Aftenmenu – Madklubben Steak


 

Vores koncept:

3 retter  |  fra 325 kr.
1 forret  |  1 hovedret + 1 tilbehør + 1 sauce  |  1 dessert
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

 

FORRETTER:

RØRT KALVETATAR
Sprød jordskok, trøffelmayonnaise & syltede løg

HUMMER BISQUE | + 25 kr
Krabbekrebinet, glaseret porre & saltbagt selleri
stegt kammusling til 25 kr. ?

RIMMET LAKS
Estragonemulision, saltet agurk & brøndkarse

CEASAR SALAT
Hjertesalat, parmesan, ceasardressing & croutons

GRILLET VINTERKÅL ( V )
Blomkålscreme, mandler & dildolie

1/2 STEGT HUMMER | + 75 kr.
Citron, sauce verte & grillet brød

 

HOVEDRETTER:
Vi glaserer vores bøffer med italiensk “lardo”-svinefedt, brunet smør & hvidløg.
Alle bøffer steges medium. Ønskes en anden stegning, bedes dette oplyst.

STRIPLOIN
250g, Uruguay, kornfodret

OKSECUVETTE ( skær selv)
350g Uruguay, kornfodret,

STRIPLOIN OINO GUSTUS | + 50 kr.
250g, Australien, Angus, luksuskvæg,

MØRBRAD | + 75 kr.
250g, Europa, græsfodret

RIB EYE | + 75 kr.
325g, Uruguay, kornfodret

BRAISERET GRIS
300g bryst af gris & sprøde svær

ANDELÅR
300g Confiteret & stegt med timian

TORSK
150g bagt med smør & dild

HELLEFLYNDER | + 50 kr.
150g indbagt i beignet & estragonstøv

 

TOPPINGS TIL DIN HOVEDRET:
Gør hovedretten til noget særligt!

Stegt kammusling – 25 kr.

Håndpillede rejer – 25 kr.

Stegt marv – 25 kr

Stegt foie gras – 50 kr.

Revet trøffel – 50kr

 

TILBEHØR:
Ekstra tilbehør + 35 kr. pr. stk.

Fritter med urtesalt

Trøffel fritter | + 15 kr.

Spicy løgring

Kartoffelmos & urter

Cremet spinat med comté

Bagte beder & hasselnød

Stegt kål & kastanjer

Ceasar salat med parmesan

Grøn salat med sennepsvinaigrette

 

SAUCE:
Ekstra sauce + 25 kr.

Til kødet

Bearnaise – serveres lun

Bordelaise sauce – serveres varm

Kantarel Bearnaise – serveres lun | + 25 kr.

Cremet pebersauce – serveres varm

Trøffel mayonaise – serveres kold

Til fisken

Krabbe sauce nage – serveres varm

Kantarel Bearnaise – serveres lun |+ 25 kr.

 

DESSERT & OST:

CARAMEL SUNDAE
Saltet karamel, karamelcrumble & hasselnød

RIS A LA MANDE A LA STEAK
Vanilje fromage, kirsebærsauce & mandeltuille

ÆBLE TARTE TATIN | + 25 kr.
Vaniljeis, brændt chokolade & æblechips

SORBET
Spørg jeres tjener om dagens udvalg

32 mdr Comté
Med smørstegt rugbrød & sødt

 


BØRNEMENU


Gælder for børn til og med 11 år 

Vælg 1 hovedret + 1 tilbehør + 1 sauce for 75 kr.

Vil du også have dessert? Så bliver det 100 kr. i alt.

HOVEDRETTER – vælg mellem:

Skiver af oksecuvette eller stegt braiseret eller fiskefilet i sprød panko

TILBEHØR – vælg mellem:

Sprøde fritter eller kartoffelmos eller grøntsager i smør og persille

SAUCE – vælg mellem:

Bearnaise eller Heinz ketchup eller chilimayonnaise

DESSERT – vælg mellem:

caramel sundae saltet karamel, karamelcrumble & hasselnød
ris a la mande a la steak vanilje fromage, kirsebærsauce & mandeltuille

 

 


Har du fødevareallergi(er)? tag fat i din tjener, så vi kan guide dig sikkert gennem menuen

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.