Velkommen til Steak Royal

Lige ved siden af Københavns Rådhus finder du Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet. Her holder Steak Royal til: Et smukt og indbydende spisested, der både hylder de klassiske dyder og kigger frem mod de seneste gastronomiske tendenser. Som navnet antyder, spiller kød en særlig rolle på Steak Royal, men der er også masser af fisk, skaldyr og grønt på menuen. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Smiley: Se Steak Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Kan du sælge velsmagende oplevelser for Madklubbens restauranter?

Kan du sælge velsmagende oplevelser for Madklubbens restauranter?

Har du en passion for gode restaurantoplevelser? Og er du sælger i sjælen og helt ud til fingerspidserne? Så er det dig, vi har brug for hos Madklubbens familie af restauranter. Vi søger en dynamisk og passioneret sælger, der både forstår vores gæsters behov, samt de muligheder vi kan tilbyde gæsterne i vores restauranter.

Du får et job i en virksomhed, der er i konstant vækst og udvikling. Konceptet er klart, medarbejderne unge og dedikerede, og ledelsen giver frihed til at udfolde det ansvar, vi forventer, du tager på dig.

Om jobbet:

Jobbet består af proaktivt/opsøgende salg af selskabsarrangementer til virksomheder, organisationer, incoming bureauer mm. for såvel tidligere som nye gæster. Dette vil foregå både telefonisk, via mail og til tider via møder med potentielle gæster på de forskellige restauranter.

Udover salgsopgaver vil der også være konkrete bookingopgaver, der skal udføres på vores bookingkontor i samarbejde med dine kollegaer i bookingafdelingen.

Der ligger en stærk kultur og passion for god mad og ærlig kommunikation i Madklubbens univers. Den skal du kunne identificere dig med, tage på dig og bære videre rundt i hele organisationen. Samtidig har restauranterne hver deres udtryk, som du skal sætte dig ind i og formidle til vores gæster.

Om dig:

Vi leder efter en kollega, der kan sige ja til følgende punkter:

  • Du ånder og lever for dit salgsarbejde og forstår det i praksis og teori.
  • Du er en dygtig formidler.
  • Du er selvkørende og initiativrig.
  • Du har let ved at skabe relationer og vinde tillid.
  • Du har erfaring fra lignende stilling.
  • Du har erfaring fra et servicefag, gerne fra restaurationsbranchen.
  • Du er fleksibel.

Søg jobbet:

Lyder jobbet spændende, og er du frisk på udfordringen med at opbygge en endnu større berøringsflade for Madklubbens travle organisation med masser af glade medarbejdere og gæster, så send din ansøgning og CV til sine@madklubben.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

  • Jobbet er en fuldtidsstilling.
  • Arbejdstiden er primært i dagstimerne i hverdagene, men der vil også være aftenarbejde.
  • Startdato: Snarest.
  • Løn efter kvalifikationer.

 

 

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Hvordan opstod Madklubben? Er vi i krig med Cofoco? Og er der et særligt iværksætterpulver i drikkevandet i Sønderjylland? Det er bare nogle af emnerne, som tages op i et stort anlagt dobbeltinterview i denne måneds udgave af livsstilsmagasinet Euroman.

Her har journalist Thomas Hebsgaard sat Madklubbens indehaver og karismatiske primus motor, Anders Aagaard, i stævne sammen med Cofoco’s førstestyrmand, Torben Klitbo. Som mange madglade danskere ved, var de to gæve sønderjyder i sin tid fælles om at starte Cofoco. Men arbejdsglæde blev til arbejdslede, venskaber blev brudt og de gik hver til sit.

Læs også: Vi åbner Steak Royal til marts

Men er de to overhovedet stadig sure på hinanden? Og hvordan har de hver især fået skabt en kulinarisk succes med fokus på stor smag til små priser? Det og meget mere kan du få svaret på i Euroman-interviewet, som både kan læses online og i den trykte udgave af magasinet. Vi kan afsløre, at interviewet (heldigvis) i langt højere grad handler om to visionære mænds restaurantsucceser end om deres indbyrdes og, tør man sige “forældede”, fejder.

Hvis du er nysgerrig efter at lære manden bag Madklubben bedre at kende, og se, hvor godt det egentlig går for vores 8 restauranter og ene cocktailbar, så er det bare med at stryge ned i bladkiosken eller klikke her sporenstregs.

Advarsel: Akut appetit kan indtræffe ved læsning. Vi anbefaler en udflugt til et af vores populære spisesteder som modgift.

Nytilkommeren er døbt: Glæd dig til at spise på Steak Royal fra marts

Nytilkommeren er døbt: Glæd dig til at spise på Steak Royal fra marts

I december måned kunne vi løfte sløret for, at Madklubben rykker ind på Regnbuepladsen i hjertet af København. Nu er navnet og konceptet på plads, og vi kan dermed sige, at vi glæder os inderligt til at byde velkommen på Steak Roya ultimo marts/primo april.

Steak Royal bliver en saftig forlængelse af vores populære univers fra Bistro Royal på Kongens Nytorv. Med en af byens bedste placeringer midt på Regnbuepladsen, Rådhuset som genbo og de charmerende stræder i ryggen, skal Steak Royal være en elegant og klassisk restaurant med kant.

Saftige steaks og kølige cocktails

Hovedrollen spilles af  gode bøffer, hvortil du vil kunne vælge forretter og sideorders med rødder i hele verden. Præcis som alverdens nationaliteter færdes på Rådhuspladsen ved Strøgets udmunding, vil vi afspejle globale tendenser med et stærkt fokus på stor velsmag til fair priser.

Måske skal der nordafrikansk tilbehør til din steak? Måske skal grøntsagerne være tilberedt på japansk manér? Måske skal du sågar starte med en sydamerikansk ceviche? Og hvis du bare er frankofil tryghedsnarkoman, har vi selvfølgelig også sprøde fritter og lun bearnaise klar i køkkenet. Foruden de møre bøffer, kan du glæde dig til masser af skaldyr, god vin og ikke mindst et tørstslukkende udvalg af cocktails.

Fællesbord og hyggebåse

Steak Royal indrettes med støvgrønne fliser, høje paneler, glas og spejle, og selv om vi har skelet til London og New York, bliver oplevelsen stadig ærke københavnsk. Materialer som røget eg, hvid marmor og messing kommer til at fuldende looket, som giver den tidløse klassicisme et moderne tilsnit.

I stueplan bliver der kig til kokkenes arbejde bagest i lokalet og til livet på pladsen gennem facadens store vinduer. Den vidstrakte kælder åbnes op og indrettes med en imponerende cocktailbar som det bankende hjerte. Langs væggen etableres intime spisebåse, men du kan også spise ved borde midt i lokalet eller ved det store”fællesbord”, som etableres i forlængelse af baren. I alt bliver der plads til små 180 gæster på Steak Royal. Når solen kigger frem, og København varmes op til forår og sommer, etablerer vi desuden byens lækreste udendørsservering på pladsens toppede brosten, mens Rådhustårnet klinger fra oven.

Vi glæder os til at byde velkommen til gode bøffer og international velsmag på Regnbuepladsen fra slutningen af marts/starten af april 2016. Vi åbner snart for bookinger, ligesom menukortet er lige på trapperne. Du kan følge med i udviklingen på Steak Royals Facebook-side allerede nu.