Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Seneste nyt fra Steak Royal:


Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Lørdag den 23. april gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager. Vi har holdt forårsoprydning på alle vores restauranter, og især Madklubben Steak disker op med en ordentlig lastfuld møbler og service, da bøfhuset i Pilestræde netop er stævnet ud på en gennemgribende renoveringsrejse.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på ikoniske designklassikere som Børge Mogensens ”Folkestol” i den polstrede udgave, som kaldes “3236-stolen”, Hans J. Wegners ”Y-stol” og den populære “DSR-skalstol” i farvestrålende plast skabt af Charles og Ray Eames. Hertil kommer barstole fra Artek, Børge Mogensens “Søborg-stole” og mange andre lækre designs – lige til at smække måsen i.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. Mangler du godt grej til køkkenet, kan du finde skærebrætter i flere størrelser og udformninger, kokkeknive, stegegafler og meget andet godt. Pep middagsbordet op med en bestikholder fra Le Creuset, eller scor i stedet et salt- og pebersæt, en skål eller en kande fra det kendte, franske mærke.

De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Du kan gå på opdagelse i flere billeder nedenfor, som blot er et udpluk af det udvalg, der venter på lørdag. Vi ses til loppehygge i Madklubbens lokaler på Værnedamsvej.

Hvad: Madklubbens designloppemarked
Hvornår: Lørdag den 23. pril 2016 kl. 12-16
Hvor: Værnedamsvej 14, 1619 København V
Hvordan: Først til mølle. Betaling med kontanter og Dankort. Køb skal tages med øjeblikkeligt og kan ikke opbevares eller sættes til side.

IMG_2181 IMG_2183 IMG_2184 IMG_2186 IMG_2187 IMG_2190 IMG_2194 IMG_2195 IMG_2200 IMG_2207 IMG_2209 IMG_2210

Før og efter: Se Steak Royals vilde forvandling i billeder

Før og efter: Se Steak Royals vilde forvandling i billeder

I december 2015 overtog vi de lokaler på Regnbuepladsen i hjertet af København, som nu huser vores spritnye restaurant, Steak Royal. Selv om drømmen om et internationalt spisested i den absolut elegante ende stod klar fra starten, var der lang vej til målet. De to etager havde tidligere huset en all-you-can-eat-restaurant, en café, der aldrig åbnede, et homodiskotek og senest et fusionskoncept, der både bød på mad i stuen og fest i kælderen.

Med andre ord var der nok at tage fat på, før idéen om Steak Royal for alvor kunne folde sig ud med høje lofter, kig til køkkenet og en overdådig spisesal i den førhen så dunkle kælderklub. Gå på opdagelse i billederne længere nede på siden, og se den store forvandling

Tjek også: Se de bedste instagrams fra generalprøven på Steak Royal

Steak Royal holder åbent tirsdag til lørdag aften. Tjek menukortet ud her, og glem ikke at bestille bord på forhånd, hvis du planlægger et visit. Der er nemlig rift om pladserne under regnbuen.

Kælderen:

Dansepodier og stripperstænger er røget i containeren til fordel for en elegant spisesal, der understreger det internationale format på Steak Royal. I baggrunden ses en række semi-private spisebåse, som er blevet etableret mellem de bærende betonsøjler i bygningens fundament.

Før efter kælder 1

Stuen:

Den BH-klædte guldadonis måtte lade livet, da vi besluttede at rykke hele trappehullet, så der i stedet blev plads til borde langs vinduerne ud mod Regnbuepladsen. I baggrunden skimtes den store glasindsats, som giver gæsterne mulighed for at følge med i kokkenes arbejde. Lofthøjden er øget med op til 1,5 meter som følge af en ny ventilationsløsning.

Stuen 1

Kælderen:

Det kræver store armbevægelser at forvandle et vidstrakt dansegulv til et hyggeligt spisemiljø. Vi har derfor fyldt pladsen ud med sofarækker og skillekonstruktioner i træ, der skaber mindre og mere intime rum i den store kælder.

