Velkommen til Madklubben Steak

I Pilestræde ligger Madklubbens kødglade restaurant, som serverer saftige udskæringer og store bøffer til små priser. Madklubben Steak breder sig over to etager i den mest charmerende del af Indre København, og blev I foråret 2016 totalrenoveret og nyindrettet med klassiske designermøbler og et åbent køkken. Udover vores udvalg af kød finder du også fjerkræ, fisk og alskens andre skønne sager på menuen.

Smiley: Se Madklubben Steaks seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Trommehvirvel, tak!

Vi lovede jer forleden, at vi snart ville løfte sløret for et nyt projekt, og vi er ellevilde og stolte over at kunne fortælle, at Madklubben nu åbner på Strandvejen ved Bellevue i Arne Jacobsens smukke, ikoniske bygning fra 1936. Her – klods op ad teateret, stranden, Dyrehaven og Bakken – vil du fremover kunne(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Så er der nye menuer!

Så er der nye menuer!

Det var en dejlig jul, så længe den varede, men i dag siger vi farvel til vores decemberretter og introducerer de fantastisk lækre vintermenuer, som vores hold af knalddygtige køkkenchefer har tryllet frem til årets første par måneder. Vi tør godt garantere, at det bliver en fest! Se de nye retter på de forskellige restauranters(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Nu er julen veloverstået, og du har sikkert spist dig firkantet i flæskesvær og risalamande. Vi håber, du har haft en fantastisk jul med dem, du har kær! Måske trænger du nu til at komme lidt ud. Til at se og smage på noget nyt. Noget lidt mindre julet. Heldigvis står vi klar til at(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Så er der nye menuer på alle restauranterne!

Så er der nye menuer på alle restauranterne!

Det er ikke jul endnu. Men julemåneden nærmer sig stille og roligt, og mange af jer er begyndt at reservere borde til årets julefrokoster på Madklubben og Tony’s. Så i dag siger vi farvel til vores sensommerretter og introducerer de fantastisk lækre menuer, som vores hold af knalddygtige køkkenchefer har tryllet frem til årets sidste(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Krabbe med citrus, sesam & koriander

Planlægger du en aften i Pilestræde på Madklubben Steak, kan du glæde dig til det hav af lækkerier, vi lige nu har på kortet. Du ved nok godt i forvejen, at vi elsker store, møre, saftige bøffer med sprøde fritter, grøn salat og lun bearnaise. Men vi har også mange spændende forretter til dig, bl.a.(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Cheesecake med hindbær

På Steaken i Pilestræde har vi lige nu den syndigste, mest cremede og lækre cheesecake på menukortet. Vores version af den klassiske amerikanske dessert er lavet med bagt hvid chokolade, hindbærcoulis og friske bær. Så gør dig selv en tjeneste og book et bord på Madklubben Steak – du vil ikke fortryde det!

Klik her for at læse hele indlægget

Bøf & onion rings!

Vi elsker en god bøf – det har vi aldrig lagt skjul på! Er du også til saftige steaks, så kig forbi Madklubben Admiralgade, hvor vi supplerer bøfferne med alverdens grønne lækkerier, eller Madklubben Steak i Pilestræde, hvor du kan vælge mellem forskellige sideorders, bl.a. vores kæmpestore, sprøde onion rings. Book et bord her –(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Kulturnat 2013: Spis på Klubben!

Kulturnat 2013: Spis på Klubben!

Skal du ud at opleve Københavns kulturtilbud efter mørkets frembrud til dette års Kulturnat fredag 11. oktober, så kig forbi Madklubben til et lækkert måltid, inden du sætter kurs mod dine planlagte besøgsmål. Du kan se kulturnattens forskellige tilbud i hovedstadens bydele her og reservere et bord på en af vores restauranter her. Vi glæder(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Tre hurtige til radiovært Mads Steffensen

Tre hurtige til radiovært Mads Steffensen

Hvilken rolle spiller gastronomi i dit liv? Jeg synes, vi har hævet niveauet derhjemme, nu hvor ungerne er blevet større og nogle gange har lyst til at spise andet end spaghetti med kødsovs. Det er blevet lidt sjovere at lave mad. Jeg lever sundt fra mandag til fredag, men i weekenden spiser jeg alt det,(…)

Klik her for at læse hele indlægget