Madklubben Steak er tilbage! Det fejres med lækre lodtrækninger

Madklubben Steak er tilbage! Det fejres med lækre lodtrækninger

Kødelskere i alle aldre kan ånde lettet op: Madklubben Steak er tilbage. Lørdag den 21. maj blev der tændt op under det spritnye komfur i det spritnye køkken, så der atter kunne serveres store bøffer til små priser i en restaurant fyldt med spritnye møbler.

Fare for øget mundvandsproduktion: Se det nye menukort på Madklubben Steak her

Selvom vi stadig er i gang med finpudse de allersidste detaljer, synes vi, at genkomsten fortjener en behørig fejring. Derfor udlodder vi hele to gavekort à 1.000 kr. til Madklubben på henholdsvis Facebook og Instagram.

På restaurantens Facebookside kan du deltage i lodtrækningen ved at fortælle hvem i dit liv, der fortjener en tur på den nye Madklubben Steak. (Med mindre det da er dig selv?). På Instagram deltager du til gengæld ved at følge @madklubben og regramme konkurrencebilledet med hashtagget #madklubbensteak. Husk, at du fordobler dine vinderchancer ved at deltage begge steder. Vinderne findes mandag den 30. maj kl. 15.

Nysgerrig på at se flere billeder fra den nyrenoverede Madklubben Steak? Så kan du allerede nu finde et lille preview i vores opdaterede galleri. Vi glæder os til at vise dig endnu flere billeder af den nye indretning, som også tæller en imponerende cocktailbar og en kælderetage indrettet med private spisebåse. Vi ses i Pilestræde Steak – book dit bord allerede nu.

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

Så er det officielt: Vi fester med til årets Distortion

I dag udkom gadefestivalen Distortions store oversigt over festerne på Nørrebro og Vesterbro i starten af juni. Hos Madklubben er vi stolte over at være en del af det officielle streethost-program i form af Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party.

Der bliver tale om et madelskende loungeområde skabt af vores amerikanske Nørrebro-restaurant, Alabama Social, som rykker ud på græsarealet på hjørnet af Dronning Louises Bro og Sortedam Dossering. Med fried chicken og homemade chili på menuen, stars and stripes-faner dinglende mellem træerne og saftige soul- og r’n’b-toner tilsat en knivspids elektronisk lyd bliver vores picnic party et uundgåeligt stop på Nørrebroruten onsdag den 1. juni.

Distortion-gængere i alle aldre vil kunne tage et break fra stenbroens store gadefestbrag med en bid mad, søudsigt og græs under bagdelen. Bag DJ-pulten står blandt andet soul-eksperten Frederick Lehmann Franck, som spiller op allerede fra kl. 16, mens aftenen lukkes ned med sprøde beats signeret af MAGNA fra kl. 20 til 22.

Klik ”deltag” på det officielle Facebook-event, og bliv opdateret på seneste nyt fra Distortion x Alabama Social: The Soul Food Picnic Party. Her vil vi afsløre det endelige line-up inden for den nærmeste fremtid i selskab med priser, praktisk information og masser af lækre stemningsbilleder. Glem heller ikke at støtte Distortions arbejde med at skabe liv og uforglemmelige fester i byens rum ved at købe et gadearmbånd her.

Vi ses til Distortion på Dronning Louises Bro onsdag den 1. juni fra kl. 16 til 22!

Update: Snart er Madklubben Steak 2.0 klar

Update: Snart er Madklubben Steak 2.0 klar

Hvis du har forsøgt at booke bord på Madklubben Steak, er du muligvis stødt på beskeden om, at vores populære bøfhus i Pilestræde holder lukket i perioden 17. april til 19. maj begge dage inklusive. Det skyldes, at restauranten for tiden undergår en gennemgribende renovering.

”Jamen der er da meget pænt allerede?”, tænker du måske, og jo, der er ingen tvivl om, at Madklubben Steak var et spisested i den absolut nydelige ende med Børge Mogensen-stole, lækre træpaneler på væggene og panoramavinduer med kig til livet på gaden. Ikke desto mindre synes vi selv, at der efter 6 år er blevet plads til forbedringer, og måske bliver vi bare aldrig helt færdige med at perfektionere Madklubbens restauranter.