Før efter kælder 2

I alt er der plads til over 200 gæster på samme tid, når både stue og kælder på Steak Royal er fyldt. Når sommeren kommer, vil det antal stige betydeligt, idet vores gæster også vil kunne indtage deres måltid på den brostensbelagte Regnbueplads med Københavns Rådhus som genbo.

 

Politiken: Steak Royal er en restaurant, du skal kende

Politiken: Steak Royal er en restaurant, du skal kende

Dårlig nok har vi fået dækket op på de hvide marmorborde og pudset bøfferne af, før der ligger en anbefaling af karat klar fra en af kongerigets største aviser. Politikens kulturguide iByen har nemlig taget Steak Royal med i deres spritnye vejviser til københavnske restauranter, du bør kende. Det er endda to flotte billeder af vores nye restaurant, der pryder toppen af artiklen.

Journalisten har bidt mærke i det internationale udsyn, vi præsenterer på Madklubbens nyeste familiemedlem på Regnbuepladsen: ”Du kan selvfølgelig sætte tænderne i en god bøf, men du kan også afprøve nordafrikansk marinade, asiatisk krabbe med soya og ingefær, italienske forretter og sydamerikanske fish tacos.”

Se billederne: AOK fulgte de sidste forberedelser på Steak Royal

Selv om det globale islæt måske kan forvirre nogle, har iByen heldigvis fanget meningen i galskaben. Der skal nemlig være noget for alle på menukortet, da Steak Royal ligger i en del af byen, som besøges af turister i hobetal:

”Det lyder umiddelbart noget skizofrent, men det er vist også meningen. Restauranten er nemlig især rettet mod besøgende fra alle verdens lande, som vil have nemt ved at finde det nye sted tæt ved Rådhuspladsen,” skriver iByen og slutter af med en bemærkning om de økonomiske konsekvenser af et besøg på Steak Royal:

”…priserne er, ligesom de øvrige af Madklubbens etablissementer, holdt nede.”

Vi glæder os over de flotte ord fra Politiken. Er du blevet fristet til selv at kigge forbi? Så gør dig selv en tjeneste, og gå på opdagelse i hele Steak Royals menukort. Skulle fristelsen blive så stor, at du simpelthen er nødt til at booke bord, klares det også nemt og hurtigt online her.

Se de bedste instagrams fra testmiddagene på Steak Royal

Se de bedste instagrams fra testmiddagene på Steak Royal

Screenshot: #steakroyal på Instagram

Tirsdag den 5. april slår vi dørene op til Madklubbens nyeste familiemedlem, Steak Royal, som holder til på Regnbuepladsen lige over for Københavns Rådhus. Men allerede i den forgangne weekend stod den på tre testmiddage for en lang række prøvekaniner i form af vores ansatte og gode venner af huset.

Tjek også: AOK følger de sidste forberedelser på Steak Royal i flot billedserie

Her fik de mulighed for at gå på opdagelse i indretningens mange eksklusive detaljer, og ikke mindst det omfattende menukort. Vi brugte desuden testmiddagene til at få ærlig feedback omkring konceptet, inden det for alvor går løs med den officielle åbning. Heldigvis var der langt mere ros end ris på programmet (pyha!), og en lang række gæster valgte at dele deres oplevelser på Instagram.

Vi har samlet nogle af de mest populære billeder fra #steakroyal, så du kan blive inspireret af stemningen fra restauranten. Hvem ved – måske får du endda selv lyst til at booke bord på Madklubbens nye, internationale bøfhus? I så fald glæder vi os til at byde dig velkommen.

