Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Smiley: Se Steak Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Måske er du typen, der tænker: ”Valentine’s Day? Er det ikke bare sådan noget amerikansk pussenussefjolleri, der er sat i verden for at få folk til at købe blomster og chokolade?” Eller måske er du, som os, typen, der tænker: ”Helt sikkert! Endnu en undskyldning for at gå ud og spise god mad med min yndlingsperson.”

Hos Madklubben hilser vi enhver undskyldning for at gå ud og spise fremragende mad til fair priser velkommen. At der så smøres lidt ekstra kærlighed på toppen, er kun prisværdigt i vores optik. Det mætter jo alt sammen!

Derfor har vi sat os for at vise, hvordan stemningen til Valentine’s Day tirsdag den 14. februar kommer til at folde sig ud på vores restauranter. Ikke ved hjælp af ord, ikke ved hjælp af billeder. Nej, ved hjælp af GIF’s.

Gran Torino:

Gå om bord i et væld af nybagte pizzaer direkte fra stenovnen og kig hinanden dybt i øjnene (hvis du altså kan få øjnene væk fra den dampende pizza på bordet foran dig). Gran Torino er netop genåbnet i nye lokaler på Sortedam Dossering 5, og du får 3 retter fra 200 kr.

Madklubben Nørrebro:

Det første du spotter, når du træder ind på Madklubben Nørrebro, er den store, træfyrede grill, som sender stikflammer op ad bagvæggen i det åbne køkken. Ild og romantik hænger uløseligt sammen, og du og din date kan spise jer igennem et væld af skønne retter, der er blevet kysset af flammerne på grillen. Sammensæt jeres egen 3-retters menu fra 200 kr.

Bistro Royal:

Når du er tvivl om, hvad din date helst vil lave på Valentine’s Day, er svaret klart: Spise chokolade! På Bistro Royal har de lige nu byens mest brownie i form af en cremet chokoladekage lavet på Valrhona ‘Guanaja’ i selskab med krystalliseret hvid chokolade og stracciatella-is.  Romance on a plate til kun 65 kr!

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere din ledsager med på en elegant og indbydende restaurant, men også gerne vil bevare det gode forhold til din bankrådgiver. En 3-retters menu starter på bare 200 kr., og herlighederne serveres i smukke omgivelser med levende lys, ædelt træ på væggene og Børge Mogensen-stole under rumpetterne.

Tony’s:

Vores populære restaurant i Havnegade for enden af Nyhavn er en vaskeægte italiener med amerikanske karaktertræk. Det betyder spaghetti meatballs i rigelige mængder, forførende à la carte-retter og rendyrket romantik i stearinlysets skær. Også her kan 3 retter fås for 200 kr. #ThatsAmore

Bar Next Door:

På Bar Next Door ved Dronning Louises Bro kan du byde din date på en klassecocktail eller tre. Drik dus, mens bartenderen shaker løs, og det neonblå “Cocktails & Dreams” flimrer som et lysende hjerte i mørket. Baren har åbent til midnat.

Steak Royal

Vores internationalt anlagte spiseri på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus emmer af romantik med kæmpet belysning, små private hjørner og båse og et væld af lækre steaks og fiskeretter. Sammensæt dine perfekte 3 retter fra 300 kr. og inviter den, du har kær med ud at spise.

Alabama Social:

Hvis du ikke er bange for at vise din date, at du for alvor kan spise igennem, så er Alabama Social det rette sted. Her står den på soul food fra de amerikanske Sydstater, og du er lovligt undskyldt, hvis du kommer til at tale mere om maden end om parforholdet. Den er nemlig en fest for både smagsløg og øjne.

Madklubben Steak:

Madklubben Steak blæser også op for romantikken den 14. februar. De dækker op med levende lys i restauranten og smider saftige steaks på grillen, så du kan koncentrere dig om at kigge din ledsager dybt i øjnene og fremsige kærlighedserklæringer som: ”Du er mit livs bearnaise” eller ”Jeg ved det lyder cheesy, men du er sødere end min cheese cake”.

