Velkommen til Madklubben Steak

I Pilestræde ligger Madklubbens kødglade restaurant, som serverer saftige udskæringer og store bøffer til små priser. Madklubben Steak breder sig over to etager i den mest charmerende del af Indre København, og blev I foråret 2016 totalrenoveret og nyindrettet med klassiske designermøbler og et åbent køkken. Vi byder både på frokost og aftensmad i restauranten, så der er inden undskyldning for ikke at svinge forbi, når kødsulten melder sig. Du finder dog også fjerkræ, fisk og alskens andre skønne sager på menuen.

Smiley: Se Madklubben Steaks seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Smagen af steak bearnaise i en briochebolle. Cremet risotto med masser af smeltet ost og sommergrønt. Jo, vi havde da lidt på fornemmelsen, at maden ville falde i festivalgæsternes smag, da Madklubben debuterede på Roskilde Festival i 2016, men vi var på ingen måde forberedt på den eksplosion af kærlighed, madglæde og efterspørgsel, der ramte os. Det var vildt, det var voldsomt og vi kan slet ikke vente med at gøre det hele igen…

Klik her for at læse hele indlægget

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Alle restauranter på nær Madklubben Vesterbro holder lukket mandag den 5. juni

Mandag den 5. juni. 2. pinsedag. Grundlovsdag. Fars Dag. Kært barn har mange navne, og i år føjer vi endnu en titel til listen: Dobbeltfødselsdag…

Klik her for at læse hele indlægget

Vegetarisk kærlighed: 2 grønne sommerretter vi elsker lige nu

Vegetarisk kærlighed: 2 grønne sommerretter vi elsker lige nu

Sommeren er grøn, sommeren er saftig og sommeren er fuld af velsmag på Madklubbens restauranter. Selvom vi på ingen måde er fanatiske omkring plantebaseret kost, er der ingen tvivl om, at vi selv er blevet gladere for at spise kødfrit i løbet af de seneste år. Det kommer til udtryk på alle vores spisesteder, hvor du finder lækre, grønne retter på menuen uanset om der er tale om et steakhouse, en bistro eller et pizzeria. Lige nu er der særligt to kreationer, vi har forelsket os i…

Klik her for at læse hele indlægget

Pretty in pink: Madklubben Steaks rabarbersuppe er ugens craving

Pretty in pink: Madklubben Steaks rabarbersuppe er ugens craving

Det smager af sol og sommer, når du, som afslutning på en god middag hos Madklubben Steak i Pilestræde, får lov til at dykke ned i det lille men skarpe udvalg af desserter. Den nyligt opdaterede menu byder både på strawberry sundae med chokoladecrumble, crème brûlée med brændt hvid chokolade og friske sorbetvarianter. Sidst men ikke mindst, kan du også score en dessert, som vi i den grad går og craver hver eneste dag lige for tiden: En skrigende lyserød rabarbersuppe med råsyltet rabarber, citronverbena, små stykker bagt, sprød marcipan og cremet vaniljeis.

Klik her for at læse hele indlægget

Se menukortet og book bord på Madklubben Frederiksberg

Se menukortet og book bord på Madklubben Frederiksberg

Så er det officielt: Fredag den 26. maj slår vi dørene op til vores nyeste restaurant, Madklubben Frederiksberg. I den smukke, gamle stationsbygning mellem Frederiksbergcentret og Frederiksberg Gymnasium vil vi (”naturligvis”, fristes vi til at sige) servere fremragende mad til ualmindelige sympatiske priser…

Klik her for at læse hele indlægget

5 retter med vin for kun 500 kr: Kom med til fødselsdagsmiddag hos Madklubben

5 retter med vin for kun 500 kr: Kom med til fødselsdagsmiddag hos Madklubben

Skal du nå at være med? Så skal du nok ikke vente alt for længe. ”Den Talentfulde Madklub” søndag den 14. maj kl. 18 byder på en overdådig 5-retters menu med velkomstbobler, tilhørende vine og kaffe for uhørte 500 kr. pr. kuvert. Det er kokkelever og andre gastronomiske talenter fra Madklubbens mange restauranter, der samles for at skabe en uforglemmelig aften…

Klik her for at læse hele indlægget

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Hjælp Madklubben Nørrebro med at vinde titlen som “Byens Bedste På Budget”

Teamet på Madklubben Nørrebro har svært ved at få armene ned lige for tiden, og det er der ikke noget at sige til. Blot 3 måneder efter åbningen er det nemlig lykkedes restauranten at score en nominering til den eftertragtede pris som ”Byens Bedste På Budget 2017” ovre hos Berlingskes anerkendte københavnerguide, AOK.dk. Vi vil så gerne vinde, men vi har brug for din hjælp!

Klik her for at læse hele indlægget

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Vi indtager Østerbro med Madklubben, Tony’s og lækre selskabslokaler

Madklubben har overtaget de tidligere ”Park”-lokaler i Østerbro Stadions smukke og ikoniske bygning direkte ud til Østerbrogade. Her åbner vi efter planen Tony’s Østerbro med 150 pladser i sommeren 2017, selskabslokaler med plads til op imod 250 gæster ikke længe derefter, og i slutningen af året slår Madklubben Østerbro så dørene op til en uimodståelig madoplevelse, hvor 350 gæster vil kunne spise på samme tid…

Klik her for at læse hele indlægget

Madklubben Frederiksberg: Ny restaurant i gammel togstation

Madklubben Frederiksberg: Ny restaurant i gammel togstation

I maj 2017 rykker en ny Madklubben ind i den smukke, gamle stationsbygning på Frederiksberg og forvandler de historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt med fremragende mad serveret til sympatiske Madklubben-priser…

Klik her for at læse hele indlægget

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

Madklubben fylder 10 år: Det fejrer vi med en række helt særlige søndagsmiddage

Vi har besluttet, at vores første runde fødselsdag skal fejres ved at sætte fokus på, hvor Madklubben er på vej hen i fremtiden. Derfor inviterer vi til tre anderledes ”Madklubber” på den oprindelige Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade i slutningen af april og starten af maj.

Her sætter vi fokus på nogle af de temaer og projekter, der kommer til at kendetegne udviklingen af Madklubbens koncepter. Det kommer blandt andet til at handle om Mellemøsten, socialt ansvar, bæredygtighed, plantebaseret mad og fremtidens gastronomiske talentmasse. De første billetter er allerede sat til salg…

Klik her for at læse hele indlægget