vores spisesteder på én julet hjemmeside (ja okay, vi overvejede dalende sne og gran i kanten, men for alles skyld er det nok bedst at tage det mere stille og roligt). Her kan I, der er en gruppe på 10 gæster eller flere, gå på opdagelse i klassiske og mere moderne julemåltider og lade jer friste af madbeskrivelserne såvel som de ualmindelig sympatiske priser.

Vi ses på madklubben.dk/jul, og vi ses på Madklubbens restauranter til jul.

Danny er ny køkkenchef på Steak Royal, og har allerede fået en dessert opkaldt efter sig

Danny er ny køkkenchef på Steak Royal, og har allerede fået en dessert opkaldt efter sig

Key Lime Pie er en amerikansk klassiker elsket for sit syrlige, cremede fyld, og den sprøde krummebund. På Steak Royal på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus får dessertfavoritten et uventet twist med blåbær, citron, hvid chokolade og estragonsukker. Manden bag genfortolkningen er vores nye køkkenchef, Danny Storgaard, og derfor har kollegaerne døbt efterårsdesserten ”Danny’s Lime Pie”.

Danny overtog roret i køkkenet i starten af august 2017, hvorfra han sørger for, at velstegte bøffer, friske fisk og delikate desserter finder vej til de forventningsfulde gæster i restauranten. Danny har været på Steak Royal lige siden starten i foråret 2016 – først som elev, sidenhen som kok og souschef og nu altså som øverstbefalende i køkkenet.

Det virker som en ret vild forvandling på kort tid. Hvordan har det kunne lade sig gøre?

”Jamen jeg har været god til selv at byde ind, når chancerne opstod. Jeg har altid haft mod på at blive leder, og derfor lagde jeg også selv billet ind, da den tidligere køkkenchef søgte nye udfordringer. Jeg er enormt stolt og ydmyg over den tillid, jeg er blevet vist. Det er den tillid, der driver mig i mit daglige arbejde.”

Men vil det sige, at du aldrig har arbejdet som kok uden for Madklubbens restaurantfamilie?

”Jo, i to måneder, og det var rigeligt,” fortæller den nyslåede køkkenchef grinende, før uddybningen kommer: ”Når først man er blevet vant til den travlhed, der er på Madklubbens restauranter, så er det svært at slippe. Man kan vel sige, at man bliver lidt afhængig. Efter to måneder på en lidt mindre og mere stille restaurant, savnede jeg larmen, travlheden og adrenalinsuset. Jeg blev udlært på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade, har arbejdet på Madklubben Steak i Pilestræde og er nu her på Steak Royal.”

Se, hvad Danny har på menuen her, og book bord til en 3-retters steakoplevelse fra så lidt som 300 kr. ved at klikke her.

Blå bog:

Navn: Danny Storgaard

Alder: 32 år

Bopæl: Født, opvokset og bor stadig på Vesterbro i København

Privat: Kæreste men ingen børn – kun sine elever i køkkenet

Secret side: Elsker at passe sin kolonihave i Sydhavnen

Nu har vi tændt op under billetsalget til nytårsaften

Nu har vi tændt op under billetsalget til nytårsaften

Slut 2017 af med et brag på en af Madklubbens restauranter i København. Vores dygtige kokke har udviklet et festfyrværkeri af menuer, som kan indtages i vores smukke lokaler fra så lidt som 500 kr. pr. snude. Hvis man kender bare en smule til nytårspriserne på hovedstadens spisesteder, så ved man også, at det er lidt af et scoop.

Mens nogle af vores restauranter kører med menuer til 500 kr. og mulighed for tilkøb af vinmenu på siden, har andre steder valgt at inkorporere drikkevarerne som en fast del af menuen, hvorfor prisskiltet her er 1.000 kr. pr. person. På Alabama Social og Bar Next Door giver de den ekstra gas med gode vine og cocktails i lange baner til henholdsvis 1.200 kr. og 1.400 kr. i alt.

Få det fulde overblik over årets sidste aften på Madklubbens restauranter her, og få sikret jeres pladser allerede i dag. Vi ved af erfaring, at de ryger hurtigt. Billetter til Madklubben Østerbro sættes til salg i løbet af de kommende uger.

Hyldest til en klassiker: Steak Royals cuvette er guf for livsnydere

Hyldest til en klassiker: Steak Royals cuvette er guf for livsnydere

Hos Madklubben gør vi meget ud af at hylde the stars of the season, når vi tilpasser vores menuer årstidernes specialiteter. Dog glemmer vi aldrig kærligheden til menukortets faste klassikere.

