Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Julearrangement på tegnebrættet? Find det perfekte match blandt vores 9 restauranter

Står du for firmaets julefrokost? Skal vennegruppen gafle julegris? Har hele den pukkelryggede tradition for at spise ude i den søde højtid?

Så har vi helt sikkert et sted i Madklubbens restaurantfamilie, der passer perfekt til jeres juleappetit. Uanset om I er på udkig efter klassisk kogekunst med sprøde svær og brun sovs, eller gæsterne i stedet trænger til en kulinarisk afstikker til fjernøsten, Italien eller USA, står vi klar til at hygge om jer.

Se det samlede overblik over alle vores julede selskabsmenuer til grupper på 10 gæster og derover lige her

Ellers kommer her et par enkelte, appetitvækkende stikord om, hvad hver enkelt restaurant tilbyder til større grupper fra den 8. november og hele vejen gennem december:

Madklubben Bistro-de-Luxe: Klassiske juleretter nyfortolket på elegant vis i smukke omgivelser.

Madklubben Vesterbro: Evergreens og kreative nytilkommere serveret i cool, urbane lokaler.

Madklubben Steak: En juledrøm for bøfelskere tilsat smagfulde forretter og desserter.

Bistro Royal: I herskabelige omgivelser midt på Kgs. Nytorv serveres klassisk velsmag.

Steak Royal: Bøffen er i centrum, når der jules igennem på Steak Royal lige ved Rådhuspladsen.

Tony’s: Sammensæt jeres egen 3-retters menu med italienske lækkerier for enden af Nyhavn.

Gran Torino: Tag et julebreak og gå om bord i pizza og pasta hos vores seje Nørrebro-italiener.

Hanzō: En asiatisk smagsrejse for jer, der gerne vil holde en helt anderledes julekomsammen.

Alabama Social: Jul som i de amerikanske sydstater med comfort food fra øverste hylde.

 

Udvidede åbningstider giver mere Madklubben Steak til folket

Udvidede åbningstider giver mere Madklubben Steak til folket

”True love is rare… like a good steak” – Jarod Kintz, amerikansk forfatter

Madklubben Steak har siden 2010 serveret kødkærlighed til sympatiske priser, og det er et koncept, vores gæster kan forstå. Uanset om kalenderen skriver tirsdag eller lørdag, er det 2-etagers bøfpalads i Pilestræde pakket til randen, mens grillen kører på højeste blus.

Derfor har vi udvidet åbningstiderne, så endnu flere kvalitetsbevidste kødspisere kan få saftige udskæringer på gaflerne. Fra mandag til lørdag åbner restauranten nu allerede kl. 17 – perfekt, hvis du gerne vil gå direkte fra kontoret til middagsbordet, hvis børnene skal med i byen eller hvis du skal nå i biffen eller teatret, efter sidste bid er indtaget.

Det er samme menukort, der gælder allerede fra kl. 17, hvor du har mulighed for at skræddersy din helt egen 3-retters steak dinner fra kun 300 kr. Se hele menukortet her, som blandt andet byder på nyheder som tun-sashimi, hummerbisque og taskekrabbe i selskab med alle de velkendte bøffer.

Der er rift om pladserne på Madklubben Steak, så vi anbefaler varmt at booke bord på forhånd. Vi ses i Pilestræde i hjertet af København!

2 x Top 10: Madklubben Steak og Madklubben Bistro-de-Luxe brillerer på nye lister

2 x Top 10: Madklubben Steak og Madklubben Bistro-de-Luxe brillerer på nye lister

Restaurantscenen i København står aldrig stille. Der går stort set ikke en uge, uden at et nyt hot-spot popper op et sted i byen, og indrømmet, vi har hos Madklubben også selv bidraget godt til væksten gennem de seneste små 10 år. Men selv om vi elsker at åbne nyt, gør vi også en dyd ud af at pleje vores lidt ”ældre” steder.

Det giver tydeligvis pote, for udover glade gæster i hobetal, formår nogle af de originale Madklubbenrestauranter også at gøre sig gældende på diverse favoritlister og i guides til gode spisesteder. Således er både Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade og Madklubben Steak i Pilestræde at finde på top 10 til henholdsvis prisvenlige restauranter og steakrestauranter hos byeksperterne fra Zityguide.net.

