Book et bord

OBS: For at modtage en bookingbekræftelse, skal du oplyse din mailadresse, når du reserverer et bord.

Vær opmærksom på, at det kan tage op til 5 minutter før du modtager bookingbekræftelsen.Bemærk

  • Vi kan desværre ikke imødekomme krav om specifikke placeringer i restauranten som f.eks. ved vinduet eller i en af de semi-private båse. Vi gør dog altid vores bedste for at opfylde ønsker.
  • I de varme måneder er der rift om vores udendørs borde. Grundet det omskiftelige danske vejr er det dog aldrig muligt at forhåndsreservere dem. Spørg din tjener ved ankomst, hvad mulighederne er, og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker.
  • Steak Royal er et sted, hvor vi tilbyder en enkel, men lækker og træfsikker menu og hurtig betjening. Det tager med andre ord ikke længe at blive serviceret på restauranten,. Så du kan nå at få et lækkert måltid indenbords, inden du skal videre med planerne for med din aften, og derfor er bordreservationer begrænset til 2 timer og 15 minutter.
  • Vi sender en genbekræftelsesmail dagen før, hvori vi beder jer om, at I genbekræfter reservationen for at undgå forglemmelser eller misforståelser.
  • Vi anmoder om, at der på aftenen kun kan betales med ét enkelt betalingskort på det samlede beløb for hele selskabet eller med kontanter, dog modtager vi ikke Diners.

Se, hvad andre gæster har delt fra #steakroyal  på Instagram: