Det tætteste I kommer på fejre nytår i Napoli uden at forlade kongens København. Gran Torino disker op med en overdådig menu på årets sidste aften, og som gæst kan I glæde dig til antipasti med 8 forskellige småretter, skøn carpaccio, pizzatasting i luksusformat og en syndig chokoladedessert.

Gran Torino skal nok sørge for, at jeres nytår bliver både skørt, skønt og sjovt! I vores fabelagtige lokaler ved Sortedam Dossering på Nørrebro finder du et univers med spraglede klinker, karruselheste og vilde farver på væggene. Vi leverer højt humør og italiensk madkærlighed.

I blandt de udsøgte antipasti finder I velsmagende san daniele skinke og artiskok, samt Breasaola og ricotta. Hvordan lyder salsiccia, svampe og hasselnødder? Eller prosciutto cotto og sort trøffel? Vi kan afsløre, at det er blot nogle af de italienske råvarer, vores pizzatasting vil byde på! Slut 2017 af med et brag af en dessert i form af vores chokoladeterrin med portvin, mandler og blodappelsin, inden bragene fortsætter udenfor ved midnatstid.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for kun 500 kr. pr. person ved at klikke her. Pift aftenen op med et tilkøb af vores vinmenu her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til den halve pris lige her!

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!