Begge restauranter har undergået gennemgribende renoveringer i løbet af de seneste år uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med den oprindelige mission: At servere stor velsmag til små priser.

Om Madklubben Bistro-de-Luxe skriver Zityguides journalist:

”Stemningen er afslappet, og du skal ikke forvente, at din tjener plaprer løs om druer og distrikter, for Bistro-De-Luxe prioriterer fornuftige priser og smilende tjenere over vineksperter. Der er ingen fine fornemmelser i den ellers pæne restaurant på Store Kongensgade, men derimod masser hygge og god mad til gode priser.”

Læs hele guiden her.

Om Madklubben Steak lyder ordene:

”På Madklubben Steak i Pilestræde får man gode bøffer til virkelig gode priser. Konceptet kender vi fra andre Madklubben-restauranter, hvor man vælger 3 retter fra menukortet til en fast pris. At der er skruet ned for priserne er dog ikke ensbetydende med, at der er skruet ned for mad-ambitionerne.”

Læs hele guiden her.

Vi er super stolte over, at interessen for Madklubben restauranter stadig er i top. Du kan møde hele vores restaurantfamilie ved at klikke her.

 

 

Vi er nomineret til ”Danmarks Bedste Festivalburger 2016”

Vi er nomineret til ”Danmarks Bedste Festivalburger 2016”

Der findes madblogs, og så findes der Gastromand.dk. Med 4 friske gastromænd bag tasterne og komfuret, har bloggen gennem de seneste år tiltrukket et hobetal af læsere og dermed placeret sig helt i toppen blandt kongerigets mest besøgte og læste madmedier.

Derfor er vi også særligt stolte over, at Gastromand har nomineret Madklubbens Steak ’n’ Bearnaise Sandwich til mudder-musik-og-telt-sæsonens måske fornemste pris, nemlig titlen som Danmarks Bedste Festivalburger 2016. De madglade mænd har været landet rundt til intet mindre end 8 forskellige musikfestivaller, og hvert sted har de smagt sig i gennem udbuddet af bollebeklædte og håndholdte fristelser.

I sidste ende er det blevet til 6 stærke nomineringer, og vi kan slet ikke stoppe med at klappe i vores små hænder over, at Madklubbens Steak ’n’ Bearnaise Sandwich er den eneste nominerede fra årets Roskilde Festival, der ellers bugnede af stærke burgeroplevelser.

Om den økologiske og indsovsede frækkert skriver Gastromand i nomineringsbegrundelsen:

”Det lød næsten for godt til at være sandt, ja ligefrem blasfemisk, men slap nu af Madklubbens Bearnaiseburger var god! Der var ikke sparet på noget; blød og sød bolle, lækkert, mørt oksekød søbet ind i bearnaisesauce og kun lige tilsat et enkelt salatblad. Den bliver en must-eat, hvis Madklubben kommer på festivalen igen næste år. Madklubbens Bearnaiseburger var Roskildes bedste Festivalburger.”

Vi kan allerede nu afsløre, at vi gør alt i vores magt for at få sandwichen (eller ”burgeren” – kært barn har mange navne) tilbage på menuen på Roskilde Festival i 2017. Indtil da må vi se, om den også når at snige sig ind på kortet på en af vores restauranter i København.

Vinderen af titlen som Danmarks Bedste Festivalburger afsløres i uge 37. Vi krydser fingre, tæer og burgerboller i mellemtiden!

Vi stiller op til DM i hotdog og støtter Børnefonden

Vi stiller op til DM i hotdog og støtter Børnefonden

Søndag den 4. september løber den 9. udgave af de danske mesterskaber i disciplinen ”pølse med brød” af stablen på Food Festival i Aarhus. Det sker på Tangkrogen i den sydlige del af byens havn, hvor Madklubbens indehaver, Anders Aagaard, går til kamp mod et uhyggeligt stærkt felt af danske topkokke.

