Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Smiley: Se Steak Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Steak Royal holder fanen højt for Copenhagen Pride

Steak Royal holder fanen højt for Copenhagen Pride

Mandag den 15. august skydes årets Pride Week i gang, og det hele kulminerer med den traditionsrige parade fra Frederiksberg Rådhus til Københavns Rådhus nu på lørdag. Hos Madklubbens elegante restaurant Steak Royal er der lagt op til en fejring af de helt store.

Vidste du for eksempel, at Steak Royal deltager i Pridens officielle støttearmbåndsordning? Det betyder, at du kan få et gratis glas cava eller en kold fadøl, når du bestiller minimum en hovedret til frokost eller aften. Læs mere om alle de lækre tilbud, der følger med armbåndet til kun 50 kr., samt hvor du kan købe det ved at klikke her.

Foruden støttearmbåndet har Steak Royal rakt flere hjælpende hænder ud under Priden. Det gælder blandt andet i debatteltet på Regnbuepladsen lige foran restauranten, hvor vi sponsorerer kaffe til paneldeltagere og publikum hele ugen. Ligeledes svinger regnbuefamilier fra Pan Idræt forbi til saftevand og regnbuesmåkager på vores regning fredag eftermiddag.

På Nationalmuseet har Steak Royal sponsoreret en række gavekort, når pigerne fra Vesterbro Drag Udlejningsservice holder Drag Bingo den 18. august. Hvis du ikke er så heldig at have en plads til deres arrangement, kan du altid svinge forbi restauranten og få vores specialdesignede regnbueflag med kvit og frit. Det er blevet skabt til årets Pride, og vi deler dem ud på Regnbuepladsen ugen lang.

Glem ikke at lægge vejen forbi, når vi lørdag den 20. august serverer kolde fadøl med regnbuer på glasset. Steak Royal ligger trods alt midt på Regnbuepladsen! Vi ønsker alle en glædelig Pride og glæder os til at hygge om gæster fra hele LGBT-miljøet og deres venner.

IMG_2762

Se billederne: Kendt designer holdt modeshow på Steak Royal

Se billederne: Kendt designer holdt modeshow på Steak Royal

Foto: Elisabeth Eibye – www.elisabetheibye.com

Den københavnske modeuge er over os, og onsdag den 22. august løb et af de mest hypede shows af stablen på vores helt egen restaurant Steak Royal. På Regnbuepladsen over for Københavns Rådhus havde designernes enfant terrible og nylig offentliggjort deltager i årets udgave af Vild Med Dans, Nicholas Nybro (du husker ham måske for Ghita Nørbys stormombruste kjole, som hun bar til bal hos dronningen) sat modebranchen i stævne til sit show.

Med inspiration fra 1950’ernes modesaloner, hvor de potentielle kunder kunne nyde et glas og lidt snacks, mens modellerne vimsede omkring, betog Nicholas Nybro de tilstedeværende 200 indbudte gæster med noget, der mest af alt mindede om et totalteater fra en svunden tid. Tilsat gamle jazztoner isprængt moderne lydflader fra DJ Simon Holk Witzansky kunne man opleve store danske skuespillerinder som Ghita Nørby, Solbjerg Højfeldt, Lone Hertz, Stine Stengade og Ellen Hillingsø fremvise den nye kollektion i små, indstuderede tableauer skabt af teaterinstruktør Christoffer Berdal.

Galleri: Se alle billederne fra Nicholas Nybros show hos Berlingske her

Instagram: Se gæsternes før-under-og-efter-pletskud fra shower på Instagram

”Twice as old, twice as fab” stod der skrevet på en sweater, og showet var på mange måder en hyldest til det modne, det aldrende og det erfarne. Selv forklarer Nicholas Nybro, at han ønsker at gøre op med et skønhedsideal og en modebranche, der nærmest udelukkende gør brug af 18-årige modeller, og hvor man kan opfattes som en fiasko som designer, hvis man ikke har nået toppen inden de 30 år.

