Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Smiley: Se Steak Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Københavnerstang og legendarisk hummer: Oplev Steak Royals nye menukort

Københavnerstang og legendarisk hummer: Oplev Steak Royals nye menukort

Siden Steak Royal åbnede på Regnbuepladsen lige ved siden af Københavns Rådhus for snart et år siden, har restauranten været garant for elegant og ukompliceret madlavning. Inspirationskilderne til menuen er kommet fra ind- såvel som udland, og forårskortet anno 2017 understreger da også, at Steak Royals kokke er ligeså forelskede i København som i resten af den vide verden.

Udvalget af hovedretter med saftige bøffer og frisk fisk piller vi ikke det store ved, men til gengæld er der nye lækkerier at finde blandt forretterne og desserterne.

Glæd dig til en lun belgisk vaffel bagt med dild og toppet med stenbiderrogn, sprøde calamari med aïoli, cremet burrata-mozzarella med blodappelsin og korianderfrø, hummer ”Tiger Lee” inspireret af mesterkokken Daniel Letz’ legendariske opskrift fra sin tid på Kong Hans med brunet smør, soja, ingefær og forårsløg og ikke mindst ispindeklassikeren Københavnerstang genfortolket som en forførende isdessert med vanilje, ananas og hvid chokolade.

På Steak Royal sammensætter du selv din perfekte 3-retters middag fra kun 300 kr. Det er et fund til prisen, når man tager beliggenheden, indretningen og madens kvalitet i betragtning. Gå på opdagelse i hele det nye menukort her, og se de nye retter præsenteret i billeder herunder:

STENBIDERROGN med mandel-creme fraiche på en lun belgisk vaffel bagt med dild:Stenbiderrogn på Steak Royal

BURRATA: frisk mozzarella med korianderfrø, olivenolie og blodappelsin:
Burrata på Steak Royal

RÅSTEGT HUMMER “Tiger Lee” med brunet smør,  ingefær, soja og forårsløg: Hummer Tiger Lee på Steak Royal

RIB EYE ca. 350 g, fedtmarmoreret, kornfodret fra Uruguay med rødvinssauce: Rib Eye på Steak Royal

“KØBENHAVNERSTANG” med vaniljeis, ananas og hvid chokolade:Københavnerstang på Steak Royal

Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Espresso Martini: Dekadent og kaffefyldt cocktail storhitter

Hvis der er noget, Københavnerne elsker til hverdag, så er det kaffe. Hvis der der er noget, Københavnerne elsker til weekend, så er det cocktails. Den perfekte kombination ligger ligefor: Espresso Martini!

Blandingen af vodka, Kahlua og friskbrygget espresso resulterer i en cremet, sødlig og kraftig drink, der fungerer som et tiltrængt knytnæveslag lige i sanseapparatet, når du skal op i gear igen efter middagen eller bare trænger til et energiboost på byturen.

Espresso Martini hører til blandt favoritterne hos flere af medlemmerne i vores store Madklubben-familie. Se på listen nedenfor, hvor du kan sippe din Espresso Martini, samt hvor meget den koster.

Skål, og god weekend!

TV-tid: Steak Royal er med i det nye afsnit af Sjit Happens

TV-tid: Steak Royal er med i det nye afsnit af Sjit Happens

Screendump: TV2 Zulu/Mastiff

Hvis du både er fan af TV2 Zulu-komedieserien Sjit Happens OG Madklubbens internationalt anlagte bistro, Steak Royal på Regnbuepladsen, så kan du opleve to af dine yndlingsting i skøn forening tirsdag den 6. marts.

Restaurantens elegante kælderlokale med sine hvide marmorborde, Børge Mogensen-stole og høje, mørkegrønne træpaneler danner nemlig en rolig ramme om et scenarie, der ellers kan få de fleste til at krumme tæer: Den storforelskede Mads har besluttet sig for at fri til kæresten, Helena, men det går på ingen måder efter planen. Det bliver ikke mindre akavet, da Ane dukker op udenfor restauranten senere på aftenen.

