Foto: Den allerførste gæst hos Madklubben på Roskilde Festival tilbage i 2016

Så er der ikke længe til! Onsdag den 28. juni kl. 17 går det løs, når vi slår dørene op til Madklubbens minifilial på Roskilde Festival 2017. Det er kun andet år, vi drager mod Dyrskuepladsen for at servere ærlig velsmag til festglade, småsnalrede og (vi krydser stadig fingre for en bedre vejrudsigt) mudderindsmurte festivalgæster.

Vi ligger i den overdækkede Food Court lige ved siden af Gloria-scenen, og menukortet byder på en syndig Steak ’n’ Bearnaise Sandwich til 65 kr., samt en vegetarisk perlebygrisotto til 35kr./55 kr. med masser af sommergrønt og smeltet ost. Fælles for begge retter er, at de selvfølgelig opfylder Roskilde Festivals krav om 90% økologi.

Allerede inden årets festival for alvor sparkes i gang, anbefaler flere store, danske medier, at du lægger vejen forbi Madklubben. Vi er super stolte over de flotte skulderklap, som du kan læse et uddrag af her:

Berlingskes byguide, AOK.dk, skriver i guiden ”Det skal du spise på Roskilde Festival i år”:

”Madklubben åbner restauranter på stribe i København, og sidste år var der konstant meterlange køer foran deres madbod. I år er de tilbage på Roskilde Festival, og de har masser af bearnaise med.”

Det populære livsstilsmedie, ChriChri.dk, er også klar med guiden ”Spis med god samvittighed hele ugen”:

”Madklubben er også taget med på Roskilde festival og serverer deres lækre Steak ’n’ Bearnaise Sandwich… Prisen er god og du bliver mere end mæt for 65 kr. Om du er veganer eller bare har fået nok kød på din festival, er der i år krav til alle madboder om minimum én vegetarret. Hos madklubben byder de på perlebygrisotto.”