Med sine inspirerende og til tider avantgarde gevandter fik Nicholas Nybro i hvert fald sat en smuk streg under, at modne kvinder i den grad også har noget at skulle have sagt på modefronten. Du kan se alle billederne fra showet her.

Berlingskes modeekspert, Sarah Skarum, bed også mærke i de fysiske rammer til showet: “Det foregik i underetagen i Steak Royal på Regnbuepladsen – et overraskende fint rum, besøg det, næste gang bøftrangen rammer på Rådhuspladsen.”

Til eventet havde Steak Royal skabt en række kanapéer inspireret af kollektionens pinke og lyserøde nuancer, og gæsterne blev blandt andet budt på tatar med trøffelmayo, røget laks, krabbe med asiatiske noter og hvid chokolademousse med hindbærpulver. Hertil sørgede Absolut Vodka for forfriskende cocktails, der passede til maden og det tidløse tema i showet.

Lyst til at besøge Steak Royal i løbet af modeugen? Der er stadig ledige borde lige her.

13668793_1162010183822007_9088091060839026218_o
Nicholas Nybro – Foto: Thomas Cato

Fredagsrock med stil: Start aftenen med budgetvenlig luksus på Steak Royal

Fredagsrock med stil: Start aftenen med budgetvenlig luksus på Steak Royal

Siden april måned har Tivolis traditionsrige Fredagsrock-koncerter fået den historiske have til at sitre af vellyd. Faktisk i sådan en grad, at det kan høres på den anden side af Rådhuspladsen, hvor Madklubbens nyeste skud på restaurantstammen, Steak Royal, hører til.

Det gav os en god idé: Hvorfor ikke lave en særlig Fredagsrockmenu til en ekstra god pris? Heldigvis er der ikke langt fra tanke til handling på vores internationale steakhouse på Regnbuepladsen, og hver fredag frem til og med den 23. september kan nu derfor nyde Steak Royals Fredagsrockmenu. Det bedste af det hele? Du sparer 50 kr. i forhold til den oprindelige pris.

Ankom mellem kl. 17:30 og 19:00 til en 3-retters middag for kun 300 kr., med en tidsgaranti der hedder, at du sagtens kan nå at være færdig på 2 timer. Så har du alt mellem 2 ½ og 1 time til at spadsere den korte tur hen til Tivoli og finde den perfekte placering foran scenen på Plænen. Hvis vejret arter sig, har vi en fabelagtig udendørsservering på brostenene for foden af Rådhustårnet, som holder styr på tiden for dig.

Hvad får jeg at spise?

Forret

Rørt kalvetatar med cognac, løg, kapers, estragon og trøffel
eller
Cæsarsalat med klassisk dressing, sprøde croûtons og parmesan

Hovedret:

Kornfodret ”Flat Iron” steak fra Uruguay
eller
Helleflynder i tempura med lime og friterede kapers

Til begge hovedretter serveres sauce bearnaise, grøn salat med vinaigrette og fritter med havsalt.

Dessert:

Vælg selv fra kortet:
Regnbueis med brændt marengs, Coupe Royal med karamelis, nødder og knuste Oreos eller Cheesecake med passionsfrugt.

Hvad skal jeg drikke?

Du kan vælge frit fra drikkevarekortet eller læne dig tilbage og bestille en skræddersyet vinmenu med et glas bobler, et glas hvidvin, et glas rødvin og en kop kaffe.

Hvad koster det?

3-retters Fredagsrockmenu koster 300 kr. (Normalpris 350 kr.)
Den tilhørende vinmenu koster 250 kr.

Hvordan gør jeg?

Book et bord på Steak Royal nemt og hurtigt online her. Vælg ankomst mellem 17:30 og 19:00. Husk at skrive ”Fredagsrock” i kommentarfeltet. Tilbuddet gælder alle fredage frem til og med den 23. september 2016. Se hele programmet for Fredagsrock i Tivoli her.