Startfeltet tæller blandt andet 3 Michelin-kokke og en lang række ’local heroes’ fra smilets by. Men det afskrækker ikke manden bag Madklubben, der til den stort anlagte konkurrence har skabt ”The No Nordog” – et ordspil på ”The New Nordic”. Den kvikke læser vil måske kunne gennemskue, at vores hotdog er en hyldest til alt det, der ikke er nordisk. Den eneste regel er her, at det skal smage hulens godt!

På Madklubben er vi ikke blege for at sammensætte ingredienser og produkter fra vidt forskellige verdenshjørner. Her er dogmerne sendt i skammekrogen, og i stedet spiller velsmagen, lysten og legesygen førsteviolin. Pølsen har spanske aner, brødopskriften stammer fra Frankrig, spidskålen er fra Danmark, kimchien koreansk, mayonnaisen japansk, toppingen afrikansk og korianderen sender tankerne på tur til Mexico.

DM i Hotdog består både af et klassisk heat, hvor traditionelle pølsemænd dyster på klassisk velsmag, samt 2 moderne heats, hvor Madklubben og Anders Aagard dyster i det første heat fra kl. 13:35. Tilskuerne har mulighed for at købe løs af de kreative pølsestreger til eventet, og alle penge går til Børnefondens arbejde. ”The No Nordog” ligger i dagens billigste prisleje til 50 kr.

Konkurrencen arrangeres af den danske madanmelder Ole Troelsø i samarbejdet med Børsen og Food Festival. Klik her, og læs mere om tidsplanen og konceptet for DM i hotdog på Aarhus Update.

Got the munchies? Tony’s, Bistro Royal og Madklubben er på weekendfestival i Kødbyen

Got the munchies? Tony’s, Bistro Royal og Madklubben er på weekendfestival i Kødbyen
Foto: Madklubbens indehaver, Anders Aagard, i selskab med de gode folk fra Bistro Royal og Tony’s.

Madklubbens famøse Steak ’n’ Bearnaise-sandwich er tilbage, der er meatballs ”on a stick” og ikke mindst Coupe Royal med vaniljeis og knuste Oreos til 25 kr. i Kødbyen denne weekend. Hele 3 af vores populære restaurantbrands – Madklubben, Tony’s og Bistro Royal – er nemlig draget til Munchies Festival.

IMG_4185IMG_4196

Det hele går ned lørdag den 3. og søndag den 4. september, hvor VICE Magazines madunivers, Munchies, byder udenfor til gademad, gourmetmad og alt derimellem. Der er både talks, streams og madfællesskab på menuen i løbet af de to dage.

I Tony’s italienske gadebod kan du score en ”Meatball Sandwich” med fyldig tomatsauce, revet parmesan og urter til 50 kr. eller blot snacke lidt med en ”Meatball Stick”, hvor 3 kødboller serveres på spyd med sauce og toppings for bare 25 kr. I det lille telt har Bistro Royal fra Kongens Nytorv også sneget sig ind med en fryser, hvorfra de serverer den voldsomt populære Coupe Royal isdessert til uhørte 25 kr. (Den koster normalt 50 kr. på restauranten).

IMG_4191IMG_4200

Sidst men ikke mindst er årets mest omtalte ret fra Roskilde Festival tilbage på plakaten her i København. Madklubbens Steak ’n’ Bearnaise-sandwich er et upassende og vanedannende bekendtskab med blød briochebolle, saftigt oksekød, cremet bearnaise og sprød salat. Hele pivtøjet er økologisk, og du kan få en fuld portion til 65 kr. eller en mindre slider for 35 kr. På festivalen hedder boden ”Madklubben Nørrebro”, da det faktisk er ansatte fra vores 3 Nørrebro-restaurant – Gran Torino, Hanzō og Alabama Social – der står bag.

Kom og mød os på Munchies Festival. Der er åbent til kl. 22 lørdag den 3. september og fra kl. 10-18 søndag den 4. september.

IMG_4178IMG_4183

 

Se billederne: Madklubben popper op til Aarhus Festuge

Se billederne: Madklubben popper op til Aarhus Festuge

Torsdag den 1. september markerede ikke blot den offcielle start på efteråret – det markerede også Madklubbens allerførste åbningsdag i kongerigets andenstørste by. Godt nok er der ikke tale om en restaurant i ordets klassiske forstand, men derimod en pop-up-restaurant i gadehøjde.

