Føler du, at du er den eneste, der ikke har vinterferie-planer i den famøse uge 7? Frister en getaway til Indonesien? En smuttur til Thailand? Eller en kærestetur til Kina? Pak dine sager, og se at komme afsted! Men i stedet for at sætte kurs mod Københavns Lufthavn, ret da i stedet snuden mod Værnedamsvej, hvor du finder alle dine drømmedestinationer smeltet sammen til en oase af smagsoplevelser. – Uanset tid og dato. Her sætter Hanzō feriefornemmelse og farve på tilværelsen, når du sætter tænderne i vores udvalg af asiatiske anretninger.

Uanset om det er en trist tirsdag, en lang lørdag eller en festlig fredag står Hanzō klar til at byde dig indenfor i varmen. Gå all in på vores fulde 13-retters menu til den simple pris af 375 kr., eller udpluk selv enkelte af dine favoritter fra vores à la carte menu. Du kan blandt andet nyde en raffineret forret af tatar af oksemørbrad serveret med yuzu, soya, sesamolie, avocado og rogn. En smagfuld hovedret af black bean-stegt kalkunlår i rød karry med kokos, kål og thaibasilikum. Og slutteligt kokospandekager med karamelcreme, mango og appelsin til dessert. Alle hovedretter serveres med ris og fennikelsalat, når du bestiller dem à la carte.

Kan du heller ikke vente med at komme afsted? Se nærmere på vores menukort lige her, og book et bord til en velfortjent vintergetaway lige her.