Er du glad for mad? Så glad, at du også læser magasiner om mad? I så fald kender du nok allerede danske klassikere som Gastro, Smag & Behag og Lækkerier. Men hvis du er ekstra nørdet (som os) har du muligvis også hørt om White Paper – et svensk madmagasin med fokus på nutidens og fremtidens gastronomi udgivet af folkene fra den anerkendte restaurantbibel, White Guide.

Efterårsnummeret 2017 af White Paper har netop ramt kioskerne i Sverige, og hele fire af magasinets glinsende sider er dedikeret til en omtale af den Virtual Reality-middag, vi holdt på Madklubben Vesterbro som en del af Copenhagen Cooking & Food Festival i slutningen af august. Eventet blev skabt i samarbejde med Virtual Reality-firmaet Khora i nærliggende Kødbyen.

Se de spøjse billeder: Middagsselskab i Virtual Reality på Madklubben Vesterbro

Hvis du er skarp på svensk, kan du i artiklen læse om vores tanker bag det storstilede og teknisk avancerede projekt, som også blev omtalt i en storstilet artikel i Politiken tidligere på året. ”A Taste of Virtual Reality” sprængte grænserne for, hvordan og hvor vi spiser med hinanden, og fremtidsperspektiverne er både velsmagende og vildtvoksende.

Læs hele artiklen fra White Paper her, og følg med her på hjemmesiden og på Madklubben Vesterbros Facebookside, hvis du vil holdes opdateret på spændende events og lækre nyheder fra restauranten.