Herudover deltager vores helt egen supertjener, Nadia Nielsen i rollen som… supertjener! Aftenens afsnit har titlen ”Frieriet”, og hvis du ikke kan vente med at se det, kan afsnittet allerede nu streames som forpremiere på TV2 Play. Det kræver dog, at du har et login.

Fristet til selv at besøge Steak Royal? Så tjek restaurantens menukort ud her, og book nemt og hurtigt et bord online efterfølgende. Vi ses på Regnbuepladsen!

PS. Hvis du selv går og planlægger et frieri på en af vores restauranter, guider vi gerne til, hvordan det kan foregå mindre kikset, end det er tilfældet i Sjit Happens. Just saying!

Ugens craving: “Bøffernes konge” på Steak Royal

Ugens craving: “Bøffernes konge” på Steak Royal

De bedste ting i livet er dem, vi kan dele med folk, vi har kær. Det er også tanken bag Steak Royals moppedreng af en delebøf: Côte de Boeuf. Selv kalder vi den for ”bøffernes konge”, og der er rigeligt til to personer i en enkelt udskæring på ca. 1 kg. med ben.

På Steak Royal kan man sammensætte sin egen 3-retters menu for 300 kr., og vil man prøve kræfter med Côte de Boeuf’en til hovedret, koster det 100 kr. ekstra pr. person.

Côte de Bœuf er faktisk en rib-eye steak men skåret af den ende af ribbenene, som sidder tættest på skulderen, hvilket gør bøffen mere fedtmarmoreret og dermed giver markant mere smag sammen med en fastere struktur i kødet. Vi har, sammen med vores slagter, udvalgt de absolut bedste dyr, som bruges til vores Côte de Bœuf. Dyrene er danske og af racen Angus eller Hereford. På Steak Royal pandesteges bøffen medium/rare – det tager ca 25 minutter. Men det er hele ventetiden værd!

Fristet? Se på menuen, hvad du kan få af tilbehør til din bøf, og book bord nemt og hurtigt online ved at klikke her. Vi ses på Steak Royal!

En guide med sprød bund: Her kan du spise skønne vintertærter

En guide med sprød bund: Her kan du spise skønne vintertærter

Hvis du er typen, der pligtfyldt passer og plejer din søde tand, og som efter en mættende forret og hovedret stadig udbryder: ”Dessert er der altid plads til! Det er en helt anden mave!”, så er denne guide for dig. En guide til skønne små tærter.

”Er der virkelig behov for sådan en guide?”, tænker du måske. Med hele tre forskellige restauranter, der har den delikate dessertklassiker på menukortet i forskellige afskygninger lige nu, er svaret selvfølgelig: ”Ja!”. Uanset om du vil have den med lime og flamberet marengs, i selskab med lakridskys og lemon curd eller klædt i passionsfrugtsirup og myntepulver, så har vi en tærte til dig. Læs med her:

Tony’s: Vores støvlelandsspiseri for enden af Nyhavn har opgraderet den klassiske lemon pie med en creme af italiensk marengs og cream cheese. Tærten serveres med en syrlig lemon curd i bunden og hjemmebagte marengskys lavet på rålakrids. Fås som en del af din 3-retters byg-selv-menu fra kun 200 kr.

Madklubben Steak: Når vinterfrosten trænger helt ind i knoglerne, kan man heldigvis spise sig væk til varmere himmelstrøg. På Madklubben Steak i Pilestræde serveres en eksotisk desserttærte med fyld af citron- og passionsfrugtcreme på en bund af saltet karamelsovs. På toppen pyntes med hvide chokoladeskræller, passionsfrugtsirup og myntepulver. Snup den som en del af en 3-retters menupakke fra 300 kr.

Steak Royal: ”Key Lime Pie” i vinterfrakke. Sådan kan øjeblikkets favoritdessert på Steak Royal ved Rådhuspladsen beskrives. Med en uimodståelig og rørende simpel kombination af smuldrende mørdej, kondenseret mælk, lime og flamberet marengs på toppen, er Key Lime Pie et kup på vintermenuen til kun 50 kr.

