Det er sæson for nye lækkerier på kortet på Madklubbens restauranter, og denne gang sætter vi fokus på vores italienske newyorker-gangster Tony’s! For også her har vi ændret i menuen, så der både er klassikere og retter med et snert af jul – dog med Tony’s twist.

Du kan starte din middag med en krydret tomatsuppe med mascarpone, basilikum og ristede brødcroutoner. Eller vores Burrata Crostini – cremet frisk mozzarella på ristet focaccia serveret med trøffelvinaigrette, bløde løg og ruccola.

Hovedretterne tæller stadig favoritter som vores legendariske meatballs, en smagfuld lasagne og en god gang carbonara, men til gengæld er vores risotto blevet opdateret, så det er en ren og lækker vinteret. Det er nemlig en cremet trøffelrisotto med sorte trøfler, stegte svampe, ristede hasselnødder, mascarpone og masser af parmesan.

Julen nærmer sig også, og det betyder ofte and. Men på Tony’s er det i en noget andet forklædning, end du er vant til – nemlig en Duck Burger! Briochebolle med rosmarin-confiteret and, balsamicosyltet rødkål, saltet agurk, sennepsmayo og stegte kartofler med mayo på siden. Vi tør godt love, at den allerede nærmer sig klassiker-status.

Blandt desserterne kan du for eksempel glæde dig til at runde måltidet af med en Mississippi Mud Pie, eller en af vores klassiske italienske varianter. It’s an offer you can’t refuse!

Se hele menuen og bestil bord her!


BURRATA CROSTINI (v) cremet frisk mozzarella på ristet focaccia serveret med trøffelvinaigrette, bløde løg og ruccola


TOMATSUPPE (v) krydret tomatsuppe serveret med mascarpone, basilikum og ristede brødcroutons


TRØFFELRISOTTO (v) cremet risotto med sorte trøfler, stegte svampe, ristede hasselnødder, mascarpone og masser af parmesan


DUCK BURGER lun briochebolle med rosmarin-confiteret and, serveret med balsamicosyltet rødkål, saltet agurk, sennepsmayo og stegte kartofler


MISSISIPPI MUD PIE cremet chokoladekage med hasselnødder og marshmallows