Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Smiley: Se Steak Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Poleret gadedreng med sans for service: Mød Mads, han er dobbelt restaurantchef

Poleret gadedreng med sans for service: Mød Mads, han er dobbelt restaurantchef

Bistro Royal på Kongens Nytorv og Steak Royal ved Rådhuspladsen hører til blandt Madklubbens mest eksklusive restauranter. Her koster retterne lidt mere, ligesom indretningen og placeringerne er i topklasse. Til at styre begge steder har vi et team bestående af to partnere, der står for de overordnede linjer, men kun én restaurantchef.

Navnet er Mads Gramkow, og vi satte ham i stævne til en snak om god service, fodboldafslapning og hvordan, man styrer hele to restauranter på én gang.

Vil du ikke starte med præsentere dig selv?

”Jamen jeg hedder Mads. Jeg bor på Nørrebro med min kæreste, Julie. Jeg er vokset op både i Nordvest og efterfølgende i Snekkersten. Så hvis jeg kort skal definere mig selv, er jeg nok lige dele gadedreng og poleret knægt fra Nordsjælland.”

Hvor mange år har du arbejdet i Madklubben?

”Puha, det er vel snart blevet til 4 år. Jeg startede på Madklubben Vesterbro, og rykkede derefter videre til Bistro Royal. Nu er Steak Royal så også kommet med på ansvarslisten her fra efteråret 2016.”

Ja, mange stamgæster kender dig jo som restaurantchef på Bistro Royal. Hvorfor skal du nu også være på Steak Royal?

”Fordi vi gerne vil overføre noget af den kultur og den hjemmefølelse, der er på Bistro Royal til Regnbuepladsen. Jeg har et fantastisk samarbejde med vores restaurantpartnere Nils Petter Bro og Lars Bertelsen. Vi forstår hinanden, har den samme tilgang til tingene og de samme ambitioner. Vi skal have skabt en stærkere forbindelse mellem de to restauranter. En styrket lighed i oplevelsen og kvaliteten og ikke kun i navnet.”

IMG_4572

Bliver Steak Royal så bare en ny Bistro Royal?

”Nej, slet ikke. Det er to forskellige restauranter, og selvfølgelig skal de også kunne adskilles. På Bistro Royal er der gang i den fra morgen til aften. Steak Royal er en mere eksklusiv aftenrestaurant. Det er stemningen på Steak Royal, vi for alvor skal arbejde med. Der skal være god energi på en mandag såvel som en lørdag. I weekenden må der gerne komme lidt mere smæk på – vi har jo en fed cocktailbar i kælderen, som er et oplagt pit stop inden byturen.

Kan du prøve at definere, hvad god service betyder for dig?

”God service er, når der bliver taget hånd om gæsten, før han eller hun selv når at spørge. At der automatisk ankommer en ny gaffel, når man har tabt den på gulvet. Derudover er god service for mig helt nede på jorden. Det handler om at møde folk i øjenhøjde. Jeg har ingen fine fornemmelser, og er ikke professionelt uddannet. Langt hen ad vejen handler det om, at folk bare skal hygge sig. Både gæsterne men også personalet. Jeg gør tingene, som jeg har det bedst med. Det virker. God service handler også om, at gæsterne skal føle, de får noget for pengene”

På Bistro Royal bruger i nogle gange hashtagget #WherEeverybodyKnowsYourName på de sociale medier. Hvad går det ud på? 

”Jamen det handler om, at vi prøver på at huske på, hvad folk kan lide, og hvad de bestiller. Jeg går meget op i at lære mine medarbejdere at spotte folk. Ikke at de skal være kendte eller VIP’s. På ingen måde. Det kan være hvem som helst. Men når man kommer igen og igen og bliver stamgæst, tror jeg på, at det giver meget at blive husket. At blive budt velkommen hjem.”

For mange vil det være en ordentlig mundfuld at stå i spidsen for én stor restaurant. Du skal klare det for to. Hvordan kommer det til at foregå?