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Måske er du typen, der tænker: ”Valentine’s Day? Er det ikke bare sådan noget amerikansk pussenussefjolleri, der er sat i verden for at få folk til at købe blomster og chokolade?” Eller måske er du, som os, typen, der tænker: ”Helt sikkert! Endnu en undskyldning for at gå ud og spise god mad med min yndlingsperson.”

Hos Madklubben hilser vi enhver undskyldning for at gå ud og spise fremragende mad til fair priser velkommen. At der så smøres lidt ekstra kærlighed på toppen, er kun prisværdigt i vores optik. Det mætter jo alt sammen!

Derfor har vi sat os for at vise, hvordan stemningen til Valentine’s Day tirsdag den 14. februar kommer til at folde sig ud på vores restauranter. Ikke ved hjælp af ord, ikke ved hjælp af billeder. Nej, ved hjælp af GIF’s.

Gran Torino:

Gå om bord i et væld af nybagte pizzaer direkte fra stenovnen og kig hinanden dybt i øjnene (hvis du altså kan få øjnene væk fra den dampende pizza på bordet foran dig). Gran Torino er netop genåbnet i nye lokaler på Sortedam Dossering 5, og du får 3 retter fra 200 kr.

Madklubben Nørrebro:

Det første du spotter, når du træder ind på Madklubben Nørrebro, er den store, træfyrede grill, som sender stikflammer op ad bagvæggen i det åbne køkken. Ild og romantik hænger uløseligt sammen, og du og din date kan spise jer igennem et væld af skønne retter, der er blevet kysset af flammerne på grillen. Sammensæt jeres egen 3-retters menu fra 200 kr.

Bistro Royal:

Når du er tvivl om, hvad din date helst vil lave på Valentine’s Day, er svaret klart: Spise chokolade! På Bistro Royal har de lige nu byens mest brownie i form af en cremet chokoladekage lavet på Valrhona ‘Guanaja’ i selskab med krystalliseret hvid chokolade og stracciatella-is.  Romance on a plate til kun 65 kr!

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere din ledsager med på en elegant og indbydende restaurant, men også gerne vil bevare det gode forhold til din bankrådgiver. En 3-retters menu starter på bare 200 kr., og herlighederne serveres i smukke omgivelser med levende lys, ædelt træ på væggene og Børge Mogensen-stole under rumpetterne.

Tony’s:

Vores populære restaurant i Havnegade for enden af Nyhavn er en vaskeægte italiener med amerikanske karaktertræk. Det betyder spaghetti meatballs i rigelige mængder, forførende à la carte-retter og rendyrket romantik i stearinlysets skær. Også her kan 3 retter fås for 200 kr. #ThatsAmore

Bar Next Door:

På Bar Next Door ved Dronning Louises Bro kan du byde din date på en klassecocktail eller tre. Drik dus, mens bartenderen shaker løs, og det neonblå “Cocktails & Dreams” flimrer som et lysende hjerte i mørket. Baren har åbent til midnat.

Steak Royal

Vores internationalt anlagte spiseri på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus emmer af romantik med kæmpet belysning, små private hjørner og båse og et væld af lækre steaks og fiskeretter. Sammensæt dine perfekte 3 retter fra 300 kr. og inviter den, du har kær med ud at spise.

Alabama Social:

Hvis du ikke er bange for at vise din date, at du for alvor kan spise igennem, så er Alabama Social det rette sted. Her står den på soul food fra de amerikanske Sydstater, og du er lovligt undskyldt, hvis du kommer til at tale mere om maden end om parforholdet. Den er nemlig en fest for både smagsløg og øjne.

Madklubben Steak:

Madklubben Steak blæser også op for romantikken den 14. februar. De dækker op med levende lys i restauranten og smider saftige steaks på grillen, så du kan koncentrere dig om at kigge din ledsager dybt i øjnene og fremsige kærlighedserklæringer som: ”Du er mit livs bearnaise” eller ”Jeg ved det lyder cheesy, men du er sødere end min cheese cake”.