I anledning af Aarhus Festuge har vi rullet et mobilt køkken ind på Klostertorv i hjertet af byen og klædt den på efter alle Madklubbens forskrifter. Den har fået en flot ny træfacade, og er blevet pyntet med glødepærer, friske krydderurter og levende lys i lange baner. Herfra serveres 4 forskellige retter over en periode på 3 dage.

Hvis du befinder dig i Aarhus i de kommende dage er der med andre ord mulighed for at spise sig mæt i roastbeefsandwich med bearnaise, hvedekernerisotto med trøffelolie eller cremet frikassé med kylling fra Hopballe Mølle for bare 50 kr. pr. ret. På udkig efter en sød afslutning? Så disker vi op med Valrhona-chokolademousse med bær og brændt marengs for sølle 30 kr.

Kom forbi og spis med, når vi varmer op til vores rigtige restaurantåbning i 2017. Du finder os på Klostertorv både fredag den 2. og lørdag den 3. september fra kl. 12-24.

Læs mere om baggrunden for vores pop-up i Aarhus her, og tjek stemningsbillederne fra den første åbningsdag ud her:

IMG_5345IMG_4098 IMG_4102 IMG_5342  IMG_5346 IMG_5348 IMG_4104 IMG_5350 IMG_5351 IMG_5354 IMG_4113 IMG_5361 IMG_4118

Madklubben og Tony’s joiner Munchies Festival

Madklubben og Tony’s joiner Munchies Festival

For et lille halvt år siden kom madjournalistikkens frække dreng i klassen, Munchies, til Danmark. Det er det internationale og bramfri livsstilsmagasin, VICE, som står bag, og nu gør Munchies klar til at tage springet fra artikelskriveri til festivalplanlægning. I weekenden den 3. og 4. september løber den første Munchies Festival således af stablen i Kødbyen, og der er lagt i rygeovnen til en omgang gastrogalimatias af bedste skuffe.

På festivalen kan gæsterne komme til talks, på madkurser, høre livemusik og – bedst af alt – smage sig gennem 40 madboder skabt af nogle af landets mest navnkundige restauranter og kokke. Vi er stolte af at kunne fortælle, at både Madklubben og vores broderrestaurant, Tony’s, kommer til at være at finde som beboere i den fristende festivalmadby.

Link: Læs iByens store artikel om Munchies Festival

Madklubbens stand søger tilbage til rødderne og serverer en tidløs kombination af steak og cremet bearnaise i form af en sandwich i en smørblød briochebolle. Der er tale om den samme økologiske frækkert, der lagde Roskilde Festivals Food Court ned tidligere på sommeren, hvor vi langede 12.000 Steak ’n’ Bearnaise Sandwiches over disken på bare 4 dage fra vores lille bod.

IMG_3396

Tony’s er kendt for et smagfuldt og simpelt, sydlandsk køkken hvor livsnyderefaktoren er i top, og prisen i bund. Glæd til at smage husets famøse meatballs enten som en “Meatball Sub” med tomatsauce, parmesan og urter serveret i et langbrød, eller drop kulhydraterne med en “Meatball Pop”, hvor de saftige kugler serveres på spyd i stedet. Rygterne vil desuden vide, at naborestauranten fra Kongens Nytorv, Bistro Royal, sniger en syndig isdessert med ind i teltet.

13923462_10154521605364284_5965648568762294456_o

Munchies Festival rrammer Flæsketorvet i Kødbyen lørdag den 3. september fra kl. 12 til 21 og igen søndag den 4. september fra kl. 12 til 18. Det er gratis at komme ind, og du betaler bare direkte i boderne, når sulten trænger sig på. Bliv opdateret løbende om øvrige aktiviteter og indslag under festivalen via det officielle Munchies Festival-event.

Madklubben laver pop-up i Aarhus

Madklubben laver pop-up i Aarhus

Siden efteråret 2015 har rygterne svirret omkring Madklubbens planer for at åbne i smilets by. Selv om vi nu snart skriver efteråret 2016, er der på ingen måde lagt låg på drømmen om en restaurant i Aarhus. Vi vil blot være helt sikre på, at vi kommer til byen med de rigtige mennesker, på den rigtige placering og med det rigtige koncept.

