Hvad ville en madglad italiensk gangster fra New York diske op med for at fejre årets sidste aften? Festmiddagen på Tony’s Havnegade er et godt bud: Carpaccio, trøffelrisotto, oksemørbrad og chokoladekage tegner en 4-retters menu, der er svær at sige nej til.

Stemningen er selskabelig og stilen er storbyinspireret hos kære Tony i Havnegade for enden af Nyhavn. Skal det være raffineret og intimt, men med kant? Så er det her, din nytårsmiddag 2018 skal indtages. Blandt restaurantens cognacfarvede lædersofaer, store åbne køkken og selskabelige rundborde kan I spise jer mod 2019 med udsøgt mad og højt humør.

Lad smagen af velbehag og velvære fylde i de sidste timer af 2018, og byd 2019 velkommen på fuld mave! Smag på italienske favoritter som carpaccio af okseinderlår med parmesan, sprøde løg, oregano, citronolie og rucola eller en saftig tournedos af oksemørbrad serveret med gnocchi, jordskokker og trøffelbéarnaise tournedos, før I runder af med cremet chokoladekage serveret med pistacie-is og hasselnød.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for kun 600 kr. ved at klikke her. Pift aftenen op med et tilkøb af vores vinmenu her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til den halve pris lige her!

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

tony tony tony