Steak Royal er en saftig forlængelse af vores populære univers fra Bistro Royal. Med en af byens bedste placeringer midt på Regnbuepladsen, Rådhuset som genbo og de charmerende stræder i ryggen, er Steak Royal en elegant og klassisk restaurant med kant.

Hovedrollen spilles af saftige udskæringer og gode bøffer, hvortil du kan vælge forretter og sideorders med rødder i hele verden. Præcis som alverdens nationaliteter færdes på Rådhuspladsen ved Strøgets udmunding, afspejler vi globale tendenser med et stærkt fokus på stor velsmag til fair priser.

Måske skal der nordafrikansk tilbehør til din steak? Måske skal grøntsagerne være tilberedt på japansk manér? Måske skal du sågar starte med en sydamerikansk fish taco? Og hvis du bare er frankofil tryghedsnarkoman, har vi selvfølgelig også sprøde fritter og lun bearnaise klar i køkkenet.

Steak Royal indrettes med fliser, høje paneler, glas og spejle, og selv om vi har skelet til London og New York, er oplevelsen stadig ærke københavnsk. Materialer som røget eg, hvid marmor og messing fuldender looket, som giver den tidløse klassicisme et moderne tilsnit.

I stueplan er der kig til kokkenes arbejde bagest i lokalet og til livet på pladsen gennem de store vinduer. Den vidstrakte kælder er blevet åbnet op og indrettet med en imponerende cocktailbar som det bankende hjerte. Langs væggen finder du intime spisebåse, men du kan også spise ved borde midt i lokalet eller ved det store”fællesbord”, som ligger i forlængelse af baren. Når solen kigger frem, og København varmes op til forår og sommer, finder du byens lækreste udendørsservering på pladsens toppede brosten, mens Rådhustårnet klinger fra oven.

Vi glæder os til at byde velkommen til gode bøffer og international velsmag på Regnbuepladsen.

Manifestet

Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder.

Det bør man lige notere sig, når man skal besøge os, og derfor vil vi kort fortælle om det manifest, vi arbejder ud fra, så man kan få en idé om, hvordan en aften på restauranten vil foregå.

1) Vi sørger for god vin og mad i lækre omgivelser – vi fortæller ikke lange historier om maden og kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

2) Du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv og læser dig selv til elementerne på tallerkenen – derfor kan vi servere gode råvarer og store vine til billige priser.

3) Vores medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. Hvis I har spørgsmål, så spørg endelig. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

4) Lever vi ikke op til dine forventninger, så råb op! Vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu og give jer en god aften – i morgen er det for sent!

Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!