”Hvad ville være den bedste julegave fra Madklubben til byens madelskere?” Sådan lød spørgsmålet, da vi i 2015 brød vores hoveder op til årets travleste tid på vores restauranter. ”Hvad med at lave en adventskalender, hvor man kan spise til halv pris fire søndage i træk?”, lød et af svarene.

Efter først at have fejet idéen af bordet, blev den alligevel ved med at dukke op igen og igen, og efter at have vendt økonomien i projektet, blev Madklubbens Adventskalender en realitet. Den skulle vise sig at blive så bragende en succes, at vores hjemmeside sidste år gik ned alle de fire mandage, hvor billetterne til de eftertragtede middage blev solgt.

“Sidste år blev vi fuldstændig væltet af den store interesse for vores adventskalender, og det tror jeg skyldes flere ting. For det første er julen en dyr tid, hvor stort set intet er på tilbud, og samtidig er der en forventning om, at man skal hygge ekstra meget med familie og venner. Der rammer vores halvprismiddage plet,” siger Madklubbens indehaver Anders Aagaard og tilføjer:

“Vi har altid sympatiske priser på vores restauranter, men ønsker alligevel at kaste ekstra julekærlighed efter vores dejlige gæster. Det er ikke noget, vi tjener penge på, men noget vi gør, fordi vi synes, det er sjovt og helt vildt hyggeligt.”

I år finder den velsmagende adventskalender sted på fire af vores mest populære restauranter henholdsvis den 27. november, den 4. december, den 11. december og den 18. december, og vores allernyeste spisested, Steak Royal, er endda med på legen. Vi har i år implementeret et digitalt køsystem, hvor interesserede gæster vil blive ført ind til billetsalget i en kontrolleret strøm.

Alle folk, som befinder sig på hjemmesiden kl. 10 vil få tildelt et vilkårligt nummer i køen – også selv om man f.eks. har været inde på hjemmesiden en time i forvejen.

Billetter til adventsmiddagene sættes til salg de kommende fire mandage kl. 10 på shop.madklubben.dk

Du kan se hvilke restauranter, der er med hvornår, samt deres menuer herunder:

Søndag den 27. november: Steak Royal

EVENTET ER ALLEREDE BLEVET AFHOLDT

Søndag den 4. december: Madklubben Bistro-de-Luxe

EVENTET ER ALLEREDE BLEVET AFHOLDT

Søndag den 11. december: Hanzō

EVENTET ER ALLEREDE BLEVET AFHOLDT

Søndag den 18. december: Madklubben Steak

EVENTET ER ALLEREDE BLEVET AFHOLDT