Velkommen til Madklubben Steak

I Pilestræde ligger Madklubbens kødglade restaurant, som serverer saftige udskæringer og store bøffer til små priser. Madklubben Steak breder sig over to etager i den mest charmerende del af Indre København, og blev I foråret 2016 totalrenoveret og nyindrettet med klassiske designermøbler og et åbent køkken. Udover vores udvalg af kød finder du også fjerkræ, fisk og alskens andre skønne sager på menuen.

Smiley: Se Madklubben Steaks seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Beef & booze: Her er sommerens skønne cocktails fra Madklubben Steak

Beef & booze: Her er sommerens skønne cocktails fra Madklubben Steak

Alle kender den klassiske bøf og bearnaise, og tro os, når vi siger, at den famøse favoritkombo står vores hjerter meget nært. Dog gør vi på Madklubben Steak også plads til andre sommerlige sammføringer her i varmen, hvorfor vi naturligvis også hylder det stærke makkerpar: “Beef & booze”. For hvis du ikke allerede var klar(…)

Klik her for at læse hele indlægget

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Madklubben er en ud af 14 restauratører, der har startet REGA – kort for REstauratørernes GArantiordning. Et initiativ der betyder, at alle Madklubbens restauranter forpligter sig til at øge kvaliteten af vores arbejde med samfundsansvar, hvor vi tager udgangspunkt i tre konkrete temaer: Menneskerettigheder, miljø og anti-korruption.

Klik her for at læse hele indlægget

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Gode, glade og geniale medarbejdere er ikke noget, der bare hænger på træerne. Men hos Madklubben har vi samlet et helt exceptionelt team– noget som vi naturligvis bør hylde! Derfor har ledelsen valgt at invitere alle vores skønne medarbejdere på en bid god mad og en festlig skål mandag aften på 2. pinsedag. Festlighederne bliver afholdt på en af ugens stille dage, men ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært aftenlukket på alle vores restauranter.

Klik her for at læse hele indlægget

Madklubben på Roskilde Festival: Nu præsenterer vi årets festivalmenu

Madklubben på Roskilde Festival: Nu præsenterer vi årets festivalmenu

Kalendere viser allerede maj, hvilket betyder, at der kun er få måneder tilbage, før Madklubben vender snuden mod motorvejen og drager mod Roskilde Dyrskueplads til dette års Roskilde Festival. De sidste år har været intet mindre end en succes, og vi mindes både glade gæster, sociale spiseoplevelser og højt humør. Fornøjelsen har vi naturligvis tænkt os at gentage i år – denne gang i en endnu større bod og med en endnu bredere menu!

Klik her for at læse hele indlægget

Nyd vores tavleret to stay eller to go hos Madklubben Steak

Nyd vores tavleret to stay eller to go hos Madklubben Steak

Ovenpå en fantastisk god modtagelse af det nye koncept, har vi nu valgt også at tilbyde vores tavleret som takeaway. Nu kan du altså nyde wagyu-burger, grillkylling, sprøde fritter, BBQ-sauce, braiseret osso buco, eller hvad aftenen byder på, enten på sofaen, i sengen eller lige som du kan lide det – derhjemme!

Klik her for at læse hele indlægget

Godt nyt til kødelskeren: SASHI er tilbage på Madklubben Steak

Godt nyt til kødelskeren: SASHI er tilbage på Madklubben Steak

Husker du vores skønne SASHI-kød, som vi havde fornøjelsen af at servere på Madklubben Steak? Den saftige og smagfulde bøf der udgør et delikat alternativ til det velkendte Wagyu og Kobekød og med en fedtmarmoreringsgrad, der sikrer en unik mørhed. Vi har godt nyt, for nu kan vi (endelig) byde den saftige steak tilbage på menuen fra dags dato!

Klik her for at læse hele indlægget

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Klik her for at læse hele indlægget

Opskrift: Forlæng suppesæsonen med kreativ kartoffelsuppe

Opskrift: Forlæng suppesæsonen med kreativ kartoffelsuppe

Kalenderen viser snart forår, men vejret lader os ikke helt overbevise. Til trods for smukke morgener og påbegyndende fuglekvidder, løber vintersnuden stadig, når vi bevæger os ud i den friske morgenfrost. Men det er egentlig okay. For selvom souping i øjeblikket er den hotteste trend i USA, er det meget rart, at vi i Danmark kan krybe i køkkenet og varme os på en udødelig favorit: Suppe.

Klik her for at læse hele indlægget

Ny menu på Madklubben Steak udvider kødglæderne med gris, unghane og lynstegt tun

Ny menu på Madklubben Steak udvider kødglæderne med gris, unghane og lynstegt tun

Konceptet er fortsat, som du kender det, og som vi elsker det: Du vælger din ønskede forret, hovedret, side order, sauce og dessert for den simple pris á 325 kr. Men hvor hovedretten før primært har handlet om store bøffer og saftige udskæringer (som vi altså stadig elsker!), har vi nu opgraderet menukortet med et bredere udvalg af luksuskvæg, fjerkræ, svin og fisk.

Klik her for at læse hele indlægget

Manden med bearnaise i blodet: Kenn er ny partner på Madklubben Steak

Manden med bearnaise i blodet: Kenn er ny partner på Madklubben Steak

Med udsigt til Pilestrædes travle cyklister og forbipasserende væld af take away kaffer satte vi os ned til en snak med den nye partner på Madklubben Steak: Kenn Meier. Her blev snakket om fortid, fremtid og fedtmarmorering – alle aspekter, der er værd at vurdere, når man er med til at drive et moderne steakhouse anno 2018.

Klik her for at læse hele indlægget