”Jeg er jo stadigvæk ung og frisk!” griner Mads, mens han alligevel retter på brillerne som en mand med masser af livserfaring.” Og så har jeg heldigvis en meget forstående og sød kæreste. Jeg ser det ikke som, at jeg har to restauranter alene. Jeg ser mig selv som en del af et hold. Den gode chef for mig er ikke ham, der kommer ind fra tid til anden og påtaler alt muligt. Det handler om at skabe tillid og en respekt der gør, at medarbejderne selv får lyst til at tage vare på forretningen og udvikle stederne. Jeg skal udstikke kursen, men jeg får aldrig skibet i land uden et fantastisk hold på begge restauranter.”

Nu skal du også lige huske at slappe lidt af, så du ikke brænder ud. Hvordan kobler du bedst fra?

”Godt spørgsmål… det gør jeg nok med alt, der handler om fodbold. Det kan være podcasts, artikler eller i fjernsynet. Derudover er min kæreste og jeg gode til at holde mange små ferier. Det bliver ikke til mange fridage, men når der lige er en ledig weekend, smutter vi udenlands for at koble af og suge ny inspiration til os. Og så er jeg jo ikke bleg for en tur i byen med drengene. Det kan være godt til lige at få rystet arbejdspresset af sig.”

Klik på restaurantnavnene for at læse mere om Bistro Royal og Steak Royal.  

Søndagsåbent på alle restauranter den 9. oktober – og et særligt tilbud!

Søndagsåbent på alle restauranter den 9. oktober – og et særligt tilbud!

Normalt holder flere af restauranterne i vores Madklubben-familie hviledag om søndagen, men den 9. oktober kommer der andre boller på suppen. Her åbner alle vores spisesteder nemlig ekstraordinært op for at fejre ankomsten af de nye efterårsmenukort.

Du kan med andre ord vælge og vrage mellem 9 restauranter til en søndagsmiddag med familien eller vennerne – heriblandt altså også Madklubben Steak, Madklubben Bistro-de-Luxe, Steak Royal og Hanzō, som ellers normalt lukker dørene på ugens sidste dag.

Alabama Social har desuden lavet et særligt søndagstilbud, som kun gælder den 9. oktober. Her kan du få en 3-retters menu med hot wings, tykskårede spareribs og hvid chokoladebrownie til kun 200 kr. pr. snude. Snup tilbuddet ved at skrive ”Søndagsmenu” i kommentarfeltet, når du booker online til kl. 17:00, 17:30 eller 18:00.

Vi ses til søndagsmiddag på alle Madklubbens restauranter den 9. oktober!

Gæsterne har talt: 3 retter fra 300 kr. gælder nu hele Steak Royals menukort

Gæsterne har talt: 3 retter fra 300 kr. gælder nu hele Steak Royals menukort

Det er ikke mere end en uges tid siden, at vi fortalte om Steak Royals forsøg med at gøre en del af den vidtfavnende à la carte-menu til et ”vælg-3-retter-for-300-kroner-koncept”. Siden da har den positive respons været så eksplosiv, at vi har følt os nødsaget til at tage hele kortet op til revision.

Derfor præsenterer vi nu et spritnyt menukort i vores elegante og internationalt anlagte restaurant en spytklat fra Rådhuspladsen. (Det virker dog mere som om at træde indenfor i en chik spisesal i London eller New York, når døren går op til Steak Royal.)

Se det nye menukort hos Steak Royal her

På trods af de imponerende omgivelser kan du nu altså score en 3-retters ”bland-selv” menu inklusive en valgfri side order og sauce til hovedretten fra så lidt som 300 kr. Til gengæld er det ikke længere muligt kun at bestille en enkelt ret eller to – it’s all or nothing.

I klassisk Madklubben-stil er der naturligvis også mulighed for at tilkøbe ekstra hverdagsluksus i form af lidt dyrere udskæringer og råvarer. Men langt over halvdelen af alle retterne på kortet kan vælges uden at lægge en krone ekstra i tillæg. Det synes vi selv er lidt af et scoop!

Gå på opdagelse i en verden af tatar, fish tacos, lynstegt tun, saftige bøffer, bearnaise, friskfanget fisk, trøffelfritter, regnbueis og cheesecake i den fulde udgave af vores nye menukoncept lige her. Der er rift om pladserne på Steak Royal, så glem heller ej at booke bordet på forhånd.

