Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Smiley: Se Steak Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Nytårsaften 2016/2017: Nu er billetterne sat til salg

Nytårsaften 2016/2017: Nu er billetterne sat til salg

Traditionen tro holder alle Madklubbens restauranter åbent på årets sidste aften. Der er noget for enhver smag, og priserne spænder fra 500 til 1.400 kr. pr. person. Mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne selv, har andre lagt sig i selen for at skræddersy en lækker vinmenu, som følger med i pakken.

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor. Så bliver du automatisk ført videre til Madklubben Shop, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Eller klik her og få et samlet overblik over de forskellige priser.

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Bistro Royal

Steak Royal

Tony’s

Alabama Social

Hanzō

Gran Torino

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

Hvad er bedre end et loppemarked? Et loppemarked fyldt med vin!

Hvad er bedre end et loppemarked? Et loppemarked fyldt med vin!

Mangler du den perfekte vinjulegave til far? Skal der ekstra gode flasker på bordet til julefrokosten? Må boblerne til nytår gerne være noget særligt? Eller er du bare på udkig efter lidt nyt til vinsamlingen derhjemme?

Så kom til Madklubbens store vinloppemarked søndag den 13. november. Vi er I gang med at strømline vinkortene på tværs af vores restauranter, og derfor sælger vi ud af de vine, der ikke længere vil være at finde på menuen. Gå på opdagelse blandt flere tusinde flasker til en værdi af over 500.000 kr. Alle vine sælges til indkøbspris, og du kan derfor spare 30-60% i forhold til butiksprisen. Priserne starter omkring de 30 kr. og løber op til omkring 500 kr. for de helt særlige flasker.

Meld dig til vinloppemarkedet på Facebook her!

Foruden et væld af gode vine vil der også være en portion interiør til salg på loppemarkedet. Her kan du blandt andet score lamper, Eames-stole, diverse møbler, glødepærer, tallerkner, Royal Copenhagen-service, glas og muslingegryder. Vi gør opmærksom på, at Madklubbens medarbejdere får adgang til loppemarkedet mellem kl. 11 og 12, og vi derfor ikke kan garantere, at enkelte, specifikke ting ikke vil være udsolgt.

Loppemarkedet afholdes på Gran Torino, Sortedam Dossering 7C i baggården. Der kan betales med kontanter og kort. Det er ikke muligt at reservere eller sætte ting til side, og alle køb skal derfor medtages med det samme.

Vi glæder os til at se dig!

PS. Fik vi nævnt, at vores kokke selvfølgelig også er på arbejde? Du kan derfor snuppe en lækker pizza med i handlen, mens du venter i køen, eller som take-away, når turen går videre ud i søndagskøbenhavn.

Hvad: Vinloppemarked + interiør
Hvor: Gran Torino, Sortedam Dossering 7C i baggården
Hvornår: Søndag den 13. november kl. 13-17
Hvor meget: Spar 30-60% på gode vine.
Hvordan: Fri entré. Betal med kort eller kontanter.

Royal julefrokost på budget? Inviter gæsterne ud på byens bedste adresser

Royal julefrokost på budget? Inviter gæsterne ud på byens bedste adresser

I Madklubbens restaurantfamilie er der vidt forskellige muligheder for at skræddersy en julemiddag til selv de mest kreative, klassiske, krævende eller kroner-og-ører-bevidste forsamlinger. Hvis du stadig er i tvivl om, hvor kollegaerne, vennerne eller familien skal inviteres med ud at spise, så få overblikket over julemenuer til grupper på 10 gæster og derover lige her.

Hvis jeres selskab er på udkig efter klassisk velsmag med et nutidigt touch serveret i elegante og herskabelige omgivelser, er Madklubbens royale restauranter lige noget for jer. Bistro Royal på Kongens Nytorv og Steak Royal ved Rådhuspladsen har hverken hermelinskåbe på skuldrene eller krone på toppen – næh, her er det royale element langt mere tilgængeligt og i øjenhøjde.