IMG_2662

Scor gratis bobler og øl: Steak Royal samarbejder med Copenhagen Pride

Scor gratis bobler og øl: Steak Royal samarbejder med Copenhagen Pride

Der er under en måned, til byen atter fyldes med regnbuer, kærlighed og dansabel musik, når Copenhagen Pride løber af stablen. Selvom homoseksuelle, biseksuelle, transpersoner og queer-miljøet langt hen ad vejen trives i København og resten af det danske kongerige, er basale rettigheder og drømmen om et trygt og frit liv stadig under pres rundt omkring i verden.

Derfor synes vi på Madklubben, at det er vigtigt at blive ved med at kæmpe for retten til et (kærligheds)liv i alle regnbuens farver. I forlængelse heraf engagerer vores internationale restaurant på Regnbuepladsen, Steak Royal, sig i år aktivt i Priden. Steak Royal sponsorer blandt andet et storstilet Drag Bingo-event på Nationalmuseet i samarbejde med Vesterbro Drag Udlejning, ligesom vi løbende indgår partnerskaber med forskellige debatter og events på Regnbuepladsen og Rådhuspladsens Pride Square.

Selvom Pride-ugen først starter den 15. august og kuliminerer med den store Pride Parade gennem byens gader lørdag den 20. august, kan du allerede nu få fingrene i det officielle Pride Støttarmbånd. Det koster 50 kr. og giver adgang til en lang række lækre tilbud og rabatter i og omkring København. Se den fulde oversigt over indløsningssteder og forhandlere her.

Fremviser du dit støttearmbånd på Steak Royal i perioden 15.-20. august byder vi på et gratis glas cava eller en kold Tuborg RÅ fra fad. Du vælger selv, om du vil nyde den gode mad og de våde varer til frokost eller til aften, og du er velkommen til at benytte tilbuddet flere gange.

Vi glæder os til at fortælle endnu mere om Madklubbens og Steak Royals engagement i Copenhagen Pride. Indtil da kan du gå på opdagelse i restaurantens menukort, samt booke bord her. Vi ses på Regnbuepladsen!

Sommermad til livsnydere: Nye forretter på Steak Royal

Sommermad til livsnydere: Nye forretter på Steak Royal

It’s hot then it’s cold. It’s yes then it’s no. It’s in then it’s out. It’s up then it’s down. Tja, det danske sommervejr minder mest af alt om en sang af Katy Perry. Netop derfor er det ekstra vigtigt, at du holder fokus på de ting, der gør den danske sommer anno 2016 nogenlunde udholdelig: God mad og godt selskab.

Vores internationale steak house, Steak Royal på Regnbuepladsen, har netop smidt en lille håndfuld nye forretter på aftenmenuen. Det vi prøver at sige er, at der nu er endnu en god grund til at lægge vejen forbi til et lækkert sommermåltid. Hvis vejret driller, kan du tage plads i den lyse stueetage eller den dunkle, stemningsfulde kælder. Skulle solen kigge frem, kan du score et bord ude på brostenene under de store, chokoladebrune parasoller.

De nye forretter, du kan glæde dig til, er:

Chinese hot wings med en ”sticky glaze”, forårsløg og en aromatisk hoisinmayo. 75 kr.

Image-6

Belgisk vaffel (ja, belgisk vaffel!) bagt med estragon og toppet med smørstegte kantareller, skalotteløg, persille og svampecreme. 75 kr.

Image-3

Sidst men ikke mindst er vores populære tatar nu også at finde som forret på aftenkortet. Hakket kalveinderlår røres med cognac, løg, kapers, estragon og trøffel. Er du en vaskeægte trøffelgris? Så kan du da også lige tilkøbe en gang friskrevet sommertrøffel ovenpå herlighederne for 50 kr. ekstra. Selve tataren står i blot 65 kr.