3 retter for 300: Steak Royal gør populær og prisvenlig byg-selv-menu permanent

3 retter for 300: Steak Royal gør populær og prisvenlig byg-selv-menu permanent

I Madklubbens restaurantfamilie kan man både få hovedretter fra 100 kr., 3-retters menuer fra 200 kr. og ekstravagante forretter med hummer og deslige til priser, der overstiger prisen på en hel menu. Der er med andre ord mulighed for at skræddersy sin middag helt efter temperament, sult og pengepung.

Nogle restauranter ligger i et lidt lavere prisleje, mens andre tager en smule mere for maden. Det skyldes, at der her er gjort ekstra meget ud af indretningen, ligesom placeringerne på de bedste steder i byen bidrager til den øgede pris. Steak Royal ved Rådhuspladsen er et af de steder – en elegant, international restaurant i 2 etager proppet med lækkert design og raffinerede detaljer.

Siden åbningen i april 2016 har Steak Royal derfor hørt til blandt de lidt dyrere restauranter i Madklubbenfamilien. Der er skam også stadig rig mulighed for at gå bananas i råstegt humer til 275 kr. eller en côte-du-boeuf til deling for 500 bobs. Men nu kan du alle ugens dage også bygge din egen 3-retters menu til sympatiske 300 kr. pr. snude.

Idéen startede som et særligt opvarmningskoncept til Fredagsrock i Tivoli på den anden side af Rådhuspladsen. Men hurtigt kunne vi se, at idéen med 3 retter til en fast, god pris var så populær, at det nok var kløgtigt at gøre det til et fast indslag på kortet.

Indholdet på menuen til 300 kr. skifter i takt med sæsonen, men lige nu kan du vælge imellem:

Forret:

POLPO
dybstegt blæksprutte med citronmayo og estragon

-eller-

CHINESE CHICKEN WINGS
kyllingevinger med ´sticky glaze´ og forårsløg

Hovedret:

FLAT IRON STEAK
ca 200g serveres med fritter og béarnaisesauce steges medium/rare

-eller-

HELLEFLYNDER I TEMPURA
dybstegt helleflynder – lime – friterede kapers

Dessert:

REGNBUEIS
chokoladeis – hindbærsorbet – vaniljeis – marengs

Grib chancen og oplev en af Københavns smukkeste restauranter til en af byens smukkeste priser. Du kan gå på opdagelse i hele Steak Royals menukort her. Vi anbefaler varmt at booke bord på forhånd – især hvis du overvejer at invitere kæresten, konen, vennerne eller kollegaerne ud og spise fredag eller lørdag.

4 hjerter til Steak Royal i Politiken: ”Spændende og velsmagende kombinationer”

4 hjerter til Steak Royal i Politiken: ”Spændende og velsmagende kombinationer”

I dag blev spændingen udløst, da Politikens anmeldelse af vores yngste restaurant i familien ramte avisens sider. Vi har vidst, at den var på vej i et stykke tid – at der pludselig stod en pressefotograf og ville tage billeder af maden var trods alt lidt af et give away.

Anmelder Kristian Bang Foss tager læseren med på en poetisk og regnvåd rejse gennem et sommerkøbenhavn komplet med menneskemylder og indianermusik ved Rådhuspladsen. De urbane sanseindtryk bliver afløst gastronomiske oplevelser i form af fish taco, New York strip, vaffel med flødestuvede kantareller og cheese cake på Steak Royal.

Selv om der – ifølge anmelderen – forekommer enkelte svipsere blandt forretterne og side orders, er han stærkt positivt stemt over for både bøffen, svampevaflen og den sød/syrlige dessert. Den fulde artikel kun kan læses med et abonnement til Politiken.dk, men vi vover alligevel at bringe et par citater fra anmeldelsen her:

”Bøffen jeg fik til hovedret, en New York Strip, det vil sige et stykke kød med fedtkant skåret fra den midterste del af oksefileten, var besøget værd.”

”Jeg var blevet nysgerrig efter at prøve en belgisk vaffel med stegte kantareller og flødesovs, da det lød tilpas skørt. Smagsindtrykket viste sig at være en gribetang ned i erindringen: Jeg blev sat tilbage til barndommen på ødegården i Sverige, hvor jeg fik serveret ristet brød med smør og flødestuvede kantareller på, mens jeg sad på slagbænken i stuen.”