Vi ønsker, at Madklubben Aarhus skal blive til i en dialog med aarhusianerne. Vi vil ikke bare kopiere et københavnerkoncept i troen på, at vi ved præcis, hvordan alting skal gøres i det jyske. Vi skal ud og snakke med vores fremtidige gæster og lytte til deres ønsker og idéer, ligesom vi skal finde de bedste lokale leverandører og ambassadører.

Mens den endelige åbning af en rigtig restaurant først vil finde sted i 2017, har vi allerede nu indgået et samarbejde med de kulturelle iværksættere fra Culture Works. De kender om nogen det aarhusianske kulturlandskab, og i fællesskab bringer vi Madklubben til byen som en pop-up-restaurant i forbindelse med Aarhus Festuge 2016.

Det sker på Klostertorv, der under festugen omdannes til ”Cluster Square”: Et magisk sted med oplevelser skabt i samspil mellem byens kreative aktører og borgerne selv. Programmet står blandt andet på live-musik, sportsturneringer, folkelig hygge og gadegastronomi. Madklubbens pop-up falder i sidstnævnte kategori, når vi joiner festen på Cluster Square torsdag den 1., fredag den 2. og lørdag den 3. september.

Glæd dig til at smage et udvalg af Madklubbens favoritretter fortolket som gademad, og giv selv dit bud på, hvad Madklubben Aarhus skal servere i fremtiden. Alle besøgende får nemlig lov til at skrive netop DERES livretter på facaden af vores mobile køkkenvogn ved hjælp af sprittuscher. Herefter tager vi de bedste idéer og ønsker med tilbage til København, hvor vi skal færdigtilberede konceptet for Madklubben Aarhus.

Vi glæder os til at fortælle mere om den endelige menu og de fysiske rammer for Madklubbens pop-up på Cluster Square i samarbejde med Culture Works.

Hvad: Madklubben x Culture Works pop-up restaurant
Hvor: ”Cluster Square” på Klostertorv
Hvornår: 1., 2. og 3. september – endelige åbningstider offentliggøres op til eventet
Hvordan: Alle er velkomne. Meld dig til eventet på Facebook her.
Hvor meget: Priser fra 50 kr. – den endelige menu offentliggøres op til eventet

En klassiker i nye klæder: Madklubben Steaks tatar

En klassiker i nye klæder: Madklubben Steaks tatar

 

Når bøftrangen melder sig, og de primale madinstinkter tager over, er der kun én ting at gøre: Book bord på nyrenoverede Madklubben Steak i Pilestræde. Herefter skal endnu en vigtig beslutning dog træffes: Skal du kun have steak til hovedret? Eller er du klar på dobbelt op på kødfronten? I så fald ligger løsningen lige for i form af forretsfavoritten over dem alle: Rørt kalvetatar.

Intet siger nemlig ”jeg er klar til en god bøf” som at starte med en afkølet, rå minibøf. Se dét er kødkærlighed! Madklubben Steaks tatar har været med længe, og i forbindelse med den gennemgribende renovering af restauranten i foråret, fik tataren også en make-over.

Glæd dig til et cremet mix af hakket kalvekød rørt med syrlige cornichonstykker. Tataren anrettes elegant i små skefulde på et sprødt landskab lavet på kylling. Ja, du læste rigtigt; kylling. Vi laver nemlig vores helt egne, store chips ud af kyllingekød, da vi synes, at det giver tataren en ekstra spændende smagsdimension og tekstur. Herefter afsluttes anretningen med estragonmayo, friske urter og små stykker rå løg. Ja tak!

På Madklubben Steak starter din helt egen skræddersyede 3-retters menu på bare 300 kr., og mens enkelte af retterne kræver ekstra tillæg, fås tataren uden ekstra beregning. Hvis du mere er til røget laks, grønærtesuppe med rosérejer eller en helt tredje forret som forspil til hovedretten, så gå på opdagelse i menukortet her, og se, hvad vi kan friste med.

Vi ses til møre hyggestunder på Madklubben Steak i hjertet af København.