Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Seneste nyt fra Steak Royal:


Guide: Her kan du se Sankt Hans-bål efter middagen

Guide: Her kan du se Sankt Hans-bål efter middagen

Torsdag den 23. juni står menuen atter på midsommervise, båltale og flammende fælleskab, når der tændes op til Sankt Hans på tværs af København. Vi har lavet en guide, så du kan finde et bål i gåafstand fra Madklubbens spisesteder og slutte middagen af på varmeste vis.

Indre By:

I historiske og maleriske Nyhavn tændes bålet på vandet kl. 22 med båltale kl. 21:45. Et fantastisk smukt sted at samles, idét bålet kan ses fra alle 3 sider af havneindløbet. Forinden kan du spise klassiske retter på Bistro Royal på Kongens Nytorv, moderne kogekunst med inspiration fra Frankrig og Norden til små penge på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade eller simple, italienske evergreens på Tony’s i Havnegade.

I frodige Ørstedsparken tæt på Nørreport Station er der også dømt flydende flammer, når der tændes op i Sankt Hans-bålet på søen tættest ved Israels plads kl. 22. Er du frisk på en lille gåtur på 5-10 minutter, er Ørstedsparken et oplagt mål, hvis du forinden har spist dig mæt i saftige bøffer på nyrenoverede Madklubben Steak i Pilestræde eller på den nyeste restaurant i familien: Elegante Steak Royal på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus.

Steak Royal ligger også tæt ved Tivoli, og er er du typen, der har årskort eller bare gerne spenderer lidt ekstra på indgang til den gamle have på grænsen mellem Indre By og Vesterbro, så står programmet på bål på Tivolisøen. Tivoligardens lurblæsere spiller bålet i gang kl. 21.30, og efterfølgende er der lysshow både kl. 22:15 og 22:45, når der kun er gløder tilbage.

Vesterbro:

I Enghaveparken står den på intet mindre end to bål: Et børnebål, som tændes kl. 18:00, og et voksenbål, som tændes kl. 21. Som opvarmning anbefaler vi en middag på Madklubben Vesterbro, hvor der fristes med prisvenlige smagsbaskere i urbane rammer. Gåturen til Enghaveplads tager ca. 10 minutter og kan tages langs Istedgades små fine butikker og caféer.

Nørrebro:

Blågårds Plads er der dømt vaskeægte stenbrostemning, når der – traditionen tro – tændes op i bålet kl. 21. Er du mere til flammer, der spejler sig i vand, er der hele to bål på programmet ved Søerne. Vores gode venner fra Kaffesalonen tænder op i deres ved Peblinge Dossering/Dronning Louises Bro kl. 22, mens Plejecentret Sølund nær Fredensbro stikker ild til brændet en anelse tidligere allerede kl. 20:45.

Uanset om du vil spadsere til bålfest på Blågårds Plads eller ved Søerne, er det oplagt at indtage aftensmaden på en af vores tre Nørrebro-restauranter langs Sortedam Dossering: Asiatiske Hanzō, italienske Gran Torino eller amerikanske Alabama Social. Skulle røgen og flammerne gøre dig tørstig, står vores cocktailpusher Bar Next Door naturligvis også klar med lækre drinks helt frem til midnat.

Madklubben ønsker dig og dine kære en dejlig Sankt Hans.

Her er vores team til Roskilde Festival 2016

Her er vores team til Roskilde Festival 2016

Med kun et par enkelte krydser på fraværslisten samledes teamet til Madklubbens kommende Roskilde-bod i går. Ja, du læste rigtigt. For første gang nogensinde drager Madklubben på Nordens største musikfestival, som rammer Dyrskuepladsen i Roskilde for 44. gang i slutningen af juni og starten af juli.

Her rykker vi ind i den såkaldte Food Court, som har til huse i en nedlagt kostald ved Gloria-scenen, der ligger midt mellem festivalens to største scener: Orange og Arena. I Food Court kan musikglade madører gå på opdagelse blandt hele 17 forskellige mindre madboder fra hele landet, og heriblandt altså også Madklubben. Under vores klassiske slogan ”Ærlighed smager bedst”, disker vi op med stor velsmag til små penge, og retterne byder endda på op i mod 90% økologi. Det endelige menukort afslører vi først i den kommende uge.