Madklubben Vesterbro:

Madklubben Vesterbro går all in og tilbyder et gratis glas bobler til alle, der booker bord online og husker at skrive kommentaren “Valentines”, samt vælger en af de særlige Valentine’s-pakker på aftenen. Dem kan du læse meget mere om her, og vi kan afsløre, at den står på krabbe, kød og syndig chokoladekage til en god pris!

Forvirret? Så fortvivl ikke. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over alle Madklubbens restauranter lige her

Internationalt magasin: ”Steak Royal står for stor smag til små priser”

Internationalt magasin: ”Steak Royal står for stor smag til små priser”

Tilbage i december 2016 aflagde en journalist fra det internationale mode-, rejse- og underholdningsmedie, Bello Magazine, et besøg på Steak Royal. Vores populære bøfhus (som dog også byder på masser af fisk og grønt) vakte tilsyneladende lykke, for det seneste nummer af Bello Magazine er netop landet med en lovprisning af restauranten, og vi kan ikke lade være med at være pavestolte!

Med over 5 millioner læsere på tværs af USA, England, Frankrig og Canada samt små 45.000 følgere på Instagram, har Bello i den grad noget at skulle have sagt. Og hvad valgte de så at sige i forbindelse med deres besøg i København? Få svaret ved at læse hele artiklen her. Eller kig med nedenfor, hvor vi har fået lov til at bringe og oversætte en lille håndfuld citater:

”Restaurantscenen var et af de store plusser ved denne skønne by, og heldigvis for os, havde vi fået det bedste tip før besøget: Spis på Steak Royal.”

”Steak Royal står for stor smag til små priser og leverer saftige retter, som fylder restauranten med dybe aromaer og passioneret madlavning.”

”Servicen var fejlfri og, igen, meget indbydende med en afslappet men oprigtig karakter. Selv om restauranten var fuldt booket og travl på en torsdag aften, var personalet lige i nærheden hvert eneste øjeblik.”

”Vi nød en Fish Taco med dybstegt torsk, lime, avocado og koriander til at starte med efterfulgt af en mundvandsfremkaldende oksemørbrad til hovedret… med en smag, der er svær at matche, er det kun et spørgsmål om tid, før jeg kommer tilbage.”

Ny menu på Steak Royal: Start året med hummer gratineret i ost og bechamel

Ny menu på Steak Royal: Start året med hummer gratineret i ost og bechamel

Steak Royal ved Rådhuspladsen kan vi efterkomme flere potentielle nytårsforsæt: Vi har masser af grønt på menuen, du kan skippe kulhydraterne, spise protein i tallerkenvis og vrænge på næsten af det hvide brød. Men så alligevel er Steak Royal måske bare mest af alt stedet, hvor du kan droppe alle de gængse, kedelige forsæt til fordel for vores foretrukne og helt enkle målsætning: “Meget mere selvforkælelse i 2017!”

Restaurantens nye vinterkort bugner da også af selvforkælelse. Her er der skruet helt op for yummy-faktoren på både forrets-, hovedrets- og dessertsektionen. Som altid sammensætter du din helt egen 3-retters menu fra så lidt som 300 kr. Forelsker du dig i retter med særligt eksklusive råvarer eller lidt ekstra krudt på tallerkenen, kan du købe dig til yderlige forkælelse for små, overkommelige tillægsbeløb.

Vintermenuen på Steak Royal byder blandt meget andet godt på ”Hummer Thermidor”, hvor det ekstravagante skaldyr er blevet gratineret i ovnen med bechamelsauce, gruyère-ost og brødkrummer blendet med skriggrøn persille.

Derudover kan du glæde dig til cremet burrata-mozzarella med trøffel og nødder, thailandsk oksekødssalat med urter og soya, et væld af kødudskæringer og fisk frisk fra stegepanden og grillen, samt nytilkommeren på dessertfronten: Key lime pie lavet på en mørdejsbund og fyldt med kondenseret mælk, lime og flamberet marengs. Fristet? Så er det bare at klikke her for at booke din næste middagsoplevelse via vores online-system.

Tjek hele det nye menukort ud her, og gå på opdagelse i flere billeder af de dugfriske retter fra Steak Royal nedenfor. God fornøjelse, og velbekomme!

