FOOD CLUB inviterer vi til en særlig middag nytårsaften, hvor der er plads til alle. Både familierne, de festglade og alle derimellem.

Og hos FOOD CLUB er der også mulighed for at holde en speciel tidlig nytårsmiddag til en helt særlig pris. Det vil sige, at I kan samle familien og tage af sted til en skøn nytårsfejring, som også de mindste kan være med til. Der er mulighed for ægte nytårsstemning, børnebobler og masser af god mad – også tidligt på aftenen. Spis jer mætte i specialiteterne på vores fremragende tag-selv-bord, og tag så ungerne under armen og se fyrværkeri omkring søerne! Det er en vaskeægte familievenlig nytårsfejring!

For kun 400 kr. kan du tage del i festlighederne fra kl. 17-19.30. Og børn kommer med for kun 150 kr.

Vores store tag-selv-bord er som altid spækket med skønne retter, hvor grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed er i fokus. Kort sagt, så er der som altid noget for alle på FOOD CLUB.  Men det er selvfølgelig også nytårsaften, så vi skruer op for festlighederne på både tag-selv-bordet og drikkestationerne. Der vil være masser af nytårslækkerier, favoritter og fristende drikke til både store og små. Du kan se et lille sneak peek nedenfor.

Få fingrene i billetter til en fantastisk nytårsaften for hele familien lige her:

– SALT –

Oksefilet

Food Club’s tatar

Rillette af gris & and

Pil-selv-rejer

Skaldyrssuppe

Rimmet torsk

Gravad Laks

Trøffel mac ’n’ cheese

– SØDT –

Hansens is øko-softice med toppings

Æblecrumble

Chokoladebrownie

Forskellige oste

– DRIKKELSE –

Champagne

Børne-bobler (alkoholfri)

California Red, Zinfandel

La Petite Perriere, Sauvignon Blanc

Nytårspunch (alkoholfri)

…. Og du vil finde mange flere festlige fristelser på aftenen…

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for kun 400 kr. fra kl. 17.30 – 19.30. Medbringer I ungerne? Perfekt – børn kan medbringes til nytårsmiddagen for blot 150 kr. Og som altid er al mad og drikke inkluderet i prisen! Du kan købe billetter lige her.

Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

FOOD CLUB FOOD CLUB FOOD CLUB