Vi har fået sat et stærkt hold til vores madbod på Roskilde Festival bestående af medarbejdere fra alle Madklubbens spisesteder i København. Her er både restaurantchefer, køkkenchefer, souschefer, tjenere, kokke, elever og venner af huset samlet i en skøn pærevælling af målrettede unge mennesker, der brænder for at levere det lækre produkt og den gode service. Desuden har vi hørt, at de også er ret gode til ølbowling, mudderdans og krammeuddeling. Vi burde med andre ord være dækket ind med det perfekte Roskilde-team.

Vi glæder os for vildt til at komme afsted, og hvis du skal på Roskilde Festival i år, kan du allerede nu begynde at glæde dig til at spise hos Madklubben i Food Court lige ved Gloria og Art Zone. Vi åbner onsdag den 29. juni kl. 17 og lukker først igen 4 dage senere, når musikken dør ud natten mellem lørdag den 2. og søndag den 3. juli.

Ugens frokostcraving: Pil-selv-rejer på Steak Royal

Ugens frokostcraving: Pil-selv-rejer på Steak Royal

Den første uge er gået med frokostservering på Madklubbens nyeste restaurant på Regnbuepladsen i hjertet af København. Solen har indhyllet gæsterne i sine varme stråler, mens vores dygtige kokke har sendt læssevis af retter ud ad klappen.

Selv om frokostmenuen både byder på burger, tatar og saftig bøf, er det en havfrisk omgang madlykke, vi vil anbefale denne gang: Steak Royals pil-selv-rejer. De store ”rosé crevettes” serveres talstærkt i en grøn marmorskål med et helt simpelt og helt rigtigt akkompagnement i form af lunt surdejsbrød og en syndig citronmayo med urter.

Den volumniøse omgang DIY skaldyr står i bare 100 kr., og dermed er der lagt op til stor frokostsmag til små penge. Kom forbi Regnbuepladsen og spis frokost med Rådhusklokkerne bimlende om ørerne, og vær blandt de første til at smække popoen i vores spritnye ”Luxembourg”-stole, som sender tankerne mod Paris.

Du kan gå på opdagelse i hele Steak Royals menukort her, og skulle du føle dig fristet, kan et bord nemt og hurtigt bookes online her.

Frokostsæsonen rammer Regnbuepladsen den 1. juni

Frokostsæsonen rammer Regnbuepladsen den 1. juni

I århundreder har folk gået rundt og troet, at der gemte sig en krukke med guld for enden af regnbuen. På under 2 måneder har vores nyeste restaurant, Steak Royal, dog vist, at der var tale om noget endnu bedre: Store bøffer, friske fisk og tørstslukkende cocktails i lange baner. Nu gør de dygtige kokke og tjenere klar til at forlænge arbejdsdagene, når der åbnes for frokostservering fra onsdag den 1. juni.

Her vil Steak Royals spritnye udendørsservering også være på plads med flaskegrønne ”Luxembourg”-stole, caféborde i marmorlook og store parasoller fra vores gode venner hos Veuve Clicquot. Der bliver med andre ord tale om et udendørsområde, der sender tankerne mod Paris, selv om vi befinder os midt på Regnbuepladsen med Rådhusklokkerne bimlende om ørerne og solen (forhåbentlig) skinnende fra en skyfri himmel.  Skulle alle pladser udenfor være optaget eller plaget af sommerregn, er der selvfølgelig også mulighed for at indtage de nye frokostretter i den smukke restaurant.

Læs også: Politiken: “Steak Royal er en restaurant, du skal kende!”