IMG_5744
BURRATA med trøffelvinaigrette, ristede hasselnødder og merian

IMG_5748
HUMMER THERMIDOR: 1/2 hummer gratineret med bechamel og gruyère-ost

IMG_5752
NYE SIDE ORDERS: Stegt gnocchi med parmesan og hvidløg + Spidskål med mynte, yoghurt og dukkah

IMG_5766
THAI BEEF SALAD: Sprøde salater marineret i sesam, soya, ingefær og lime med kimchimarineret stegt okse, agurk, jordnødder og mynte

IMG_5774
KEY LIME PIE med mørdej, kondenseret mælk, lime og brændt marengs

Topblogger om Steak Royal: ”Smager som noget, man burde spise året rundt”

Topblogger om Steak Royal: ”Smager som noget, man burde spise året rundt”

Der kan ikke herske tvivl om, at julen har været travl tid for mange mennesker: Der skulle både handles gaver, drikkes gløgg og danses om træet. Derfor ser vi også stadig, at enkelte forsinkede julefrokoster finder sted på Madklubbens restauranter her i starten af det nye år.

I denne uge havde vi fornøjelsen af at danne rammen om netop sådan en ”late Christmas gathering” for bloggerkontorfællesskabet Andedammen. De seks skønne damer samledes om den gode mad på Steak Royal ved Rådhuspladsen, der – trods navnet – også har meget andet end kød på menuen.

Det bemærkede især den ene gæst i selskabet, blogger Cana Buttenschøn, som fik hummer til forret og vores tempurastegte helleflynder til hovedret, ” som sammen med den veltilberedte bearnaise og et par trøffelfritter smager som noget man burde spise året rundt. Ummenum, altså. Jeg bliver helt sulten igen ved tanken.”

Link: Læs hele Cana Buttenschøns blogindlæg om julefrokosten på Steak Royal her

Cana nåede også at skyde et appetitvækkende billede af Steak Royals signaturdessert, som hitter på Instagram trods nytårsforsæt og januars forsærkede fokus på helsekost og fitnessforløb. Man skal jo også have lov til at forkæle sig selv en gang i mellem.

Disclaimer: Andedammens besøg på Steak Royal involverede en særlig rabat fra restaurantens side, mod at bloggerne delte deres oplevelser på de sociale medier.

 

Sagen er bøf og bearnaise: Lær at lave den klassiske sauce selv

Sagen er bøf og bearnaise: Lær at lave den klassiske sauce selv

Ovenpå en juletid, hvor den brune sovs har domineret måltiderne, er det tid til noget friskere, frækkere og mindst ligeså uimodståeligt. Vi hepper på den klassiske, cremede sauce bearnaise. Med sin umiskendelige solgule og syrlige blanding af smør, æggeblommer, estragon, eddike og kørvel, passer bearnaise til en rød bøf som intet andet.

Opskrift med videoguide: Lær at lave bearnaise fra bunden med Anders Aagaard

I Madklubben har vi hele tre forskellige restauranter, der alle har bøf med bearnaise på menuen. På Madklubben Steak i Pilestræde og Steak Royal ved Rådhuspladsen, kan du vælge lige præcis den bøf, der passer dig bedst. Skal det være en kornfodret striploin? En hel cuvettesteg i skiver? Eller måske en dansk mørbrad? På Bistro Royal på Kongens Nytorv serveres husets populære og saftige rib eye enkelt som en pakkeløsning i selskab med grøn salat, sprøde fritter og – naturligvis – masser af bearnaise.

Vi glæder os til at se dig til store bearnaiseoplevelser til sympatiske priser – også i 2017!

IMG_5262

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se vores åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2017. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens andre slår dørene op igen allerede den 1. januar.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores ni restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Vesterbro:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Åbent med en særlig tømmermandsmenu
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Madklubben Bistro-de-Luxe:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Madklubben Steak:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

Bistro Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
28. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
29. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
30. december: Åbent til frokost og aften. Ingen morgenmad.
31. december: Åbent fra kl. 11-15. Herefter nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Steak Royal:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent

 Tony’s:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent

Hanzō:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Alabama Social:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Gran Torino:

23. december: Lukket
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december:Nytårsmiddag – udsolgt!
Fra den 1. januar og frem er Gran Torino lukket grundet en gennemgribende renovering.