Madklubben Vesterbro:

Madklubben Vesterbro går all in og tilbyder et gratis glas bobler til alle, der booker bord online og husker at skrive kommentaren “Valentines”, samt vælger en af de særlige Valentine’s-pakker på aftenen. Dem kan du læse meget mere om her, og vi kan afsløre, at den står på krabbe, kød og syndig chokoladekage til en god pris!

Forvirret? Så fortvivl ikke. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over alle Madklubbens restauranter lige her

Internationalt magasin: ”Steak Royal står for stor smag til små priser”

Internationalt magasin: ”Steak Royal står for stor smag til små priser”

Tilbage i december 2016 aflagde en journalist fra det internationale mode-, rejse- og underholdningsmedie, Bello Magazine, et besøg på Steak Royal. Vores populære bøfhus (som dog også byder på masser af fisk og grønt) vakte tilsyneladende lykke, for det seneste nummer af Bello Magazine er netop landet med en lovprisning af restauranten, og vi kan ikke lade være med at være pavestolte!

Med over 5 millioner læsere på tværs af USA, England, Frankrig og Canada samt små 45.000 følgere på Instagram, har Bello i den grad noget at skulle have sagt. Og hvad valgte de så at sige i forbindelse med deres besøg i København? Få svaret ved at læse hele artiklen her. Eller kig med nedenfor, hvor vi har fået lov til at bringe og oversætte en lille håndfuld citater:

”Restaurantscenen var et af de store plusser ved denne skønne by, og heldigvis for os, havde vi fået det bedste tip før besøget: Spis på Steak Royal.”

”Steak Royal står for stor smag til små priser og leverer saftige retter, som fylder restauranten med dybe aromaer og passioneret madlavning.”

”Servicen var fejlfri og, igen, meget indbydende med en afslappet men oprigtig karakter. Selv om restauranten var fuldt booket og travl på en torsdag aften, var personalet lige i nærheden hvert eneste øjeblik.”

”Vi nød en Fish Taco med dybstegt torsk, lime, avocado og koriander til at starte med efterfulgt af en mundvandsfremkaldende oksemørbrad til hovedret… med en smag, der er svær at matche, er det kun et spørgsmål om tid, før jeg kommer tilbage.”

Ny menu på Steak Royal: Start året med hummer gratineret i ost og bechamel

Ny menu på Steak Royal: Start året med hummer gratineret i ost og bechamel

Steak Royal ved Rådhuspladsen kan vi efterkomme flere potentielle nytårsforsæt: Vi har masser af grønt på menuen, du kan skippe kulhydraterne, spise protein i tallerkenvis og vrænge på næsten af det hvide brød. Men så alligevel er Steak Royal måske bare mest af alt stedet, hvor du kan droppe alle de gængse, kedelige forsæt til fordel for vores foretrukne og helt enkle målsætning: “Meget mere selvforkælelse i 2017!”

Restaurantens nye vinterkort bugner da også af selvforkælelse. Her er der skruet helt op for yummy-faktoren på både forrets-, hovedrets- og dessertsektionen. Som altid sammensætter du din helt egen 3-retters menu fra så lidt som 300 kr. Forelsker du dig i retter med særligt eksklusive råvarer eller lidt ekstra krudt på tallerkenen, kan du købe dig til yderlige forkælelse for små, overkommelige tillægsbeløb.

Vintermenuen på Steak Royal byder blandt meget andet godt på ”Hummer Thermidor”, hvor det ekstravagante skaldyr er blevet gratineret i ovnen med bechamelsauce, gruyère-ost og brødkrummer blendet med skriggrøn persille.

Derudover kan du glæde dig til cremet burrata-mozzarella med trøffel og nødder, thailandsk oksekødssalat med urter og soya, et væld af kødudskæringer og fisk frisk fra stegepanden og grillen, samt nytilkommeren på dessertfronten: Key lime pie lavet på en mørdejsbund og fyldt med kondenseret mælk, lime og flamberet marengs. Fristet? Så er det bare at klikke her for at booke din næste middagsoplevelse via vores online-system.