Sagt kort og godt er vores Royal-restauranter navngivet således, fordi de løfter den klassiske Madklubben-oplevelse op på et højere niveau – især hvad angår indretning og beliggenhed.

På Bistro Royal byder juleselskabsmenuen på et 3-retters byg-selv-koncept, hvor I kan skræddersy middagen efter jeres ønsker. Prisen starter på 300 kr., og der er mulighed for at opgradere enkelte retter, hvis I virkelig har livsnydernissehuen på. Glæd jer til rørt tatar, rejecocktail, flæskesteg, saftigt oksekød, chokolademousse, juletrifli og mange andre lækre sager.

På Steak Royal kan I vælge mellem tre forskellige forkomponerede julemenuer til selskabet i prislejet 300, 400 eller 450 kr. Vil I hellere selv stykke menuen sammen, kan det også gøres fra 300 kr. pr. snude. Kør den klassisk med gravad laks, andebryst og ris à la mande royal, eller byd i stedet gæsterne på saftige bøffer, elegante forretter og syndige desserter fra et mere moderne repertoire.

Frisk på en Royal julefrokost, der ikke sprænger budgettet? Så kontakt vores bookingafdeling på mail@bistroroyal.dk eller mail@steakroyal.dk allerede i dag.

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Står du for firmaets julefrokost? Skal vennegruppen gafle julegris? Har hele den pukkelryggede tradition for at spise ude i den søde højtid?

Så har vi helt sikkert et sted i Madklubbens restaurantfamilie, der passer perfekt til jeres juleappetit. Uanset om I er på udkig efter klassisk kogekunst med sprøde svær og brun sovs, eller gæsterne i stedet trænger til en kulinarisk afstikker til fjernøsten, Italien eller USA, står vi klar til at hygge om jer.

Se det samlede overblik over alle vores julede selskabsmenuer til grupper på 10 gæster og derover lige her

Ellers kommer her et par enkelte, appetitvækkende stikord om, hvad hver enkelt restaurant tilbyder til større grupper fra den 8. november og hele vejen gennem december:

Madklubben Bistro-de-Luxe: Klassiske juleretter nyfortolket på elegant vis i smukke omgivelser.

Madklubben Vesterbro: Evergreens og kreative nytilkommere serveret i cool, urbane lokaler.

Madklubben Steak: En juledrøm for bøfelskere tilsat smagfulde forretter og desserter.

Bistro Royal: I herskabelige omgivelser midt på Kgs. Nytorv serveres klassisk velsmag.

Steak Royal: Bøffen er i centrum, når der jules igennem på Steak Royal lige ved Rådhuspladsen.

Tony’s: Sammensæt jeres egen 3-retters menu med italienske lækkerier for enden af Nyhavn.

Gran Torino: Tag et julebreak og gå om bord i pizza og pasta hos vores seje Nørrebro-italiener.

Hanzō: En asiatisk smagsrejse for jer, der gerne vil holde en helt anderledes julekomsammen.

Alabama Social: Jul som i de amerikanske sydstater med comfort food fra øverste hylde.

 

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag den 14. oktober

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag den 14. oktober

Kulturnatten er over os, og København vågner atter i mørket og byder på et væld af spændende oplevelser, kreative events og hyggestunder. Når du har fået spændt adgangs-badgen på brystet, familien og vennerne er samlet og den vilde aftenvandring går gennem byen, så husk på én ting: Selv Kulturnatten kan blive en tam affære på tom mave.

Sørg derfor for at tanke godt op enten før, under eller efter I begiver jer ud på blandt nattens mange indtryk og udflugtsmål. Nedenfor har vi listet vores restauranter efter bydel, så du kan se præcis hvor, du kan få Madklubbens lækre mad til små penge under Kulturnatten 2016.