Bar Next Door:

23. december: Åbent
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag – udsolgt!
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Lukket

Fest og fyrværkeri: Her fyres der for alvor op efter middagen

Fest og fyrværkeri: Her fyres der for alvor op efter middagen

Når året skiftet ved midnat mellem den 31. december og 1. januar, eksploderer himlen over København i farverige buketter og smældende ildkugler. Dog er der visse steder, hvor fyrværkerishowet for alvor topper, og feststemte mennesker stimler sammen.

Rådhuspladsen er det oplagte valg. For foden af Rådhustårnet brager stemningen afsted, når klokkerne har ringet midnat. Det er dog ikke for svage sjæle, og vi opfordrer alle til at medbringe et par sikkerhedsbriller for at være dækket ind, hvis nu en vildfaren raket skulle finde vej på tværs af pladsen. Inden spadsereturen til Rådhuspladsen, kan du indtage en overdådig 4-retters menu inkl. velkomstbobler og vinmenu på Steak Royal lige ved siden af.

På Dronning Louises Bro, der forbinder Indre By og Nørrebro, går det også vildt for sig. Som københavnereksperterne fra Visit Copenhagen bemærker det i deres store guide til december måned:

”Ring nytåret i København ind med gadefest på Dronning Louises Bro… Hvert nytår omkring midnat flokkes københavnerne til broen for at fejre igennem. Hvis du vil have en mere stille oplevelse, kan man snuppe en gåtur rundt om søerne, som byder på den perfekte udsigt til fyrværkeriet. Bare husk en varm jakke.”

Inden gadefest og krudtløjer på broen, kan vi anbefale en lækker nytårsmiddag på et af vores 3 steder lige ud til søerne. Alabama Social byder på 5-retters gourmetmenu fra sydstaterne med tilhørende vinmenu, mens Hanzō trækker det store skyts frem med 13 asiatiske retter serveret til deling på midten af bordet. Hvis du er til en nytårsmiddag med kant, forvandler vi også vores stemningsfulde cocktailhule Bar Next Door til en restaurant for en aften, hvor Alabama Social står for maden, mens de dygtige bartendere fremtryller en ny cocktail til hver ret.

Uanset hvilken restaurant du vælger, skal du ikke vente for længe. Alle billetter er snart udsolgt, men du kan nå at score nogle af de sidste pladser i vores billetshop her.

1.000 skønne øjeblikke på Instagram fejres med vild giveaway

1.000 skønne øjeblikke på Instagram fejres med vild giveaway

For små fire år siden tog Madklubbens restauranter og et fællesspring ud i den skønne verden af madbilleder, hashtags og emojis ad libitum, der hedder Instagram. På den sociale billeddelings-app har vi lige siden delt massevis af appetitvækkende retter, hyggestunder fra restauranterne og spændende konkurrencer på fællesprofilen @madklubben.

I dag, mandag den 12. december, når vi en milepæl, da vores post nummer 1.000 rammer Instagram. Det skal selvfølgelig fejres med en lækker giveaway.

Derfor kan du lige nu vinde et gavekort på 1.000 kr. til dig selv OG til den ven, du tagger i en kommentar til billedet ovre på Instagram. Så kan du for alvor få delt juleglæden og madkærligheden. Den heldige vinder findes allerede tirsdag den 13. december kl. 15, så det er bare med at hoppe ind og deltage med det samme.

Held og lykke, og tak fordi du følger @madklubben på Instagram!

Stor bloggerjulefrokost på Steak Royal: Se de bedste pletskud her

Stor bloggerjulefrokost på Steak Royal: Se de bedste pletskud her

Torsdag den 24. november dannede det store “communal table” i kælderen på Steak Royal rammen om en helt særlig julefrokost. Her satte et dusin af landets mest populære bloggere sig bords for at skåle, spise og hygge højtiden ind.

