Book et bord

OBS: For at modtage en bookingbekræftelse, skal du oplyse din mailadresse, når du reserverer et bord.

Vær opmærksom på, at det kan tage op til 5 minutter før du modtager bookingbekræftelsen.Bemærk

  • Vi kan desværre ikke imødekomme krav om specifikke placeringer i restauranten som f.eks. ved vinduet eller i en af de semi-private båse. Vi gør dog altid vores bedste for at opfylde ønsker.
  • Steak Royal er et sted, hvor vi tilbyder en enkel, men lækker og træfsikker menu og hurtig betjening. Det tager med andre ord ikke længe at blive serviceret på restauranten,. Så du kan nå at få et lækkert måltid indenbords, inden du skal videre med planerne for med din aften, og derfor er bordreservationer begrænset til 2 timer og 15 minutter.
  • Vi sender en genbekræftelsesmail dagen før, hvori vi beder jer om, at I genbekræfter reservationen for at undgå forglemmelser eller misforståelser.
  • Grundet restaurantens indretning kan vi desværre ikke garantere, at selskaber på 10 personer og derover vil blive placeret ved ét samlet bord. Vi lover, at vi vil gøre vores absolut bedste, og at I som minimum vil blive placeret ved borde, der står ved siden af hinanden, så I har fornemmelsen af, at være ét samlet selskab.
  • Vi anmoder om, at der på aftenen kun kan betales med ét enkelt betalingskort på det samlede beløb for hele selskabet eller med kontanter, dog modtager vi ikke Diners.

Se, hvad andre gæster har delt fra #steakroyal  på Instagram: