Den 5. juni går vores urbane spiseri på Vesterbrogade i luften med et spritnyt søndagskoncept. Det er skabt til alle jer, der elsker at mødes med venner og familie om det gode måltid, til alle jer, der gerne vil pleje tømmermændene med kvalitetsføde og til alle jer, der ikke kan vente med at stille søndagssulten til om aftenen.

Sunday Lunch bliver det nye gastronomiske samlingspunkt for weekend-foodies, der værdsætter stor smag til små priser. Her kan du gå på rov i et udvalg af fremragende frokostretter som for eksempel en rørt tatar med syltede løg og urtemayo til 75 kr. eller en confiteret unghanesalat med grov sennep og dadeltomater til 100 kr. Apropos salat er der linet op til vegetarerne i form af en sommersalat med sprøde grøntsager, hytteost og pocheret æg ligeledes til 100 kr. Tillader diæten et indslag fra vandet, kan der tilkøbes Fynbo-laks til salaten for 25 kr. ekstra.

IMG_3259

Madklubben Vesterbros signaturburger har naturligvis også fundet vej til søndagsfrokosten og serveres helt klassisk med oksebøf, italiensk bacon, cheddar, jalapeños, syltet agurk og icebergsalat. Moppedrengen koster 100 kr., og vil du opgradere med en ekstra bøf i bollen, skal du slippe 150 i stedet.

IMG_2091

Foruden de fristende à la carte-retter kan du gå om bord i køkkenchef Samats helt egen drømmefrokost inkl. drikkevarer for bare 200 kr. Der er tale om et bræt bestående af 5 forskellige anretninger, som både rimer på brunch og lunch:

➸ Røræg med ristet Iberico-skinke
➸ Grillet Vesterbropølse
➸ Grillet rebellion-tomat med pesto
➸ Fried chicken
➸ Roastbeefsandwich med tyndskåret cuvettesteg

Hertil får du en kop valgfri kaffe og et glas valgfri homemade softdrink, som skifter fra uge til uge efter temperament og sæsonens råvarer. Fristet? Så tag springet og gå på opdagelse i hele Madklubben Vesterbros Sunday Lunch-menu her. Bagefter kan du jo passende ringe til vennerne eller familien og invitere til søndagsfrokost på Danmarks mest besøgte restaurant.

Vi ses på Vesterbrogade 62!

IMG_3276