Gæstelisten talte blandt andre Sophia Roe fra Roe Diary, Amalie Carlé Fischer fra Carlé|Carlé, Amalie Wessel, Cana Buttenschön, Mie Kirstine fra WeWonder, Sus Wilkins, Emilie fra EmiliBlog, Caroline Plummer fra Rainbow Dash og Christina Barré fra BitteBitte.

Vi er super glade for, at de skønne bloggerdamer valgte at holde deres julefrokost på Regnbuepladsen. Nedenfor kan du se et par af reaktionerne på maden i selskab med en række Instagram-pletskud fra aftenen. Læs meget mere om Steak Royal her, og tjek hele menukortet ud, hvis du selv skulle føle dig fristet til at aflægge vores populære restaurant et visit.

”Jeg var lidt bange for om menuen ville være noget værd. Heldigvis viste det sig at maden på Steak Royal var ganske fortræffelig, selv når man spiste kødfrit, både når det kom til forret, hovedret og dessert.”Cana Buttenschön i indlægget ”I ugens løb #36”

”De har seriøst verdens vildeste Brioche hotdog med pocheret hummer. På alle måder en mad-orgasme! Elsker den restaurant og deres lækre udvalg.”Christina Barré i indlægget ”5 ting du skal gøre i weekenden!”

”Det er alt for lækkert og også for en som mig, der ikke er den store kød-spiser. Jeg kunne leve af alle deres side-dishes.” – Mie Kirstine i indlægget ”10 ting jeg godt kan lide”

Julefrokost med torsdagsklubben

Et billede slået op af Sophia Roe (@sophiaroe) den

Den éne drink blev til flere i det bedste selskab i går aftes #torsdagsmadklubben #bloggerlife #madklubben @madklubben

Et billede slået op af Amalie Wessel (@amalie_wessel) den

Last night was all about fries, sauce and drinks with 11 cool girls at @madklubben. Now it’s all about Thailand ✈️

Et billede slået op af Mie Kirstine Quist (@miekirstinequist) den

OMG denne her brioche hot dog med pocheret hummer I can’t even! @madklubben #steakroyal #madklubben #bloggermiddag

Et billede slået op af Christina Barré (@christinabarre) den

Hello sweet friend @madklubben #steakroyal

Et billede slået op af Caroline Plummer (@carolineplummer) den

Blogger julefrokost med de dejligste piger ❤️#skålforlikes @madklubben #steakroyal

Et billede slået op af Laura C. Munkedal Schrøder (@laulaubaubau) den

With the girls #steakroyal #blogger4life #skålforlikes #julefrokost #torsdagsklubben

Et billede slået op af Emili (@emiliblog) den

Så er vi igang!

Et billede slået op af Sophia Roe (@sophiaroe) den

Ugens craving: Andebryst på Steak Royal

Ugens craving: Andebryst på Steak Royal

For små to måneder siden ændrede Steak Royal radikalt sit menukort for at lægge sig i tråd med Madklubbens klassiske ”byg-selv-din-middag-til-en-fast-lav-pris”-koncept. Det har vist sig at være en bragende succes, og glade gæster i hobetal sætter sig til bords for at skræddersy deres egne menuer fra så lidt som 300 kr.

En af de mest populære hovedretter for tiden er kun lige akkurat landet på menuen. 200 gram saftigt og mørt berberie-andebryst stegt til perfektion med sprødt skind og rosa indre. Andebrystet er det eneste stykke fjerkræ blandt hovedretterne, som derudover byder på alt fra rib eye, oksemørbrad og côte de boeuf til hummer, helleflynder og skindstegt torsk.

Mens enkelte af retterne på Steak Royals menukort kommer med en mindre tillægspris, er anden fløjet under radaren og kan vælges helt uden ekstra omkostninger. Så er det store spørgsmål bare: Hvad skal du have til? Vi kan blandt andet anbefale rødkålssalaten med æbler og valnødder, råstegte rosenkål med appelsin og husets krydrede julesauce (naturligvis serveret i højtidens mest elskede farve: brun).

Gå på opdagelse i hele Steak Royals menukort her, og book bord online ved at klikke her. Vi ses til store smagsoplevelser og små regninger på Regnbuepladsen – det er ikke en and!