Som en skarp (og tegnefilmsglad) kokkeelev nævnte, minder beskrivelsen af vores kantarelvaffel næsten om den famøse scene fra Pixar’s ”Ratatouille”, hvor anmelderen Anton Ego får serveret en simpel ret, der sætter barndomsminderne i spil:

Vi takker for den flotte anmeldelse fra Politikens iByen-sektion. Skulle du selv være blevet fristet til et besøg på Regnbuepladsen, kan du tjekke hele Steak Royals menu ud her, samt booke bord nemt og hurtigt online.

Steak Royal holder fanen højt for Copenhagen Pride

Steak Royal holder fanen højt for Copenhagen Pride

Mandag den 15. august skydes årets Pride Week i gang, og det hele kulminerer med den traditionsrige parade fra Frederiksberg Rådhus til Københavns Rådhus nu på lørdag. Hos Madklubbens elegante restaurant Steak Royal er der lagt op til en fejring af de helt store.

Vidste du for eksempel, at Steak Royal deltager i Pridens officielle støttearmbåndsordning? Det betyder, at du kan få et gratis glas cava eller en kold fadøl, når du bestiller minimum en hovedret til frokost eller aften. Læs mere om alle de lækre tilbud, der følger med armbåndet til kun 50 kr., samt hvor du kan købe det ved at klikke her.

Foruden støttearmbåndet har Steak Royal rakt flere hjælpende hænder ud under Priden. Det gælder blandt andet i debatteltet på Regnbuepladsen lige foran restauranten, hvor vi sponsorerer kaffe til paneldeltagere og publikum hele ugen. Ligeledes svinger regnbuefamilier fra Pan Idræt forbi til saftevand og regnbuesmåkager på vores regning fredag eftermiddag.

På Nationalmuseet har Steak Royal sponsoreret en række gavekort, når pigerne fra Vesterbro Drag Udlejningsservice holder Drag Bingo den 18. august. Hvis du ikke er så heldig at have en plads til deres arrangement, kan du altid svinge forbi restauranten og få vores specialdesignede regnbueflag med kvit og frit. Det er blevet skabt til årets Pride, og vi deler dem ud på Regnbuepladsen ugen lang.

Glem ikke at lægge vejen forbi, når vi lørdag den 20. august serverer kolde fadøl med regnbuer på glasset. Steak Royal ligger trods alt midt på Regnbuepladsen! Vi ønsker alle en glædelig Pride og glæder os til at hygge om gæster fra hele LGBT-miljøet og deres venner.

IMG_2762

Se billederne: Kendt designer holdt modeshow på Steak Royal

Se billederne: Kendt designer holdt modeshow på Steak Royal

Foto: Elisabeth Eibye – www.elisabetheibye.com

Den københavnske modeuge er over os, og onsdag den 22. august løb et af de mest hypede shows af stablen på vores helt egen restaurant Steak Royal. På Regnbuepladsen over for Københavns Rådhus havde designernes enfant terrible og nylig offentliggjort deltager i årets udgave af Vild Med Dans, Nicholas Nybro (du husker ham måske for Ghita Nørbys stormombruste kjole, som hun bar til bal hos dronningen) sat modebranchen i stævne til sit show.

Med inspiration fra 1950’ernes modesaloner, hvor de potentielle kunder kunne nyde et glas og lidt snacks, mens modellerne vimsede omkring, betog Nicholas Nybro de tilstedeværende 200 indbudte gæster med noget, der mest af alt mindede om et totalteater fra en svunden tid. Tilsat gamle jazztoner isprængt moderne lydflader fra DJ Simon Holk Witzansky kunne man opleve store danske skuespillerinder som Ghita Nørby, Solbjerg Højfeldt, Lone Hertz, Stine Stengade og Ellen Hillingsø fremvise den nye kollektion i små, indstuderede tableauer skabt af teaterinstruktør Christoffer Berdal.