Rådhusklokkerne bimler og bamler, mens folk krydser Regnbuepladsen i det københavnske mylder. Midt på pladsen finder du Steak Royals oase, og i vores smukke restaurant får gæsterne serveret sæsonens grønt, dagens fisk og skønne side orders. Men fortvivl ej. I det klassiske steak house holder vi også meget af vores specialitet – kød – og i Steak Royals version af netop oksecuvetten, holdes der fast i det bedste fra den møre fætter.

Vores sydamerikanske steg serveres medium. En perfekt, lyserød kulør, der værner om et saftigt og velsmagende stykke kød. On the side assisterer vores sprøde, saltede fritter, og for blot en flad 10’er ekstra svøbes de ind i trøffel.

Og nu hvor vi går en køligere tid i møde, kan du med fordel spise dig til en ekstra vinterfrakke, for traditionen tro afsluttes herligheden ikke før, at bearnaisen er på bordet. Den harmoniske sammenføring af smør og estragon udgør prikken over i’et i den eksemplariske kombination.

Det bedste af det hele? Oksecuvetten bliver kvit og frit en del af din 3-retters byg-selv-menu til blot 300 kr.

Og hey! Faktisk elsker vi oksecuvetten så højt, at vores søskenderestauranter Madklubben Steak, Madklubben Vesterbro og Bistro Royal ligeledes serverer deres fortolkning af ”the golden oldie.”

Tag del i madglæden og book dit bord på vores hjemmeside her!

Steak Royal og skønne drag queens inviterer til Pride-lounge med gratis bobler

Steak Royal og skønne drag queens inviterer til Pride-lounge med gratis bobler

Copenhagen Pride har indtaget København og malet byen i alle regnbuens farver. Fra den 15. til den 18. august kan du på Madklubbens restaurant Steak Royal opleve en lang række spændende debatter med rødder i problemstillinger fra et LGBTQIA-perspektiv.

Men der skal også være plads til fest og løssluppenhed, og derfor inviterer Steak Royal og de skønne damer fra Vesterbro Drag Udlejningsservice – bedre kendt som Haus of VDU – til ”midnight cocktail hour” fredag den 18. august.

Det sker fra kl. 23-01, når artisterne til den storslåede Drag Night har lipsynchet på sidste vers ovre på Rådhuspladsen. Herefter byder vi velkommen i kælderen på Regnbuepladsen lige ved siden af, hvor den står på bobler, cocktails, glitter, glam, disco, drag og lårkorte kjoler.

Melder du dig til eventet på Facebook, giver vi et glas gratis bobler ved ankomst. Baren er åben med et væld af cool cocktails, kolde øl og vin i litervis. Vi ses til et par dekadente midnatstimer i kælderloungen, hvor vi – til sprøde beats – skal skåle for mangfoldigheden og retten til at være fierce uanset køn, påklædning og seksuel orientering.

Vi lægger hus til en ny debatscene under Copenhagen Pride

Vi lægger hus til en ny debatscene under Copenhagen Pride

August i København er lig med Copenhagen Pride. Mange kender den store mangfoldighedsfest for sin basdundrende parade gennem byen og de stort anlagte shows på Rådhuspladsen. Men Priden har også en mere seriøs side, som udfolder sig på Regnbuepladsen lige ved siden af Rådhuset.

Her kan man fra tirsdag den 15. august til og med fredag den 18. august gæste en lang række vigtige og brandvarme debatter i det til lejligheden opsatte telt midt på pladsen. Men debatprogrammet har i en årrække haft vokseværk og været på udkig efter endnu en scene.

Her kommer Steak Royal ind i billedet. Madklubbens elegante restaurant ligger lige ved siden af Pridens debattelt, og derfor har vi i år tilbudt de hårdtarbejde ildsjæle at udvide med en scene i vores kælder. De bløde sofaer og den dunkle belysning indbyder til fordybelse, ro og eftertanke. Mellem teltet og restauranten vil du kunne snuppe en pause i udendørsmøblerne, der står omkranset af blafrende regnbueflag og med parasol-overdækning, hvis vejret skulle drille.

Kom til Pride-debat hos Steak Royal og bliv klogere på emner som queer-teologi, seksuelle rettigheder, døde homoer i dansk litteratur, livet som forældre til transkønnede børn og meget, meget mere. Du kan se hele debatprogrammet for Pride-ugen her.

PS. Fik vi nævnt, at Steak Royal også sørger for gratis kaffe til alle debatter? Vi ses til Copenhagen Pride 2017!