Image-1

Lad dig friste af hele Steak Royals menukort her, og glem heller ej at booke bord på forhånd. Det gør du nemt og hurtigt her på hjemmesiden.

Vi ses på Regnbuepladsen!

Nu er mandag også bøfdag: Steak Royal udvider åbningstiderne

Nu er mandag også bøfdag: Steak Royal udvider åbningstiderne

Der har været fuld blus under gryderne på Regnbuepladsen, siden vi åbnede Steak Royal i starten af april. Med to gennemdesignede etager, cocktailbar og udendørsservering, har vores dygtige personale haft rigeligt at se til. Men nu vi fuldt ud i træning og klar på mere. Derfor udvider Steak Royal åbningstiderne, så du nu kan gafle steaks, fisk og regnbueis seks dage om ugen i stedet for fem.

Indtil nu, har vi kun haft åbent til frokost og aften fra tirsdag til lørdag. Nu tager vi også mandagen med. Det gælder både frokost- og aftenservering, så du kan pleje dine weekendblues eller blot tage hul på en ny uge med god mad til fair priser.

Lad dig friste af hele menukortet på Steak Royal her. Glem ej heller at reservere bord på forhånd, da der er rift om pladserne på vores internationale bøfdestination lige ved Københavns Rådhus.

Politiken, Elle, AOK og Costume: ”Spis hos Madklubben på Roskilde”

Politiken, Elle, AOK og Costume: ”Spis hos Madklubben på Roskilde”

Onsdag den 29. juni åbner portene til festivalpladsen i Roskilde, og musikdagene kan for alvor komme i gang. På præcis samme tidspunkt står et team af dygtige medarbejdere fra alle Madklubbens restauranter klar til at servere velsmagende ærlighed til små penge på Roskilde Festival for første gang nogensinde.

Menuen står på en syndig steak ’n’ bearnaise sandwich, cremet perlebygrisotto og et sødt koldskålskys til at at slutte af på. Du kan læse meget mere om retterne her, og alt tyder på, at flere store medier allerede har været inde og smugkigge på herlighederne på vores hjemmeside og sociale medier.

Således skriver Politiken i deres guide til den perfekte festivaldag: ”Frokosten (…) skal indtages i Madklubbens nye bod. Du overvejer sommerrisottoen, som er virkelig pæn på et billede, men ender med en steak-bearnaise-sandwich til 65 kr.”

Berlingskes byguide, AOK.dk, følger også trop: ” Madklubben gør sin entré med vanlig sans for, hvad folket vil have – de har nemlig en steak’n’bearnaise-sandwich og hvederisotto med sig.”

Flere af de store modemagasiner ser ligeledes frem til at sætte tænderne i vores festivalkokkerier. Elle har fanget, at  ”Det er første gang, at den københavnske restaurant er at find epå Roskilde Festival”, mens Costume har udvalgt os som en ud af blot 3 spise- og drikkeanbefalinger: ”Food Court-stalden ved Gloria bliver igen fyldt med madboder. Blandt årets nye boder finder man den københavnske restaurantkæde Madklubben, der vil servere lækkerier som en steak’n’bearnaise-sandwich og hvederisotto.”

Sidst men ikke mindst byder ungdomsmagasinet Frenzy også ind med deres anbefaling til, hvor du skal spise på Roskilde Festival: ” Vi skal klart ned og sætte tænderne i en af årets nyheder i Foodcourt, nemlig madklubbens Steak’n’bearnaise sandwich”.

Vi takker for de mange flotte ord og den store opmærksom omkring Madklubbens jomfrurejse på Roskilde. Vi glæder os til at byde alle sultne festivalfoodies velkommen i Food Court fra onsdag den 29. juni til lørdag den 2. juli.