Galleri: Se alle billederne fra Nicholas Nybros show hos Berlingske her

Instagram: Se gæsternes før-under-og-efter-pletskud fra shower på Instagram

”Twice as old, twice as fab” stod der skrevet på en sweater, og showet var på mange måder en hyldest til det modne, det aldrende og det erfarne. Selv forklarer Nicholas Nybro, at han ønsker at gøre op med et skønhedsideal og en modebranche, der nærmest udelukkende gør brug af 18-årige modeller, og hvor man kan opfattes som en fiasko som designer, hvis man ikke har nået toppen inden de 30 år.

Med sine inspirerende og til tider avantgarde gevandter fik Nicholas Nybro i hvert fald sat en smuk streg under, at modne kvinder i den grad også har noget at skulle have sagt på modefronten. Du kan se alle billederne fra showet her.

Berlingskes modeekspert, Sarah Skarum, bed også mærke i de fysiske rammer til showet: “Det foregik i underetagen i Steak Royal på Regnbuepladsen – et overraskende fint rum, besøg det, næste gang bøftrangen rammer på Rådhuspladsen.”

Til eventet havde Steak Royal skabt en række kanapéer inspireret af kollektionens pinke og lyserøde nuancer, og gæsterne blev blandt andet budt på tatar med trøffelmayo, røget laks, krabbe med asiatiske noter og hvid chokolademousse med hindbærpulver. Hertil sørgede Absolut Vodka for forfriskende cocktails, der passede til maden og det tidløse tema i showet.

Lyst til at besøge Steak Royal i løbet af modeugen? Der er stadig ledige borde lige her.

13668793_1162010183822007_9088091060839026218_o
Nicholas Nybro – Foto: Thomas Cato

Fredagsrock med stil: Start aftenen med budgetvenlig luksus på Steak Royal

Fredagsrock med stil: Start aftenen med budgetvenlig luksus på Steak Royal

Siden april måned har Tivolis traditionsrige Fredagsrock-koncerter fået den historiske have til at sitre af vellyd. Faktisk i sådan en grad, at det kan høres på den anden side af Rådhuspladsen, hvor Madklubbens nyeste skud på restaurantstammen, Steak Royal, hører til.

Det gav os en god idé: Hvorfor ikke lave en særlig Fredagsrockmenu til en ekstra god pris? Heldigvis er der ikke langt fra tanke til handling på vores internationale steakhouse på Regnbuepladsen, og hver fredag frem til og med den 23. september kan nu derfor nyde Steak Royals Fredagsrockmenu. Det bedste af det hele? Du sparer 50 kr. i forhold til den oprindelige pris.

Ankom mellem kl. 17:30 og 19:00 til en 3-retters middag for kun 300 kr., med en tidsgaranti der hedder, at du sagtens kan nå at være færdig på 2 timer. Så har du alt mellem 2 ½ og 1 time til at spadsere den korte tur hen til Tivoli og finde den perfekte placering foran scenen på Plænen. Hvis vejret arter sig, har vi en fabelagtig udendørsservering på brostenene for foden af Rådhustårnet, som holder styr på tiden for dig.

Hvad får jeg at spise?

Forret

Rørt kalvetatar med cognac, løg, kapers, estragon og trøffel
eller
Cæsarsalat med klassisk dressing, sprøde croûtons og parmesan

Hovedret:

Kornfodret ”Flat Iron” steak fra Uruguay
eller
Helleflynder i tempura med lime og friterede kapers

Til begge hovedretter serveres sauce bearnaise, grøn salat med vinaigrette og fritter med havsalt.

Dessert:

Vælg selv fra kortet:
Regnbueis med brændt marengs, Coupe Royal med karamelis, nødder og knuste Oreos eller Cheesecake med passionsfrugt.

Hvad skal jeg drikke?

Du kan vælge frit fra drikkevarekortet eller læne dig tilbage og bestille en skræddersyet vinmenu med et glas bobler, et glas hvidvin, et glas rødvin og en kop kaffe.

Hvad koster det?

3-retters Fredagsrockmenu koster 300 kr. (Normalpris 350 kr.)
Den tilhørende vinmenu koster 250 kr.

Hvordan gør jeg?