Uanset hvad, kan du glæde dig til et væld af bistro- og pubklassikere i selskab med håndplukkede retter fra aftenmenuen. Det gælder for eksempel vores fish tacos med pankofriteret torskeryg, der kan deles som snacks i et sæt à 2 eller 4 styk. På den panerede fiskefront finder du også en syndig omgang fish ’n’ chips komplet med sprøde fritter og hjemmerørt tatarsauce.

IMG_2959

Frisk på kød? Så er der frit valg mellem en cheeseburger med monterey jack-ost, dill pickles og vores hemmelige burgerdressing, rørt tatar med estragon og trøffel, samt en 250 grams frokostbøf af oksemørbrad med bearnaise og salat på siden. Ja tak!

FullSizeRender

Apropos salater, kan enhver grøntsags-elsker få frokostlykken at smage i form af cæsarsalat med grillet fransk landkylling, ”Caprese Royal” med cremet burrata-mozzarella og modne sommertomater eller en kølig gazpacho med mandler og melon.

FullSizeRender-2

Kan du undgå at høre om de sidste retter uden at blive helt igennem gammelsulten? Vi satser, for vi kan ikke undgå at fremhæve en stor skål med pil-selv-rejer, som ganske simpelt og sommerligt serveres med citronmayo og surdejsbrød. Ligeså er de hvide asparges med håndpillede rejer, ramsløg og cremet hollandaise en favorit, som flere vil kunne genkende fra aftenmenuen.

FullSizeRender-1

Du kan gå på opdagelse i hele Steak Royals frokostmenu her. Vi anbefaler varmt at booke bord på forhånd, men vi minder om, at udendørspolitikken er som på Madklubbens øvrige restauranter: Bordene ude på brostenene ryger efter først-til-mølle-princippet og kan ikke loves bort i forbindelse med en reservation.

Vi ses til sommer, sol og smagfuld frokoststemning på Regnbuepladsen fra tirsdag til lørdag kl. 11:30-16:00.

Ugens craving: Regnbueis fra Steak Royal

Ugens craving: Regnbueis fra Steak Royal

Få desserter formår på én gang at være så udskældte og elskede som regnbueisen. Den er barndomsmindet fra familiefesten, genvejen fra frostdisken i supermarkedet og øjestenen med papvafler på toppen. På Steak Royal er den også en hyldest til vores adresse på Regnbuepladsen: Et sted navngivet efter en mangfoldig kamp for accept på tværs af den seksuelle farveskala.

Steak Royals regnbueis laves fra bunden med kærlighed og gode råvarer. Den velkendte tricolore udgøres af en chokoladeiscreme med stykker af Valrhona-choklade, Madagascar-vaniljeis og en syrlig hindbærsorbet. På toppen flamberes en kuppel af lyserød marengs, inden den toppes af med rød skovsyre. Den perfekte kombination af sødt og syrligt!

Signaturdesserten på Steak Royal koster en flad 50’er. Gå på opdagelse i hele restaurantens menukort her, og husk at booke bord på forhånd, når trangen til store bøffer, friske fisk og – ikke mindst – regnbueis melder sig.

IMG_2666

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

I dag udkom gadefestivalen Distortions store oversigt over festerne på Nørrebro og Vesterbro i starten af juni. Hos Madklubben er vi stolte over at være en del af det officielle streethost-program i form af Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party.

Der bliver tale om et madelskende loungeområde skabt af vores amerikanske Nørrebro-restaurant, Alabama Social, som rykker ud på græsarealet på hjørnet af Dronning Louises Bro og Sortedam Dossering. Med fried chicken og homemade chili på menuen, stars and stripes-faner dinglende mellem træerne og saftige soul- og r’n’b-toner tilsat en knivspids elektronisk lyd bliver vores picnic party et uundgåeligt stop på Nørrebroruten onsdag den 1. juni.

Distortion-gængere i alle aldre vil kunne tage et break fra stenbroens store gadefestbrag med en bid mad, søudsigt og græs under bagdelen. Bag DJ-pulten står soul-eksperten Frederick Lehmann Franck, som spiller op allerede fra kl. 16. Han efterfølges af DJ-vennerne Emil Petterson og Frederik Nielsen, mens aftenen lukkes ned med sprøde beats signeret af MAGNA og Sven Francisco (Rust) fra kl. 20 til 22.