OMG – The glass is empty … (But NOT for long-) #madklubben #steakroyal

Et billede slået op af Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) den

It’s always a good time for lobster! 😊 #steakroyal #test #dinner #prøvemiddag #lobster #hummer

Et billede slået op af Ann Lind Andersen (@annlindandersen) den

A very delicious dinner at Steak Royal #steakroyal #madklubben 🍷🍴

Et billede slået op af Frederikke Kjær Wærens (@frederikkewaerens) den

Det her. Det er perfekt! 👌 #steak #bearnaise #steakroyal #madklubben

Et billede slået op af Pernille Melsted (@pernillemelsted) den

Alle desserter, tak 👌🏼🍓🍦 #steakroyal #desserter #piger ❤️

Et billede slået op af Sigrid Emborg (@sigridemborg) den

Mint tiles & marble tables 👌🏼🌿🍴 #newspot #steakroyal #FoodBeforeFashionInCopenhagen @madklubben

Et billede slået op af Mie Juel / Food Before Fashion (@mie_juel) den

Thursday treat!! 🐟🐙🐮 @madklubben #PreOpening #SteakRoyal #Madklubben

Et billede slået op af Laura Lawaetz ELLE StyleJunkie (@lauralawaetz) den

De tre musketerer 🍾😄 @signe_heindorf @traveljunkiedk Håber du blir slagtet @pernillesdaily 🔪😜 #steakroyal

Et billede slået op af MASCHA VANG 🇩🇰 Blogger 💋 Mor🎈 (@maschavang) den

Stor billedserie: Kom med inden for på Steak Royal

Stor billedserie: Kom med inden for på Steak Royal

Foto: Rasmus Kramer Schou, AOK.dk

Berlingskes byguide Alt om København – i daglig tale AOK – har som de første fået lov til at tage et smugkig på vores nye, store restaurantsatsning, mens vi går og går og kæler for de sidste detaljer op til åbningen. Det er der kommet en stor billedserie ud af, som når godt rundt i krogene på Madklubbens restaurant nummer 9 i København.

I billedserien kan du blandt andet få et indtryk af indretningen på Steak Royal, som byder på Børge Mogensen-stole, hvide marmorborde og støvgrønne klinker på væggene. Mange har i løbet af de seneste måneder spurgt os, hvad vi dog ville stille op med den dunkle kælder, der tidligere husede en natklub. Få syn for sagen, når AOK’s restaurantredaktør, Rasmus Kramer Schou, knipser løs både oppe og nede på vores nye spisested.

Steak Royal åbner tirsdag den 5. april, og allerede nu kan du se menukortet og booke bord. Godt nok har vi over 200 pladser til rådighed, men der er allerede ved at blive fyldt godt op i de første par uger. Så kom og spis med – vi glæder os til at byde dig velkommen på Madklubbens nye, royale bøfhus lige over for Københavns Rådhus.

I de kommende dage holder vi en række testmiddage for vores venner af huset. Følg med, når kendte danskere og vores dejlige ansatte deler deres første indtryk af restauranten på Instagram via #steakroyal.

Nu kan du se menukortet og booke bord på Steak Royal

Nu kan du se menukortet og booke bord på Steak Royal

Forventningerne har været tårnhøje, siden vi i december sidste år annoncerede Madklubbens kommende restaurant på Regnbuepladsen i hjertet af København. Brølende bøfelskere har kimet os ned og en lang række medier har skrevet side op og side ned – senest Alt Om København, der har sat Steak Royal på listen over de restaurantåbninger, man bør glæde sig allermest til.  

Snart sker det. Tirsdag den 5. april slår Steak Royal dørene op lige over for Københavns Rådhus, og dermed sættes der punktum for flere måneders renovering, forberedelser og forventninger. Til gengæld er det kun startskuddet på et helt nyt kapitel for Madklubben, der med Steak Royal udvider familien med et bøfhus, der ikke er bange for globaliseringens indtog.

Det bærer det spritnye menukort præg af med sit verdensomspændende udsyn. Her kan du både få klassisk bearnaise og fritter til din bøf, men du kan også få nordafrikanske marinade på dine broccoli, asiatisk krabbe med soya og ingefær, italienske forretter og en sydamerikansk fish taco. Stilforvirring? Næh, vi synes bare, at der skal være plads til at vælge lige præcis det, man har lyst til. Det internationale tilsnit skyldes ikke mindst restaurantens placering tæt på Rådhuspladsen og Strøget. Her færdes borgere og besøgende fra alle verdens lande, og i stedet for spille på en enkelt tangent har vi valgt at servere stor velsmag til fair priser fra hele toneregistret.