Tjek hele det nye menukort ud her, og gå på opdagelse i flere billeder af de dugfriske retter fra Steak Royal nedenfor. God fornøjelse, og velbekomme!

IMG_5744
BURRATA med trøffelvinaigrette, ristede hasselnødder og merian

IMG_5748
HUMMER THERMIDOR: 1/2 hummer gratineret med bechamel og gruyère-ost

IMG_5752
NYE SIDE ORDERS: Stegt gnocchi med parmesan og hvidløg + Spidskål med mynte, yoghurt og dukkah

IMG_5766
THAI BEEF SALAD: Sprøde salater marineret i sesam, soya, ingefær og lime med kimchimarineret stegt okse, agurk, jordnødder og mynte

IMG_5774
KEY LIME PIE med mørdej, kondenseret mælk, lime og brændt marengs

Topblogger om Steak Royal: ”Smager som noget, man burde spise året rundt”

Topblogger om Steak Royal: ”Smager som noget, man burde spise året rundt”

Der kan ikke herske tvivl om, at julen har været travl tid for mange mennesker: Der skulle både handles gaver, drikkes gløgg og danses om træet. Derfor ser vi også stadig, at enkelte forsinkede julefrokoster finder sted på Madklubbens restauranter her i starten af det nye år.

I denne uge havde vi fornøjelsen af at danne rammen om netop sådan en ”late Christmas gathering” for bloggerkontorfællesskabet Andedammen. De seks skønne damer samledes om den gode mad på Steak Royal ved Rådhuspladsen, der – trods navnet – også har meget andet end kød på menuen.

Det bemærkede især den ene gæst i selskabet, blogger Cana Buttenschøn, som fik hummer til forret og vores tempurastegte helleflynder til hovedret, ” som sammen med den veltilberedte bearnaise og et par trøffelfritter smager som noget man burde spise året rundt. Ummenum, altså. Jeg bliver helt sulten igen ved tanken.”

Link: Læs hele Cana Buttenschøns blogindlæg om julefrokosten på Steak Royal her

Cana nåede også at skyde et appetitvækkende billede af Steak Royals signaturdessert, som hitter på Instagram trods nytårsforsæt og januars forsærkede fokus på helsekost og fitnessforløb. Man skal jo også have lov til at forkæle sig selv en gang i mellem.

Disclaimer: Andedammens besøg på Steak Royal involverede en særlig rabat fra restaurantens side, mod at bloggerne delte deres oplevelser på de sociale medier.

 

Sagen er bøf og bearnaise: Lær at lave den klassiske sauce selv

Sagen er bøf og bearnaise: Lær at lave den klassiske sauce selv

Ovenpå en juletid, hvor den brune sovs har domineret måltiderne, er det tid til noget friskere, frækkere og mindst ligeså uimodståeligt. Vi hepper på den klassiske, cremede sauce bearnaise. Med sin umiskendelige solgule og syrlige blanding af smør, æggeblommer, estragon, eddike og kørvel, passer bearnaise til en rød bøf som intet andet.

Opskrift med videoguide: Lær at lave bearnaise fra bunden med Anders Aagaard

I Madklubben har vi hele tre forskellige restauranter, der alle har bøf med bearnaise på menuen. På Madklubben Steak i Pilestræde og Steak Royal ved Rådhuspladsen, kan du vælge lige præcis den bøf, der passer dig bedst. Skal det være en kornfodret striploin? En hel cuvettesteg i skiver? Eller måske en dansk mørbrad? På Bistro Royal på Kongens Nytorv serveres husets populære og saftige rib eye enkelt som en pakkeløsning i selskab med grøn salat, sprøde fritter og – naturligvis – masser af bearnaise.

Vi glæder os til at se dig til store bearnaiseoplevelser til sympatiske priser – også i 2017!

IMG_5262