Vi vil løfte oplevelsen af at arbejde såvel som at spise på Madklubben Steak. Derfor udskifter vi hele ventilationssystemet for at skabe et bedre indeklima, ligesom indretningen ændres og lysnes i udtrykket med nye møbler og et forbedret layout både i kælderen og stueetagen. Vi slår dørene op til Madklubben Steak 2.0 den 20. maj 2016.

Kan du ikke modstå din kødsult så længe? Så er det heldigt, at vores spritnye bøfpalads, Steak Royal, er åbnet på Regnbuepladsen ved Københavns Rådhus. Her kan du spise store steaks til sympatiske priser, indtil din stamrestaurant vender tilbage for fuld udblæsning. Vi advarer dog allerede nu om, at Steak Royal også kan gå hen og blive en stærkt vanedannende oplevelse.

Kære mor, vil du med ud og spise?

Kære mor, vil du med ud og spise?

Søndag den 8. maj er det Mors Dag. Har du husket gaven? Hvorfor ikke give mor et afbræk fra hverdagen og invitere hende med på en af vores 9 restauranter i København? Med mindre hun da er typen, der hellere vil indfri sit gavekort i cocktails på Bar Next Door.

Med et print-selv-gavekort til Madklubbens spisesteder og barer kan du hurtigt og nemt give en madglad gave videre til verdens dejligste mor. Der er desuden gode chancer for, at hun bliver så glad, at hun ender med at invitere sit yndlingsbarn med. Win win!

Gavekortet er lige til at lægge i en kuvert, og det gælder i de næste tre år. Så har mutti også god tid til at beslutte sig for, om det skal for eksempel skal benyttes på uforlignelig asiatisk gastronomi på Hanzō, elegante serveringer på Madklubben Bistro-de-Luxe eller en saftig bøf på Madklubben Steak eller Steak Royal. Fælles for alle vores restauranter er, at der serveres god mad til ulamindelig sympatiske priser – så behøver du ikke sprænge banken, bare fordi mor skal luftes.

Vil du ud og spise på selve Mors Dag? Så har både Bistro Royal, Madklubben Vesterbro, Gran Torino, Alabama Social og Tony’s søndagsåbent den 8. maj. Find en oversigt over alle vores restauranter her, hvor du også hurtigt og nemt kan booke bord online.

Madklubben – (k)ærlighed smager bedst!

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

Byd på en middag og støt familier med kræftramte børn

På Madklubben donerer vi gavekort, middage og støttekroner til en lang række små og store velgørenhedsprojekter. Som en kollega sagde en dag, da vi diskuterede dating-klichéer på kontoret: ”Der mangler bare et K i vores slogan: (K)ærlighed smager bedst.” Det klinger i virkeligheden ret godt, og hvis vi kan bidrage til gode formål gennem det, vi gør bedst, er vi altid klar på at teste nye velgørenhedsveje.

Det har vi netop gjort gennem et spritnyt samarbejde med webshoppen Odendo.dk, som sætter produkter og gavekort på auktion. Halvdelen af hammerslaget går i sidste ende til et godt formål, og Madklubbens første modtager bliver foreningen Familier med kræftramte børn.

Lige nu kan du byde på et gavekort på 1.000 kr. til valgfri brug på alle vores 10 steder i København. Auktionen på det første gavekort fortsætter frem til og med på mandag, og herefter vil der blive udbudt et nyt gavekort hver femte dag. Alt i alt er der tale om en auktionsperiode på 25 dage, hvor du vil have mulighed for at byde på i alt 5 gavekort til Madklubbens univers af budgetvenlige spisesteder og barer.

Vi opfordrer alle til at gå ind på Odendo og afgive et bud. Hvem ved – måske ender du med at spise til spotpris samtidig med, at du støtter et godt formål? Det må da være definitionen af en win-win situation.