Klik ”deltag” på det officielle Facebook-event, og bliv opdateret på seneste nyt fra Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party. Her vil du kunne finde priser, praktisk information og masser af lækre stemningsbilleder. Glem heller ikke at støtte Distortions arbejde med at skabe liv og uforglemmelige fester i byens rum ved at købe et gadearmbånd her.

Vi ses til Distortion på Dronning Louises Bro onsdag den 1. juni fra kl. 16 til 22!

Wauw! Bistro Royal er nomineret til Byens Bedste Morgenmad

Wauw! Bistro Royal er nomineret til Byens Bedste Morgenmad

Vores dejlige personale på Bistro Royal har svært ved at få armene ned i disse dage, og det er der ikke noget at sige til. Restauranten på Kongens Nytorv er nemlig en af de 5 finalister, der kæmper om titlen som Byens Bedste Brunch/Morgenmad 2016 ved Alt Om Københavns årlige prisuddeling.

Vi lancerede morgenmadskonceptet på Bistro Royal sidste efterår, og siden da er succesen rullet derudaf som en lavine lavet af røræg med friskhøvlet trøffel på toppen. Morgenmenuen byder på forkomponerede ”combos”, hvoraf den ene er signeret af Sara Jin Smidt kendt fra sundhedsbloggen Healthy Skinny Bitch. Herudover kan du gå på opdagelse i et væld af mere eller mindre dekadente småretter, som du selv sammensætter på kryds og tværs – blandt andet en vanvittig populær avocadomad med smilende æg på toppen.

Den store afstemning er allerede i gang, og vi håber, at du vil hjælpe os helt til tops ved at stemme med:

Vi krydser fingre, croissanter og baconstykker for, at Bistro Royal ender øverst på sejrsskamlen, når Byens Bedste-priserne uddeles den 11. juni i år. Indtil da opfordrer vi alle til svinge forbi Kongens Nytorv og teste morgenmaden på egen hånd. Herlighederne serveres mandag til fredag fra kl. 8-11.

Kære mor, vil du med ud og spise?

Kære mor, vil du med ud og spise?

Søndag den 8. maj er det Mors Dag. Har du husket gaven? Hvorfor ikke give mor et afbræk fra hverdagen og invitere hende med på en af vores 9 restauranter i København? Med mindre hun da er typen, der hellere vil indfri sit gavekort i cocktails på Bar Next Door.

Med et print-selv-gavekort til Madklubbens spisesteder og barer kan du hurtigt og nemt give en madglad gave videre til verdens dejligste mor. Der er desuden gode chancer for, at hun bliver så glad, at hun ender med at invitere sit yndlingsbarn med. Win win!

Gavekortet er lige til at lægge i en kuvert, og det gælder i de næste tre år. Så har mutti også god tid til at beslutte sig for, om det skal for eksempel skal benyttes på uforlignelig asiatisk gastronomi på Hanzō, elegante serveringer på Madklubben Bistro-de-Luxe eller en saftig bøf på Madklubben Steak eller Steak Royal. Fælles for alle vores restauranter er, at der serveres god mad til ulamindelig sympatiske priser – så behøver du ikke sprænge banken, bare fordi mor skal luftes.

Vil du ud og spise på selve Mors Dag? Så har både Bistro Royal, Madklubben Vesterbro, Gran Torino, Alabama Social og Tony’s søndagsåbent den 8. maj. Find en oversigt over alle vores restauranter her, hvor du også hurtigt og nemt kan booke bord online.

Madklubben – (k)ærlighed smager bedst!

Anmeldelse: ”En royal oplevelse på Regnbuepladsen”

Anmeldelse: ”En royal oplevelse på Regnbuepladsen”

Med under en måned på bagen, har vores nyeste restaurant, Steak Royal, allerede solet sig i spotlyset fra en lang række medier. Både Berlingskes AOK-guide og Politikens Ibyen-sektion mener, at restauranten er et sted, du bør kende, ligesom de anerkendte bloggere Mira Arkin og Nicolai Klingenberg begge roser Steak Royals indretning og madlavning. Nu har endnu en stemme så meldt sig i koret, og den spænder over alle regnbuens farver.