Tip: Klik på hver bydel for at få en komplet oversigt over oplevelserne i området.

Frederiksstaden:

Byg din egen robot i forskningsministeriet, bliv omgivet af statuer hos Den Kongelige afstøbningssamling, hør godnathistorier for voksne på Medicinsk Museion og tag børnene med på omvisning på Designmuseum Danmark. Der er gang i den historiske del af Indre By på Kulturnatten.

Her skal du spise:

Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade

Bistro Royal på Kongens Nytorv

Indre By:

Gå på opdagelse i en verden af film hos Det Danske Filminstitut, bliv børnejournalist for en aften hos Berlingske Media, oplev Rådhuset by night og gå under jorden med Metroselskabet. Lige fra H.C. Andersens Boulevard over Nørreport til Kongens Have: Indre By summer af aktiviteter!

Her skal du spise:

Madklubben Steak i Pilestræde – køkkenet holder ekstraordinært åbent til kl. 23.

Steak Royal ved Rådhuspladsen

Slotsholmen:

Kom indenfor og mød politikerne på Christiansborg, tag på rundvisning på Børsen, oplev søhelte på Tøjhusmuseet og se Thorvaldsens Museum pakket ind i flotte lysprojektioner. Den lille ø midt i København flyder over af kulturelle oplevelser.

Her skal du spise:

Tony’s i Havnegade

Vesterbro:

Byg skulpturer af slik på Kulturanstalten, kig på stjerner i Planetariet, besøg Stjerneradio i Istedgade og kom til lanterneworkshop på Akademiet For Utæmmet Kreativet. Vesterbro er i sit kreative hjørne den 14. oktober.

Her skal du spise:

Madklubben Vesterbro – late night menu fra kl. 22-23 og indbygget cocktailbar, når aftenen lakker mod enden.

Nørrebro:

Tag på kriminalvandring med Politimuseet, oplev Shakespeare fortolket som lyd og lys på Assistens Kirkegård, hør fortællinger fra kvindelige indvandrere og kom til koncert i en gammel kirke. Nørrebro lever op til titlen som kulturel smeltedigel – også denne aften.

Her skal du spise:

Gran Torino på Sortedam Dossering

Hanzō på Sortedam Dossering

Alabama Social på Sortedam Dossering

Her skal du slutte aftenen med lækre drinks:

Bar Next Door på Sortedam Dossering

 

Poleret gadedreng med sans for service: Mød Mads, han er dobbelt restaurantchef

Poleret gadedreng med sans for service: Mød Mads, han er dobbelt restaurantchef

Bistro Royal på Kongens Nytorv og Steak Royal ved Rådhuspladsen hører til blandt Madklubbens mest eksklusive restauranter. Her koster retterne lidt mere, ligesom indretningen og placeringerne er i topklasse. Til at styre begge steder har vi et team bestående af to partnere, der står for de overordnede linjer, men kun én restaurantchef.

Navnet er Mads Gramkow, og vi satte ham i stævne til en snak om god service, fodboldafslapning og hvordan, man styrer hele to restauranter på én gang.

Vil du ikke starte med præsentere dig selv?

”Jamen jeg hedder Mads. Jeg bor på Nørrebro med min kæreste, Julie. Jeg er vokset op både i Nordvest og efterfølgende i Snekkersten. Så hvis jeg kort skal definere mig selv, er jeg nok lige dele gadedreng og poleret knægt fra Nordsjælland.”

Hvor mange år har du arbejdet i Madklubben?

”Puha, det er vel snart blevet til 4 år. Jeg startede på Madklubben Vesterbro, og rykkede derefter videre til Bistro Royal. Nu er Steak Royal så også kommet med på ansvarslisten her fra efteråret 2016.”

Ja, mange stamgæster kender dig jo som restaurantchef på Bistro Royal. Hvorfor skal du nu også være på Steak Royal?