Vi har nu åbnet for bordbestillinger på Steak Royal, så det er bare med at komme til tasterne, hvis du vil opleve hovedstadens nye og mest elegante steakhouse i to etager komplet med cocktailbar og åbent køkken. Du kan læse mere om indretningen af restauranten her, og glem ikke at følge med i de sidste, hæsblæsende forberedelser på Steak Royals Facebook-side og Madklubbens Instagramprofil.

Vi ses på Regnbuepladsen fra den 5. april.

Interview: Sådan kommer Steak Royal til at lyde

Interview: Sådan kommer Steak Royal til at lyde

I starten af april slår vores længe ventede restaurant på Regnbuepladsen lige ved Københavns Rådhus dørene op. Vi har allerede fortalt vidt og bredt om, hvordan Steak Royal kommer til at se ud, og hvad menuen skal byde på. Men nu vil vi også løfte sløret for, hvordan Madklubbens nye, elegante steakhouse kommer til at… lyde!

Vi tog en snak med den anerkendte, danske DJ, Flip, som står for soundtracket til din kommende middag på Steak Royal.

Mange i det københavnske natteliv ved udmærket hvem Flip er. Men vil du alligevel ikke introducere dig selv?

”Jo, meget gerne. Mit navn er Christopher, men de fleste kender mig bare som Flip. Jeg er 33 år, arbejder som DJ og lyddesigner, producerer min egen musik og spiller primært større events, fester og modeshows i Danmark. Jeg sammensætter lyd og soundtracks til alt fra modehuse til messer og firmaer, og er så heldig jeg – takket være min hobby og største passion – får lov at rejse rigtig meget og møde en masse spændende mennesker.”

Er der stor forskel på at sætte musik til et modeshow og en restaurant?

”Det må man sige ja til!”, siger Flip og griner: ”Man kan sætte lyd til både en bøf og en kjole, men i mit hoved lyder de jo helt forskelligt. Når jeg arbejder med feks. modeshows, bliver jeg ofte inspireret af farver, billeder eller tendenser; jeg prøver at fortolke en designers tanker bag eller plukke hans/hendes hjerne for, hvilke tanker der har ligget bag en kollektion. Med en restaurant er det i stedet omgivelserne, indretning og det kulinariske koncept, der dikterer retningen.”

Hvordan lyder en god bøf så?

”Haha. Det er sgu et godt spørgsmål. Klassisk, fyldig, varm.”

Spøg til side, hvad har inspireret dig i arbejdet med at lave den perfekte lydside til Steak Royal?

”Som sagt er jeg meget inspireret af interiøret. Det bliver en elegant restaurant, som trækker på klassisk stil. Jeg har taget udgangspunkt i min fortolkning af et engelsk bibliotek. Det skal være lyden af gamle dage på nye flasker; fortiden i nutiden. Du kan sagtens høre et nummer fra 1940 efterfulgt af et fra 1978 og et fra i går.”

Kan du komme med nogle eksempler?

”Jamen, for eksempel har jeg taget udgangspunkt i en masse mere rolige jazz og soul numre samt nye helt langsomme house og downbeat tracks. Generelt ikke noget folk vil kunne genkende særligt meget, men det vil stadig føles rart og ikke stikke alt for meget ud i forhold til, at en god middag handler om nydelse og afslapning – det bliver et tykt og tungt lydtapet. Lyd bernaise! Ha ha. Jeg kommer desuden til at adskille stilen fra hverdage til weekend, og fredag og lørdag må der gerne kunne skrues en del op for tempoet, uden at der går helt abefest i den.”

Hvad er det vigtigste at huske på, når man sætter lyd til en restaurant?