XQ28.dk er nemlig et medie, der guider bøsser, lesbiske, biseksuelle og transseksuelle til de bedste oplevelser, den danske hovedstad har at byde på. Derfor er vi også ekstra stolte over, at deres anmelder tager så flot imod Steak Royal, der netop ligger på en plads opkaldt efter kampen for seksuel og kønsmæssig mangfoldighed og accept.

Under overskriften ”En royal oplevelse på Regnbuepladsen” beskriver anmelderen blandt andet den stilfulde indretning i stueetagen, som dog blegner i forhold til spisesalen i kælderen, der får ham til at tabe kæben: ”Her møder man et kæmpe, top-tjekket lokale, hvor man kan sidde privat, og hvor akustikken er perfekt. Det mest imponerende er dog, at man i en (engang) så kedelig og udfordrende kælder uden vinduer kan ende med at føle sig som en del af en eksklusiv klub.”

Det er dog ikke kun indretningen, der opfattes som værende af international kaliber. Også i menukortet fanger XQ28’s anmelder det globale udsyn, der ligger til grund for Steak Royals køkken: ”Steak Royal har et koncept, man ofte møder i New York. De følger en model, hvor målet ikke er slavisk at følge ét tema på madfronten. Målet er derimod at tilgodese alles behov og ønsker med mad af høj kvalitet til alle typer gæster. Jeg synes egentlig, det er et meget sympatisk koncept, og jeg er glad for endelig at se det udbredt til København.”

Den spritnye anmeldelse er rig på ord, og hvis du er nysgerrig på at gå i XQ28’s fodspor, kan du her læse dig igennem bedømmelsen af hver enkelt ret og drikkevare, de fik serveret på aftenen. Det gælder blandt andet vores fish tacos, rib eye, pighvar og regnbueis. Vi takker for de flotte ord og den grundige anmeldelse, som slutter med en anbefaling af karat:

”Steak Royal har mine varmeste anbefalinger. Jeg synes, at spisemiljøet er rasende flot, og med en mad af denne kaliber, har jeg svært ved at forestille mig, at en gæst nogensinde vil kunne gå derfra med en dårlig oplevelse.”

Tjek hele menukortet fra Steak Royal her, og glem ikke at booke bord på forhånd.

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

På Madklubben donerer vi gavekort, middage og støttekroner til en lang række små og store velgørenhedsprojekter. Som en kollega sagde en dag, da vi diskuterede dating-klichéer på kontoret: ”Der mangler bare et K i vores slogan: (K)ærlighed smager bedst.” Det klinger i virkeligheden ret godt, og hvis vi kan bidrage til gode formål gennem det, vi gør bedst, er vi altid klar på at teste nye velgørenhedsveje.

Det har vi netop gjort gennem et spritnyt samarbejde med webshoppen Odendo.dk, som sætter produkter og gavekort på auktion. Halvdelen af hammerslaget går i sidste ende til et godt formål, og Madklubbens første modtager bliver foreningen Familier med kræftramte børn.

Lige nu kan du byde på et gavekort på 1.000 kr. til valgfri brug på alle vores 10 steder i København. Auktionen på det første gavekort fortsætter frem til og med på mandag, og herefter vil der blive udbudt et nyt gavekort hver femte dag. Alt i alt er der tale om en auktionsperiode på 25 dage, hvor du vil have mulighed for at byde på i alt 5 gavekort til Madklubbens univers af budgetvenlige spisesteder og barer.

Vi opfordrer alle til at gå ind på Odendo og afgive et bud. Hvem ved – måske ender du med at spise til spotpris samtidig med, at du støtter et godt formål? Det må da være definitionen af en win-win situation.

Til virksomheder - FB cover