Velkommen til Madklubben Steak                                                             

I Pilestræde ligger Madklubbens kødglade restaurant, som serverer saftige udskæringer og store bøffer til små priser. Madklubben Steak breder sig over to etager i den mest charmerende del af Indre København, og blev i foråret 2016 totalrenoveret og nyindrettet med klassiske designermøbler og et åbent køkken. Udover vores udvalg af kød finder du også fjerkræ, fisk og alskens andre skønne sager på menuen.


Vi deler vores gode opskrifter med dig!

Vi deler vores gode opskrifter med dig!

Mangler du inspiration til madlavningen derhjemme, så husk, at du altid kan finde opskrifter på et udvalg af vores hof- og sæsonretter her. Prøv f.eks. kræfter med Alabama Socials sydstatsinspirerede gumbo, vores lækre moules marinières fra Grill Royal, bearnaisesovsen, som du kender og elsker fra Madklubben Steak, stegt torsk med cassoulet à la Madklubben Vesterbro eller noget helt(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Har du lyst til at prøve noget nyt?

Har du lyst til at prøve noget nyt?

Vi elsker at se og gense dig, hver gang du kigger forbi, anmoder om stambordet og bestiller signaturretten på netop din favoritrestaurant. Men vi har også somme tider lyst til at introducere dig for nye indtryk i vores andre gastronomiske afdelinger. For selvom du sværger til italiensk, kan du måske også begejstres ved det asiatiske køkken. Eller(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Del med dem, du holder af!

Del med dem, du holder af!

På flere af vores restauranter finder du “Dagens deler” på forret-menuen som indeholder forskellige lækkerier fra køkkenet og skifter dagligt, og hovedretter, som f.eks. Colorado Steak og Chateaubriand, som bestilles til to eller flere og serveres “family style” ved bordet, hvor du selv skærer for og lykkeligt langer møre skiver ud til dit selskab. Vi(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Tag glæderne på forskud..

Tag glæderne på forskud..

Okay, det er ikke, fordi kulden, gråvejret og de sjappede snefnug, der med jævne mellemrum daler ned fra himlen, helt er en ting fra fortiden. Ikke endnu. I dag ligner derfor ret meget sidste uge, men vi er nu gået ind i forårets første måned, og vi kan slet ikke få armene ned over, hvad det betyder(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Hvad er du sulten efter i dag?

Hvad er du sulten efter i dag?

Besøg os f.eks. på Madklubben Bistro-de-Luxe, hvor vi serverer rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med asier og tallerkensmækkere, confiteret kylling med brændte persillerødder, bacon, perleløg & persille, glaserede svinekæber med saltbagt selleri, fedtegrever & syltede rødløg – og meget mere! På Alabama Social serverer vi bl.a. ‘Toast Hannibal Lector’(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Det er så koldt derude..

Det er så koldt derude..

På Madklubbens restauranter skifter menuerne sammen med årstiderne. Derfor kan du lige nu finde en masse skønne retter på menukortene, der egner sig særlig godt til den kolde tid, vi befinder os midt i. Besøg os f.eks. på Madklubben Bistro-de-Luxe, hvor vi serverer rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Besøg os i Pilestræde

Besøg os i Pilestræde

På Madklubben Steak i Pilestræde elsker vi en god bøf, og for tiden serverer vi bl.a. en stor, mør og saftig 450 gram rib-eye af majsfodret certificeret amerikansk kødkvæg fra Greater Omaha. Spis den sammen med en portion sprøde, gyldne fritter, en grøn salat & kokkens lækre, lune bearnaise. På vintermenuen finder du også jordskoksuppe med kammuslinger og trøffel,(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Så er der vintermenuer!

Så er der vintermenuer!

Vi har skiftet menu på flere af restauranterne, og du kan derfor de næste måneder nyde en lang række skønne retter, som egner sig særlig godt til den kolde tid, vi går i møde. Besøg os f.eks. på Madklubben Bistro-de-Luxe, hvor vi serverer rimmet torsk med peberrodscrème, vinaigrette, æble og rugknæk, blomkålssuppe med røgede mandler og citron-gelé, kalvespidsbryst med(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Vintermenuerne er lige på trapperne

Vintermenuerne er lige på trapperne

Vi er i fuld gang med at prøvesmage og lægge sidste hånd på de super lækre vintermenuer, vi lancerer på restauranterne mellem den 6. og 12. januar. Du kan godt begynde at glæde dig! Se alle nye menuer og lanceringsdatoer på de forskellige restaurantsider under fanepunktet menu. Heldigvis kan du også stadig nå at få del i(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Vi ses i weekenden på Madklubben Steak!

Vi ses i weekenden på Madklubben Steak!

Vi lægger på årets første weekend ud med en lækker middag på Madklubben Steak. Her er vi mildest talt temmelig pjattede med kød, så planlægger du en aften på restauranten, kan du glæde dig til det hav af skønne bøffer, vi lige nu har på menuen, bl.a. vores 450 gram rib-eye af majsfodret certificeret amerikansk kødkvæg fra Greater Omaha. Spis den(…)

Klik her for at læse hele indlægget