”Fordi vi gerne vil overføre noget af den kultur og den hjemmefølelse, der er på Bistro Royal til Regnbuepladsen. Jeg har et fantastisk samarbejde med vores restaurantpartnere Nils Petter Bro og Lars Bertelsen. Vi forstår hinanden, har den samme tilgang til tingene og de samme ambitioner. Vi skal have skabt en stærkere forbindelse mellem de to restauranter. En styrket lighed i oplevelsen og kvaliteten og ikke kun i navnet.”

IMG_4572

Bliver Steak Royal så bare en ny Bistro Royal?

”Nej, slet ikke. Det er to forskellige restauranter, og selvfølgelig skal de også kunne adskilles. På Bistro Royal er der gang i den fra morgen til aften. Steak Royal er en mere eksklusiv aftenrestaurant. Det er stemningen på Steak Royal, vi for alvor skal arbejde med. Der skal være god energi på en mandag såvel som en lørdag. I weekenden må der gerne komme lidt mere smæk på – vi har jo en fed cocktailbar i kælderen, som er et oplagt pit stop inden byturen.

Kan du prøve at definere, hvad god service betyder for dig?

”God service er, når der bliver taget hånd om gæsten, før han eller hun selv når at spørge. At der automatisk ankommer en ny gaffel, når man har tabt den på gulvet. Derudover er god service for mig helt nede på jorden. Det handler om at møde folk i øjenhøjde. Jeg har ingen fine fornemmelser, og er ikke professionelt uddannet. Langt hen ad vejen handler det om, at folk bare skal hygge sig. Både gæsterne men også personalet. Jeg gør tingene, som jeg har det bedst med. Det virker. God service handler også om, at gæsterne skal føle, de får noget for pengene”

På Bistro Royal bruger i nogle gange hashtagget #WherEeverybodyKnowsYourName på de sociale medier. Hvad går det ud på? 

”Jamen det handler om, at vi prøver på at huske på, hvad folk kan lide, og hvad de bestiller. Jeg går meget op i at lære mine medarbejdere at spotte folk. Ikke at de skal være kendte eller VIP’s. På ingen måde. Det kan være hvem som helst. Men når man kommer igen og igen og bliver stamgæst, tror jeg på, at det giver meget at blive husket. At blive budt velkommen hjem.”

For mange vil det være en ordentlig mundfuld at stå i spidsen for én stor restaurant. Du skal klare det for to. Hvordan kommer det til at foregå?

”Jeg er jo stadigvæk ung og frisk!” griner Mads, mens han alligevel retter på brillerne som en mand med masser af livserfaring.” Og så har jeg heldigvis en meget forstående og sød kæreste. Jeg ser det ikke som, at jeg har to restauranter alene. Jeg ser mig selv som en del af et hold. Den gode chef for mig er ikke ham, der kommer ind fra tid til anden og påtaler alt muligt. Det handler om at skabe tillid og en respekt der gør, at medarbejderne selv får lyst til at tage vare på forretningen og udvikle stederne. Jeg skal udstikke kursen, men jeg får aldrig skibet i land uden et fantastisk hold på begge restauranter.”

Nu skal du også lige huske at slappe lidt af, så du ikke brænder ud. Hvordan kobler du bedst fra?

”Godt spørgsmål… det gør jeg nok med alt, der handler om fodbold. Det kan være podcasts, artikler eller i fjernsynet. Derudover er min kæreste og jeg gode til at holde mange små ferier. Det bliver ikke til mange fridage, men når der lige er en ledig weekend, smutter vi udenlands for at koble af og suge ny inspiration til os. Og så er jeg jo ikke bleg for en tur i byen med drengene. Det kan være godt til lige at få rystet arbejdspresset af sig.”

Klik på restaurantnavnene for at læse mere om Bistro Royal og Steak Royal.  

Søndagsåbent på alle restauranter den 9. oktober – og et særligt tilbud!

Søndagsåbent på alle restauranter den 9. oktober – og et særligt tilbud!

