Hvis der er noget, de kan finde ud af i USA, så er det at spise brunch. Derfor var det en no-brainer, da vi for mere end et år siden begyndte at servere en syndig formiddags/frokosthybrid på Madklubbens amerikanske sydstatsspiseri ved søerne, Alabama Social.

Dengang var der kun én valgmulighed på menuen: ”The Dirty Southern” pakket til randen med snaskede favoritter, der passede perfekt til søndagssulten. Dem har vi stadig masser af, men eftersom flere af vores gæster har efterlyst et lidt lettere alternativ, er der nu to forskellige brunchoplevelser at vælge imellem på Alabama Social: ”The Light One” og ”The Greasy One”.

Uanset hvilken rute du vælger, koster den kun 200 kr. og byder på et væld af lækre elementer serveret ad 4 omgange. Glæd dig til ”lette” fristelser som som røget laks med hytteost, ceviche og pandekager med frisk frugt eller ”snaskede” favoritter som peanutbutter & jelly-croissanter, hot wings og en quesadilla fyldt med smeltet ost og toppet med dybstegte rejer.

Du kan se de forskellige retter i galleriet nedenfor, samt tjekke den fulde brunchmenu ud her. Men vi er nødt til at advare: Akut sult kan indtræffe, og da råder vi til, at du booker bord til søndagsbrunch på Alabama Social hurtigst muligt!

Pssst! Til påske serverer Alabama Social brunch både påskedag søndag den 16. og 2. påskedag mandag den 17. april.

Brunch på Alabama SocialBrunch på Alabama Social  IMG_7386 IMG_7366 Brunch på Alabama SocialIMG_7359 Brunch på Alabama Social Brunch på Alabama SocialIMG_7392