Til virksomheder - FB cover

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Loppemarked: Spar op til 75% på designlækkerier og køkkengrej

Lørdag den 23. april gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager. Vi har holdt forårsoprydning på alle vores restauranter, og især Madklubben Steak disker op med en ordentlig lastfuld møbler og service, da bøfhuset i Pilestræde netop er stævnet ud på en gennemgribende renoveringsrejse.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på ikoniske designklassikere som Børge Mogensens ”Folkestol” i den polstrede udgave, som kaldes “3236-stolen”, Hans J. Wegners ”Y-stol” og den populære “DSR-skalstol” i farvestrålende plast skabt af Charles og Ray Eames. Hertil kommer barstole fra Artek, Børge Mogensens “Søborg-stole” og mange andre lækre designs – lige til at smække måsen i.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. Mangler du godt grej til køkkenet, kan du finde skærebrætter i flere størrelser og udformninger, kokkeknive, stegegafler og meget andet godt. Pep middagsbordet op med en bestikholder fra Le Creuset, eller scor i stedet et salt- og pebersæt, en skål eller en kande fra det kendte, franske mærke.

De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Du kan gå på opdagelse i flere billeder nedenfor, som blot er et udpluk af det udvalg, der venter på lørdag. Vi ses til loppehygge i Madklubbens lokaler på Værnedamsvej.

Hvad: Madklubbens designloppemarked
Hvornår: Lørdag den 23. pril 2016 kl. 12-16
Hvor: Værnedamsvej 14, 1619 København V
Hvordan: Først til mølle. Betaling med kontanter og Dankort. Køb skal tages med øjeblikkeligt og kan ikke opbevares eller sættes til side.

IMG_2181 IMG_2183 IMG_2184 IMG_2186 IMG_2187 IMG_2190 IMG_2194 IMG_2195 IMG_2200 IMG_2207 IMG_2209 IMG_2210

”Holder I åbent til påske?”

”Holder I åbent til påske?”

Det spørgsmål er vi blevet stillet mange gange i løbet af de sidste par dage over telefon og mail såvel som på de sociale medier. Svaret er ”ja!”, naturligvis har vi åbent til påske. Alle Madklubbens otte restauranter og ene cocktailbar holder fast i de almindelige åbningstider lige på nær Madklubben Steak, som holder en enkelt lukkedag mandag den 28. marts.

Du kan derfor spendere helligdagene med at spise soul food ved Søerne, bistroklassikere på Kongens Nytorv, pizza i en baggård eller noget helt fjerde. Er du på udkig efter retter med påskestemning, kan vi for eksempel anbefale biksemad med spejlæg til frokost på Bistro Royal, hønseæg med stenbiderrogn på Madklubben Bistro-de-Luxe, scrambled eggs til brunch på Alabama Social eller en hel skær-selv-kylling med tilbehør på Madklubben Vesterbro.

Som altid holder Hanzō, Madklubben Steak og Madklubben Bistro-de-Luxe lukket søndag aften. Men fortvivl ikke, for vores resterende fem restauranter står klar med åbne arme.

Madklubben ønsker dig og dine kære en god og velsmagende påske.

Kan du sælge velsmagende oplevelser for Madklubbens restauranter?

Kan du sælge velsmagende oplevelser for Madklubbens restauranter?

Har du en passion for gode restaurantoplevelser? Og er du sælger i sjælen og helt ud til fingerspidserne? Så er det dig, vi har brug for hos Madklubbens familie af restauranter. Vi søger en dynamisk og passioneret sælger, der både forstår vores gæsters behov, samt de muligheder vi kan tilbyde gæsterne i vores restauranter.

Du får et job i en virksomhed, der er i konstant vækst og udvikling. Konceptet er klart, medarbejderne unge og dedikerede, og ledelsen giver frihed til at udfolde det ansvar, vi forventer, du tager på dig.

Om jobbet:

Jobbet består af proaktivt/opsøgende salg af selskabsarrangementer til virksomheder, organisationer, incoming bureauer mm. for såvel tidligere som nye gæster. Dette vil foregå både telefonisk, via mail og til tider via møder med potentielle gæster på de forskellige restauranter.

Udover salgsopgaver vil der også være konkrete bookingopgaver, der skal udføres på vores bookingkontor i samarbejde med dine kollegaer i bookingafdelingen.

Der ligger en stærk kultur og passion for god mad og ærlig kommunikation i Madklubbens univers. Den skal du kunne identificere dig med, tage på dig og bære videre rundt i hele organisationen. Samtidig har restauranterne hver deres udtryk, som du skal sætte dig ind i og formidle til vores gæster.