Normalt holder flere af restauranterne i vores Madklubben-familie hviledag om søndagen, men den 9. oktober kommer der andre boller på suppen. Her åbner alle vores spisesteder nemlig ekstraordinært op for at fejre ankomsten af de nye efterårsmenukort.

Du kan med andre ord vælge og vrage mellem 9 restauranter til en søndagsmiddag med familien eller vennerne – heriblandt altså også Madklubben Steak, Madklubben Bistro-de-Luxe, Steak Royal og Hanzō, som ellers normalt lukker dørene på ugens sidste dag.

Alabama Social har desuden lavet et særligt søndagstilbud, som kun gælder den 9. oktober. Her kan du få en 3-retters menu med hot wings, tykskårede spareribs og hvid chokoladebrownie til kun 200 kr. pr. snude. Snup tilbuddet ved at skrive ”Søndagsmenu” i kommentarfeltet, når du booker online til kl. 17:00, 17:30 eller 18:00.

Vi ses til søndagsmiddag på alle Madklubbens restauranter den 9. oktober!

Gæsterne har talt: 3 retter fra 300 kr. gælder nu hele Steak Royals menukort

Gæsterne har talt: 3 retter fra 300 kr. gælder nu hele Steak Royals menukort

Det er ikke mere end en uges tid siden, at vi fortalte om Steak Royals forsøg med at gøre en del af den vidtfavnende à la carte-menu til et ”vælg-3-retter-for-300-kroner-koncept”. Siden da har den positive respons været så eksplosiv, at vi har følt os nødsaget til at tage hele kortet op til revision.

Derfor præsenterer vi nu et spritnyt menukort i vores elegante og internationalt anlagte restaurant en spytklat fra Rådhuspladsen. (Det virker dog mere som om at træde indenfor i en chik spisesal i London eller New York, når døren går op til Steak Royal.)

Se det nye menukort hos Steak Royal her

På trods af de imponerende omgivelser kan du nu altså score en 3-retters ”bland-selv” menu inklusive en valgfri side order og sauce til hovedretten fra så lidt som 300 kr. Til gengæld er det ikke længere muligt kun at bestille en enkelt ret eller to – it’s all or nothing.

I klassisk Madklubben-stil er der naturligvis også mulighed for at tilkøbe ekstra hverdagsluksus i form af lidt dyrere udskæringer og råvarer. Men langt over halvdelen af alle retterne på kortet kan vælges uden at lægge en krone ekstra i tillæg. Det synes vi selv er lidt af et scoop!

Gå på opdagelse i en verden af tatar, fish tacos, lynstegt tun, saftige bøffer, bearnaise, friskfanget fisk, trøffelfritter, regnbueis og cheesecake i den fulde udgave af vores nye menukoncept lige her. Der er rift om pladserne på Steak Royal, så glem heller ej at booke bordet på forhånd.

3 retter for 300: Steak Royal gør populær og prisvenlig byg-selv-menu permanent

3 retter for 300: Steak Royal gør populær og prisvenlig byg-selv-menu permanent

I Madklubbens restaurantfamilie kan man både få hovedretter fra 100 kr., 3-retters menuer fra 200 kr. og ekstravagante forretter med hummer og deslige til priser, der overstiger prisen på en hel menu. Der er med andre ord mulighed for at skræddersy sin middag helt efter temperament, sult og pengepung.

Nogle restauranter ligger i et lidt lavere prisleje, mens andre tager en smule mere for maden. Det skyldes, at der her er gjort ekstra meget ud af indretningen, ligesom placeringerne på de bedste steder i byen bidrager til den øgede pris. Steak Royal ved Rådhuspladsen er et af de steder – en elegant, international restaurant i 2 etager proppet med lækkert design og raffinerede detaljer.