Festival food porn: Her er vores retter til Roskilde 2016

Festival food porn: Her er vores retter til Roskilde 2016

I sidste uge kunne vi præsentere holdet til Madklubbens kommende bod i Food Court på Roskilde Festival. Nu er vi også klar til at løfte sløret for, hvad de 30 skønne mennesker kommer til at kokkerere og servere, når vi for første gang gør vores gastronomiske indtog på Nordeuropas største musikfestival.

Bag det enkle menukort ligger et hav af tanker og overvejelser. For vi ville gerne både lave noget snasket og uimodståeligt til tømmermændene, noget friskt, grønt og gennemgodt til vegetarerne og noget sødt, køligt og forfriskende til de (forhåbentligt) varme sommerdage. Vi synes selv, at vi er kommet godt rundt om ønskerne i vores lille madbod – bedøm selv her:

Steak ’n’ Bearnaise Sandwich – 65 kr.

IMG_3393
På flere af Madklubbens restauranter er steak bearnaise kongen. Derfor var der heller ingen tvivl om, at kombinationen af mørt, rosastegt oksekød og cremet bearnaise skulle med i en festivaludgave. Glæd til til en ristet briochebolle fyldt med økologisk tyndsteg fra Nordjylland, lun bearnaise, hjertesalat, tomater og løg. Måske en ny Roskildeklassiker er født?

Perlebygrisotto med sommergrønt – 35/55 kr.

IMG_3376
Uanset om du spiller på det vegetariske hold eller blot prøver at skære lidt ned på kødforbruget for miljøets skyld, så bliver Madklubbens sommerisotto din nye smovsefavorit. En cremet blanding af perlebyg, parmesan og dansk høost i selskab med broccoli, ærter, asparges, gulerødder og radiser. Kvæl den lille sult med en halv portion til 35 kr. eller gå all in med en fuld portion til 55 kr.

Hyldeblomstkoldskål med hindbærknas – 30 kr.

IMG_3367
I Food Court er rammerne ikke store, men det er ambitionerne til gengæld. Foruden de to ”hovedretter”, har vi også fået mulighed for at lave en lille ekstrating. Den er både tænkt som et mellemmåltid på de varme dage, som morgenmad og som dessert: Økologisk koldskål med et twist af hyldeblomst serveret med en sprød, hjemmelavet granola tilsat frysetørrede hindbær lige til at drysse på toppen.

Sulten? Så ses vi på Roskilde Festival 2016 lige om snart. Se hvordan og hvornår du finder os her:

Hvor: Madklubben ligger i Food Court lige ved Gloria og Art Zone

Hvornår: Onsdag den 29. juni kl. 17-01, torsdag den 30. juni, fredag den 1. juli og lørdag den 2. juli kl. 10-04

Hvordan: Betal med kreditkort, MobilePay eller Swipp. Ingen kontanter.

Guide: Her kan du se Sankt Hans-bål efter middagen

Guide: Her kan du se Sankt Hans-bål efter middagen

Torsdag den 23. juni står menuen atter på midsommervise, båltale og flammende fælleskab, når der tændes op til Sankt Hans på tværs af København. Vi har lavet en guide, så du kan finde et bål i gåafstand fra Madklubbens spisesteder og slutte middagen af på varmeste vis.

Indre By:

I historiske og maleriske Nyhavn tændes bålet på vandet kl. 22 med båltale kl. 21:45. Et fantastisk smukt sted at samles, idét bålet kan ses fra alle 3 sider af havneindløbet. Forinden kan du spise klassiske retter på Bistro Royal på Kongens Nytorv, moderne kogekunst med inspiration fra Frankrig og Norden til små penge på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade eller simple, italienske evergreens på Tony’s i Havnegade.

I frodige Ørstedsparken tæt på Nørreport Station er der også dømt flydende flammer, når der tændes op i Sankt Hans-bålet på søen tættest ved Israels plads kl. 22. Er du frisk på en lille gåtur på 5-10 minutter, er Ørstedsparken et oplagt mål, hvis du forinden har spist dig mæt i saftige bøffer på nyrenoverede Madklubben Steak i Pilestræde eller på den nyeste restaurant i familien: Elegante Steak Royal på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus.