Om dig:

Vi leder efter en kollega, der kan sige ja til følgende punkter:

  • Du ånder og lever for dit salgsarbejde og forstår det i praksis og teori.
  • Du er en dygtig formidler.
  • Du er selvkørende og initiativrig.
  • Du har let ved at skabe relationer og vinde tillid.
  • Du har erfaring fra lignende stilling.
  • Du har erfaring fra et servicefag, gerne fra restaurationsbranchen.
  • Du er fleksibel.

Søg jobbet:

Lyder jobbet spændende, og er du frisk på udfordringen med at opbygge en endnu større berøringsflade for Madklubbens travle organisation med masser af glade medarbejdere og gæster, så send din ansøgning og CV til sine@madklubben.dk. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål omkring jobbet, så ring gerne til HR-chef Pernille Larsen på 2620 4662 eller Salgs- og servicechef Sine på 2622 2610.

  • Jobbet er en fuldtidsstilling.
  • Arbejdstiden er primært i dagstimerne i hverdagene, men der vil også være aftenarbejde.
  • Startdato: Snarest.
  • Løn efter kvalifikationer.

 

 

Ugens craving: Ice cream sundae på Madklubben Steak

Ugens craving: Ice cream sundae på Madklubben Steak

Der kan ikke herske tvivl om, at Oscaren for bedste hovedrolle evig og altid vil gå til de saftige bøfferMadklubben Steak. Der er dømt ren kødlykke med en håndfuld uimodståelige udskæringer, som spænder over alt fra striploin til rib eye og sågar steaks, der er store nok til to.

Men en god bøf kræver også et godt forspil – og i særdeleshed et godt efterspil. Selv når man er allermest bøfmæt, kan der på magisk vis altid blive plads til dessert. Heldigvis byder Madklubben Steak på hele tre forskellige slagsen, men lige præcis denne uge, craver vi selv den mest kølige og cremede af dem alle: Ice cream sundae!

Herligheden serveres helt low key i den ene halvdel af en cocktailshaker, og umiddelbart ser den måske ikke ud af det store. Men boy, oh boy, den helt store oplevelse gemmer sig under overfladen – ja, lidt ligesom med et rigtigt isbjerg. Mellem de gavmilde scoops af vaniljeis er der nemlig indlagt lag af karameltoffee, chokoladesauce med Nutella og hasselnøddepraliné efter syndigt, amerikansk forbillede.

Ice cream sundae kan, ligesom de øvrige desserter, fås som en del af Madklubben Steaks faste menupakke, hvor du selv sammensætter 3 retter fra 300 kr. eller 4 retter fra 350 kr. Tjek hele restaurantens menukort ud her, og glem ikke at booke bord på forhånd – der er nemlig altid rift om pladserne i Pilestræde.

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Hvordan opstod Madklubben? Er vi i krig med Cofoco? Og er der et særligt iværksætterpulver i drikkevandet i Sønderjylland? Det er bare nogle af emnerne, som tages op i et stort anlagt dobbeltinterview i denne måneds udgave af livsstilsmagasinet Euroman.

Her har journalist Thomas Hebsgaard sat Madklubbens indehaver og karismatiske primus motor, Anders Aagaard, i stævne sammen med Cofoco’s førstestyrmand, Torben Klitbo. Som mange madglade danskere ved, var de to gæve sønderjyder i sin tid fælles om at starte Cofoco. Men arbejdsglæde blev til arbejdslede, venskaber blev brudt og de gik hver til sit.

Læs også: Vi åbner Steak Royal til marts

Men er de to overhovedet stadig sure på hinanden? Og hvordan har de hver især fået skabt en kulinarisk succes med fokus på stor smag til små priser? Det og meget mere kan du få svaret på i Euroman-interviewet, som både kan læses online og i den trykte udgave af magasinet. Vi kan afsløre, at interviewet (heldigvis) i langt højere grad handler om to visionære mænds restaurantsucceser end om deres indbyrdes og, tør man sige “forældede”, fejder.

Hvis du er nysgerrig efter at lære manden bag Madklubben bedre at kende, og se, hvor godt det egentlig går for vores 8 restauranter og ene cocktailbar, så er det bare med at stryge ned i bladkiosken eller klikke her sporenstregs.

Advarsel: Akut appetit kan indtræffe ved læsning. Vi anbefaler en udflugt til et af vores populære spisesteder som modgift.