Hos Madklubben ved vi, at en fuldendt restaurantoplevelse handler om meget mere end maden på tallerkenen. Det handler også om god service, om et prisniveau, der står mål med produktet og ikke mindst om at spise i lækre omgivelser. Sidstnævnte har vi altid prioriteret højt, og i alle indretningsvalg lige fra mønstrede whiskyglas fyldt med levende lys over smukke designerstole til hylder og service har vi haft en uundværlig partner med på sidelinjen: Designbutikken Shop DORA på Værnedamsvej.

Hos DORA kan du gå på opdagelse i en verden af moderne møbler og nips, tidløse designklassikere og skæve vintagefund fra markeder i ind- og udland. I det store sortiment kan du desuden finde flere af de ting, vi har indrettet os med på vores restauranter, hvis du nu lige går og drømmer om at snuppe en bid af Madklubben med hjem.

DORA er for andet år i træk nomineret til prisen som Byens Bedste Designbutik ovre hos Alt Om København, som er Berlingskes anerkendte københavnerguide. Her er Værnedamsdarlingen oppe imod et stærkt felt af branchekollegaer, og vi håber derfor, at du vil bruge et par minutter på at besøge AOK’s hjemmeside og give DORA en stemme med på vejen.

Vi krydser fingre og hepper på Madklubbens designlækre veninde til Byens Bedste 2016!