”Det er vigtigt at huske på, at det at gå ud og spise er en helhedsoplevelse. Kan den rigtige musik få en steak til at smage bedre? Ja, det tror jeg faktisk. Når du spiser ude nu om dage, er det ikke kun for madens skyld. Det er for hele oplevelsens skyld. Det må jo også meget gerne se pænt ud på tallerkenen. Danskerne er blevet bedre til at lægge mærke til, om der er kælet for detaljerne. Og for mig handler det der overskud fra restaurantens side om detaljer, som ikke umiddelbart springer i øjnene. Måske er lidt underspillede men stadig gennemtænkte. Det er gerne først halvvejs inde i middagen, du lægger mærke til, at musikken virkelig klæder omgivelserne og passer godt til, hvordan du har det.”

Og hvilken følelse skal den opdagelse så helst afføde hos gæsterne?

”En varm følelse. En fornemmelse af behag og fuldkommenhed.”

Steak Royal åbner på Regnbuepladsen 3-5 i starten af april 2016. Du kan læse mere om tankerne bag restauranten her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du kan høre mere til Flip på www.soundcloud.com/flip og www.mixcloud.com/flipflipflip

Kan du sælge velsmagende oplevelser for Madklubbens restauranter?

Kan du sælge velsmagende oplevelser for Madklubbens restauranter?

Har du en passion for gode restaurantoplevelser? Og er du sælger i sjælen og helt ud til fingerspidserne? Så er det dig, vi har brug for hos Madklubbens familie af restauranter. Vi søger en dynamisk og passioneret sælger, der både forstår vores gæsters behov, samt de muligheder vi kan tilbyde gæsterne i vores restauranter.

Du får et job i en virksomhed, der er i konstant vækst og udvikling. Konceptet er klart, medarbejderne unge og dedikerede, og ledelsen giver frihed til at udfolde det ansvar, vi forventer, du tager på dig.

Om jobbet:

Jobbet består af proaktivt/opsøgende salg af selskabsarrangementer til virksomheder, organisationer, incoming bureauer mm. for såvel tidligere som nye gæster. Dette vil foregå både telefonisk, via mail og til tider via møder med potentielle gæster på de forskellige restauranter.

Udover salgsopgaver vil der også være konkrete bookingopgaver, der skal udføres på vores bookingkontor i samarbejde med dine kollegaer i bookingafdelingen.

Der ligger en stærk kultur og passion for god mad og ærlig kommunikation i Madklubbens univers. Den skal du kunne identificere dig med, tage på dig og bære videre rundt i hele organisationen. Samtidig har restauranterne hver deres udtryk, som du skal sætte dig ind i og formidle til vores gæster.

Om dig:

Vi leder efter en kollega, der kan sige ja til følgende punkter:

  • Du ånder og lever for dit salgsarbejde og forstår det i praksis og teori.
  • Du er en dygtig formidler.
  • Du er selvkørende og initiativrig.
  • Du har let ved at skabe relationer og vinde tillid.
  • Du har erfaring fra lignende stilling.
  • Du har erfaring fra et servicefag, gerne fra restaurationsbranchen.
  • Du er fleksibel.

Søg jobbet:

Lyder jobbet spændende, og er du frisk på udfordringen med at opbygge en endnu større berøringsflade for Madklubbens travle organisation med masser af glade medarbejdere og gæster, så send din ansøgning og CV til sine@madklubben.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål omkring jobbet, så ring gerne til HR-chef Pernille Larsen på 2620 4662 eller Salgs- og servicechef Sine på 2622 2610.

  • Jobbet er en fuldtidsstilling.
  • Arbejdstiden er primært i dagstimerne i hverdagene, men der vil også være aftenarbejde.
  • Startdato: Snarest.
  • Løn efter kvalifikationer.

 

 

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Hvordan opstod Madklubben? Er vi i krig med Cofoco? Og er der et særligt iværksætterpulver i drikkevandet i Sønderjylland? Det er bare nogle af emnerne, som tages op i et stort anlagt dobbeltinterview i denne måneds udgave af livsstilsmagasinet Euroman.