Siden åbningen i april 2016 har Steak Royal derfor hørt til blandt de lidt dyrere restauranter i Madklubbenfamilien. Der er skam også stadig rig mulighed for at gå bananas i råstegt humer til 275 kr. eller en côte-du-boeuf til deling for 500 bobs. Men nu kan du alle ugens dage også bygge din egen 3-retters menu til sympatiske 300 kr. pr. snude.

Idéen startede som et særligt opvarmningskoncept til Fredagsrock i Tivoli på den anden side af Rådhuspladsen. Men hurtigt kunne vi se, at idéen med 3 retter til en fast, god pris var så populær, at det nok var kløgtigt at gøre det til et fast indslag på kortet.

Indholdet på menuen til 300 kr. skifter i takt med sæsonen, men lige nu kan du vælge imellem:

Forret:

POLPO
dybstegt blæksprutte med citronmayo og estragon

-eller-

CHINESE CHICKEN WINGS
kyllingevinger med ´sticky glaze´ og forårsløg

Hovedret:

FLAT IRON STEAK
ca 200g serveres med fritter og béarnaisesauce steges medium/rare

-eller-

HELLEFLYNDER I TEMPURA
dybstegt helleflynder – lime – friterede kapers

Dessert:

REGNBUEIS
chokoladeis – hindbærsorbet – vaniljeis – marengs

Grib chancen og oplev en af Københavns smukkeste restauranter til en af byens smukkeste priser. Du kan gå på opdagelse i hele Steak Royals menukort her. Vi anbefaler varmt at booke bord på forhånd – især hvis du overvejer at invitere kæresten, konen, vennerne eller kollegaerne ud og spise fredag eller lørdag.

4 hjerter til Steak Royal i Politiken: ”Spændende og velsmagende kombinationer”

4 hjerter til Steak Royal i Politiken: ”Spændende og velsmagende kombinationer”

I dag blev spændingen udløst, da Politikens anmeldelse af vores yngste restaurant i familien ramte avisens sider. Vi har vidst, at den var på vej i et stykke tid – at der pludselig stod en pressefotograf og ville tage billeder af maden var trods alt lidt af et give away.

Anmelder Kristian Bang Foss tager læseren med på en poetisk og regnvåd rejse gennem et sommerkøbenhavn komplet med menneskemylder og indianermusik ved Rådhuspladsen. De urbane sanseindtryk bliver afløst gastronomiske oplevelser i form af fish taco, New York strip, vaffel med flødestuvede kantareller og cheese cake på Steak Royal.

Selv om der – ifølge anmelderen – forekommer enkelte svipsere blandt forretterne og side orders, er han stærkt positivt stemt over for både bøffen, svampevaflen og den sød/syrlige dessert. Den fulde artikel kun kan læses med et abonnement til Politiken.dk, men vi vover alligevel at bringe et par citater fra anmeldelsen her:

”Bøffen jeg fik til hovedret, en New York Strip, det vil sige et stykke kød med fedtkant skåret fra den midterste del af oksefileten, var besøget værd.”

”Jeg var blevet nysgerrig efter at prøve en belgisk vaffel med stegte kantareller og flødesovs, da det lød tilpas skørt. Smagsindtrykket viste sig at være en gribetang ned i erindringen: Jeg blev sat tilbage til barndommen på ødegården i Sverige, hvor jeg fik serveret ristet brød med smør og flødestuvede kantareller på, mens jeg sad på slagbænken i stuen.”

Som en skarp (og tegnefilmsglad) kokkeelev nævnte, minder beskrivelsen af vores kantarelvaffel næsten om den famøse scene fra Pixar’s ”Ratatouille”, hvor anmelderen Anton Ego får serveret en simpel ret, der sætter barndomsminderne i spil:

Vi takker for den flotte anmeldelse fra Politikens iByen-sektion. Skulle du selv være blevet fristet til et besøg på Regnbuepladsen, kan du tjekke hele Steak Royals menu ud her, samt booke bord nemt og hurtigt online.