Book et bord på Steak Royal nemt og hurtigt online her. Vælg ankomst mellem 17:30 og 19:00. Husk at skrive ”Fredagsrock” i kommentarfeltet. Tilbuddet gælder alle fredage frem til og med den 23. september 2016. Se hele programmet for Fredagsrock i Tivoli her.

IMG_2662

Scor gratis bobler og øl: Steak Royal samarbejder med Copenhagen Pride

Scor gratis bobler og øl: Steak Royal samarbejder med Copenhagen Pride

Der er under en måned, til byen atter fyldes med regnbuer, kærlighed og dansabel musik, når Copenhagen Pride løber af stablen. Selvom homoseksuelle, biseksuelle, transpersoner og queer-miljøet langt hen ad vejen trives i København og resten af det danske kongerige, er basale rettigheder og drømmen om et trygt og frit liv stadig under pres rundt omkring i verden.

Derfor synes vi på Madklubben, at det er vigtigt at blive ved med at kæmpe for retten til et (kærligheds)liv i alle regnbuens farver. I forlængelse heraf engagerer vores internationale restaurant på Regnbuepladsen, Steak Royal, sig i år aktivt i Priden. Steak Royal sponsorer blandt andet et storstilet Drag Bingo-event på Nationalmuseet i samarbejde med Vesterbro Drag Udlejning, ligesom vi løbende indgår partnerskaber med forskellige debatter og events på Regnbuepladsen og Rådhuspladsens Pride Square.

Selvom Pride-ugen først starter den 15. august og kuliminerer med den store Pride Parade gennem byens gader lørdag den 20. august, kan du allerede nu få fingrene i det officielle Pride Støttarmbånd. Det koster 50 kr. og giver adgang til en lang række lækre tilbud og rabatter i og omkring København. Se den fulde oversigt over indløsningssteder og forhandlere her.

Fremviser du dit støttearmbånd på Steak Royal i perioden 15.-20. august byder vi på et gratis glas cava eller en kold Tuborg RÅ fra fad. Du vælger selv, om du vil nyde den gode mad og de våde varer til frokost eller til aften, og du er velkommen til at benytte tilbuddet flere gange.

Vi glæder os til at fortælle endnu mere om Madklubbens og Steak Royals engagement i Copenhagen Pride. Indtil da kan du gå på opdagelse i restaurantens menukort, samt booke bord her. Vi ses på Regnbuepladsen!

Sommermad til livsnydere: Nye forretter på Steak Royal

Sommermad til livsnydere: Nye forretter på Steak Royal

It’s hot then it’s cold. It’s yes then it’s no. It’s in then it’s out. It’s up then it’s down. Tja, det danske sommervejr minder mest af alt om en sang af Katy Perry. Netop derfor er det ekstra vigtigt, at du holder fokus på de ting, der gør den danske sommer anno 2016 nogenlunde udholdelig: God mad og godt selskab.

Vores internationale steak house, Steak Royal på Regnbuepladsen, har netop smidt en lille håndfuld nye forretter på aftenmenuen. Det vi prøver at sige er, at der nu er endnu en god grund til at lægge vejen forbi til et lækkert sommermåltid. Hvis vejret driller, kan du tage plads i den lyse stueetage eller den dunkle, stemningsfulde kælder. Skulle solen kigge frem, kan du score et bord ude på brostenene under de store, chokoladebrune parasoller.

De nye forretter, du kan glæde dig til, er:

Chinese hot wings med en ”sticky glaze”, forårsløg og en aromatisk hoisinmayo. 75 kr.

Image-6

Belgisk vaffel (ja, belgisk vaffel!) bagt med estragon og toppet med smørstegte kantareller, skalotteløg, persille og svampecreme. 75 kr.

Image-3

Sidst men ikke mindst er vores populære tatar nu også at finde som forret på aftenkortet. Hakket kalveinderlår røres med cognac, løg, kapers, estragon og trøffel. Er du en vaskeægte trøffelgris? Så kan du da også lige tilkøbe en gang friskrevet sommertrøffel ovenpå herlighederne for 50 kr. ekstra. Selve tataren står i blot 65 kr.

Image-1

Lad dig friste af hele Steak Royals menukort her, og glem heller ej at booke bord på forhånd. Det gør du nemt og hurtigt her på hjemmesiden.

Vi ses på Regnbuepladsen!