Steak Royal ligger også tæt ved Tivoli, og er er du typen, der har årskort eller bare gerne spenderer lidt ekstra på indgang til den gamle have på grænsen mellem Indre By og Vesterbro, så står programmet på bål på Tivolisøen. Tivoligardens lurblæsere spiller bålet i gang kl. 21.30, og efterfølgende er der lysshow både kl. 22:15 og 22:45, når der kun er gløder tilbage.

Vesterbro:

I Enghaveparken står den på intet mindre end to bål: Et børnebål, som tændes kl. 18:00, og et voksenbål, som tændes kl. 21. Som opvarmning anbefaler vi en middag på Madklubben Vesterbro, hvor der fristes med prisvenlige smagsbaskere i urbane rammer. Gåturen til Enghaveplads tager ca. 10 minutter og kan tages langs Istedgades små fine butikker og caféer.

Nørrebro:

Blågårds Plads er der dømt vaskeægte stenbrostemning, når der – traditionen tro – tændes op i bålet kl. 21. Er du mere til flammer, der spejler sig i vand, er der hele to bål på programmet ved Søerne. Vores gode venner fra Kaffesalonen tænder op i deres ved Peblinge Dossering/Dronning Louises Bro kl. 22, mens Plejecentret Sølund nær Fredensbro stikker ild til brændet en anelse tidligere allerede kl. 20:45.

Uanset om du vil spadsere til bålfest på Blågårds Plads eller ved Søerne, er det oplagt at indtage aftensmaden på en af vores tre Nørrebro-restauranter langs Sortedam Dossering: Asiatiske Hanzō, italienske Gran Torino eller amerikanske Alabama Social. Skulle røgen og flammerne gøre dig tørstig, står vores cocktailpusher Bar Next Door naturligvis også klar med lækre drinks helt frem til midnat.

Madklubben ønsker dig og dine kære en dejlig Sankt Hans.

Her er vores team til Roskilde Festival 2016

Her er vores team til Roskilde Festival 2016

Med kun et par enkelte krydser på fraværslisten samledes teamet til Madklubbens kommende Roskilde-bod i går. Ja, du læste rigtigt. For første gang nogensinde drager Madklubben på Nordens største musikfestival, som rammer Dyrskuepladsen i Roskilde for 44. gang i slutningen af juni og starten af juli.

Her rykker vi ind i den såkaldte Food Court, som har til huse i en nedlagt kostald ved Gloria-scenen, der ligger midt mellem festivalens to største scener: Orange og Arena. I Food Court kan musikglade madører gå på opdagelse blandt hele 17 forskellige mindre madboder fra hele landet, og heriblandt altså også Madklubben. Under vores klassiske slogan ”Ærlighed smager bedst”, disker vi op med stor velsmag til små penge, og retterne byder endda på op i mod 90% økologi. Det endelige menukort afslører vi først i den kommende uge.

Vi har fået sat et stærkt hold til vores madbod på Roskilde Festival bestående af medarbejdere fra alle Madklubbens spisesteder i København. Her er både restaurantchefer, køkkenchefer, souschefer, tjenere, kokke, elever og venner af huset samlet i en skøn pærevælling af målrettede unge mennesker, der brænder for at levere det lækre produkt og den gode service. Desuden har vi hørt, at de også er ret gode til ølbowling, mudderdans og krammeuddeling. Vi burde med andre ord være dækket ind med det perfekte Roskilde-team.

Vi glæder os for vildt til at komme afsted, og hvis du skal på Roskilde Festival i år, kan du allerede nu begynde at glæde dig til at spise hos Madklubben i Food Court lige ved Gloria og Art Zone. Vi åbner onsdag den 29. juni kl. 17 og lukker først igen 4 dage senere, når musikken dør ud natten mellem lørdag den 2. og søndag den 3. juli.