Selskaber Steak Royal

På Steak Royal er vi glade for at kunne byde jer velkommen i vores lækre lokaler lige ved Rådhuspladsen. Den stemningsfulde storbyrestaurant står klar til jeres selskab og vil med sikkerhed danne rammen om en hyggelig aften. Planlægger du at holde et intimt komsammen med dine nærmeste, eller skal der afholdes et stort arrangement, er vi klar til at skræddersy jeres aften, så den passer til jeres behov.

For selskaber på 10 personer og derover beder vi om at I forudbestiller fra selskabsmenuen.

 • For selskaber på 10-15 gæster anbefaler vi, at I forudbestiller en menu fordelt på max 2 forskellige forretter, 2 forskellige hovedretter og 2 forskellige. Som et alternativ vil vi ved ankomst præsentere jer for et reduceret menukort udvalgt af køkkenchefen på aftenen. Denne menu vil som minimum vil indeholde 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter. Dette gør vi for, at undgå udsolgte retter samt for at holde kvaliteten højt og ventetiden nede, men også fordi at kokkene ikke har alle skabe fyldt med råvarer til, at servere store mængder af alle retterne.
 • For selskaber på 16 til 25 personer skal menuen være fordelt på max 2 forskellige kombinationer af forret, hovedret og dessert – vi skal oplyses om antallet af hver ret på forhånd.
 • Fra 26 personer og derover uanset ugedagen skal menuen være ens for alle (dvs. hele selskabet skal bestille samme forret, hovedret og dessert), men vi tager naturligvis højde for evt. vegetarer og allergikere, så frem det er oplyst senest 7 dage før.

Drikkevarerne anbefaler vi også, at I forudbestiller, for at sikre, at vi har det i huset, I allerhelst vil drikke. Herved kan I bare ankomme sammen med jeres gæster og nyde aftenen.

Drikke bistro

Menuen skifter næste gang den 9. maj.

Selskabsmenu maj dansk

Der tages forbehold for mindre ændringer på alle menuer

 

Hvis du hellere vil læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet, har vi udarbejdet en skøn menu med lækker mad og drikke. Denne menu er sammensat for at lette arbejdet for dig, og samtidig for at kunne tilbyde dig en menu, som vi ved, I bliver rigtig glade for.

Ligger dit selskab på en fredag eller lørdag, har vi mulighed for at finde en hyggelig plads til jer i et af de følgende tidsrum:

 • Fra kl. 17.30 frem til kl. 19.45 (Perfekt til teatergængere)
 • Fra kl. 18.00 frem til kl. 20.15
 • Eller fra kl. 20.30 eller kl. 21.00

Drejer det sig om et helaftens-arrangement, bedes du kontakte os for nærmere information.

Du skal være opmærksom på følgende, når du booker selskab hos os:

 • Menu og drikkevarer skal være oplyst senest 7 dage før sammen med evt. diæter og hensyn.
 • Vi skal bruge jeres endelige deltagerantal senest 4 dage før jeres reservation
 • Vær opmærksom på at dette deltagerantal vil blive faktureret som minimum på aftenen og ligeledes ved udeblivelse eller annullering inden for de 4 dage.
 • Grundet restaurantens indretning kan vi desværre ikke garantere, at hele selskabet vil blive placeret ved  èt bord. Vi lover, at vi vil gøre vores absolut bedste, og at I som minimum vil blive placeret ved borde, der står ved siden af hinanden, så I har fornemmelsen af, at være ét samlet selskab.

Betaling af selskab på restauranten:

 • Hele selskabet betales samlet
 • Vi modtager (med undtagelse af Diners) alle kreditkort

(kreditkortselskabets gebyr vil blive pålagt regningen ved betaling med kreditkort)

Giv os et ring på tlf. 38 41 41 49 eller send os en mail på mail@steakroyal.dk og hør hvilke muligheder, der er for dit selskab.