På Madklubben Steak kan du få fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Madklubben Steak er for dig, der er vild med sprøde fritter og onion rings, foie gras, saftige bøffer med kokkens bearnaise, stegt fisk, skaldyr & fjerkræ med sæsonens lækreste grønt. Og selvfølgelig er der masser af skønne desserter!

Du kan finde Madklubben Steak i Pilestræde 23 i Indre By midt i hovedstadens pulserende shoppingområde. I den to etager store restaurant får du den storby-vibe, som vores gæster er så vilde med. Om sommeren slår vi de store foldedøre ud mod gaden op, så byens atmosfære kommer helt ind i køkkenet, og i de kolde måneder skruer vi ekstra meget op for hyggen indendøre.

Smiley

» Madklubben Steak

Grill Pilestræde

Manifestet

Det bør man lige notere sig, når man skal besøge os, og derfor vil vi kort fortælle om det manifest, vi arbejder ud fra, så man kan få en idé om, hvordan en aften på restauranten vil foregå.

1) Vi sørger for god vin og mad i lækre omgivelser – vi fortæller ikke lange historier om maden og kender ikke til de intime detaljer omkring vinenes tilblivelse.

2) Du er selv en aktiv deltager i måltidet; du skænker selv og læser dig selv til elementerne på tallerkenen – derfor kan vi servere gode råvarer og store vine til billige priser.

3) Vores medarbejdere på gulvet er udvalgt efter deres gode humør og smittende latter, ikke deres intense studier af vine og oste. Hvis I har spørgsmål, så spørg endelig. Svaret kan sikkert findes, og vi leder gerne.

4) Lever vi ikke op til dine forventninger, så råb op! Vi kan bestræbe os på at løse problemerne nu og give jer en god aften – i morgen er det for sent!

Vi sætter stor pris på kvalitet – det skal være godt, ligetil og uprætentiøst. Vi mener, at fokus skal være på produktet – det håndgribelige – og her hos os er der hverken tale om pompøsitet eller fine fornemmelser. Vi ønsker blot, at alle vores gæster skal få en god aften hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi elsker at kunne tilbyde fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris, og for at kunne netop det, må vi gi’ os lidt på andre områder.