Her har journalist Thomas Hebsgaard sat Madklubbens indehaver og karismatiske primus motor, Anders Aagaard, i stævne sammen med Cofoco’s førstestyrmand, Torben Klitbo. Som mange madglade danskere ved, var de to gæve sønderjyder i sin tid fælles om at starte Cofoco. Men arbejdsglæde blev til arbejdslede, venskaber blev brudt og de gik hver til sit.

Læs også: Vi åbner Steak Royal til marts

Men er de to overhovedet stadig sure på hinanden? Og hvordan har de hver især fået skabt en kulinarisk succes med fokus på stor smag til små priser? Det og meget mere kan du få svaret på i Euroman-interviewet, som både kan læses online og i den trykte udgave af magasinet. Vi kan afsløre, at interviewet (heldigvis) i langt højere grad handler om to visionære mænds restaurantsucceser end om deres indbyrdes og, tør man sige “forældede”, fejder.

Hvis du er nysgerrig efter at lære manden bag Madklubben bedre at kende, og se, hvor godt det egentlig går for vores 8 restauranter og ene cocktailbar, så er det bare med at stryge ned i bladkiosken eller klikke her sporenstregs.

Advarsel: Akut appetit kan indtræffe ved læsning. Vi anbefaler en udflugt til et af vores populære spisesteder som modgift.

Nytilkommeren er døbt: Glæd dig til at spise på Steak Royal fra marts

Nytilkommeren er døbt: Glæd dig til at spise på Steak Royal fra marts

I december måned kunne vi løfte sløret for, at Madklubben rykker ind på Regnbuepladsen i hjertet af København. Nu er navnet og konceptet på plads, og vi kan dermed sige, at vi glæder os inderligt til at byde velkommen på Steak Roya ultimo marts/primo april.

Steak Royal bliver en saftig forlængelse af vores populære univers fra Bistro Royal på Kongens Nytorv. Med en af byens bedste placeringer midt på Regnbuepladsen, Rådhuset som genbo og de charmerende stræder i ryggen, skal Steak Royal være en elegant og klassisk restaurant med kant.

Saftige steaks og kølige cocktails

Hovedrollen spilles af  gode bøffer, hvortil du vil kunne vælge forretter og sideorders med rødder i hele verden. Præcis som alverdens nationaliteter færdes på Rådhuspladsen ved Strøgets udmunding, vil vi afspejle globale tendenser med et stærkt fokus på stor velsmag til fair priser.

Måske skal der nordafrikansk tilbehør til din steak? Måske skal grøntsagerne være tilberedt på japansk manér? Måske skal du sågar starte med en sydamerikansk ceviche? Og hvis du bare er frankofil tryghedsnarkoman, har vi selvfølgelig også sprøde fritter og lun bearnaise klar i køkkenet. Foruden de møre bøffer, kan du glæde dig til masser af skaldyr, god vin og ikke mindst et tørstslukkende udvalg af cocktails.

Fællesbord og hyggebåse

Steak Royal indrettes med støvgrønne fliser, høje paneler, glas og spejle, og selv om vi har skelet til London og New York, bliver oplevelsen stadig ærke københavnsk. Materialer som røget eg, hvid marmor og messing kommer til at fuldende looket, som giver den tidløse klassicisme et moderne tilsnit.

I stueplan bliver der kig til kokkenes arbejde bagest i lokalet og til livet på pladsen gennem facadens store vinduer. Den vidstrakte kælder åbnes op og indrettes med en imponerende cocktailbar som det bankende hjerte. Langs væggen etableres intime spisebåse, men du kan også spise ved borde midt i lokalet eller ved det store”fællesbord”, som etableres i forlængelse af baren. I alt bliver der plads til små 180 gæster på Steak Royal. Når solen kigger frem, og København varmes op til forår og sommer, etablerer vi desuden byens lækreste udendørsservering på pladsens toppede brosten, mens Rådhustårnet klinger fra oven.

Vi glæder os til at byde velkommen til gode bøffer og international velsmag på Regnbuepladsen fra slutningen af marts/starten af april 2016. Vi åbner snart for bookinger, ligesom menukortet er lige på trapperne. Du kan følge med i udviklingen på Steak Royals Facebook-side allerede nu.